Groepen Festival

Bedrijfsuitje voor elk wat wils, relaxt sfeertje en lekker eten!

Geen groep te groot!

Kun je werkelijk iedereen uit een grote groep mensen tevreden stellen? Bij Taribush draaien we daar onze hand niet voor om. Speciaal voor grote groepen organiseren wij het Groepen Festival. Een dag waarin niets moet, en alles mag. Wij zijn goed in het creëren van een intieme sfeer, zelfs als er duizenden gasten zijn.

Groepen Festival - halve dag

Minimum aantal personen: 50
Prijs vanaf: € 85,81 per persoon
Inclusief eten en vrij drinken
Tijdsduur: 7:30 uur
Locatie: de Marke
Aanbevolen voor: Bedrijfsuitjes, Personeelsuitjes

In een groot bedrijf werken veel verschillende mensen met elk hun eigen voorkeuren. De één is heel sportief, de ander zit liever met een biertje op het terras. Het Groepen Festival is erop gemaakt om iedereen een bijzondere dag te bezorgen. Wij stellen een programma samen uit alle activiteiten die wij aanbieden. Workshops, wandeltochten, diverse spellen en activiteiten: er zit voor iedereen wel iets leuks bij.

Sfeer en ontvangst

Al tijdens de ontvangst met koffie, thee en iets lekkers merken jullie dat er geen rijen staan. Iedereen vindt verspreid over het terrein een plekje om lekker te zitten en er ontstaat al snel een gemoedelijke festivalsfeer.

Op de tafels ligt het festivalprogramma van de dag. Per activiteitenronde kunnen mensen zelf kiezen waaraan ze gaan meedoen. Onze festivaldirecteur houdt een openingspraatje en wijst iedereen waar ze wat kunnen doen. Binnen vijf minuten is iedereen druk aan het ATB-fietsen, Boogschieten of lekker aan een Escaperoom bezig.

Voor elk wat wils

De onderstaande activiteiten zijn zeer geschikt voor het Groepen Festival. Per activiteitenronde wordt een deel van deze activiteiten aangeboden.

Drentse gastvrijheid

Tussen de activiteitenrondes door is steeds gelegenheid om iets te drinken en gezellig te kletsen. Wij hanteren de filosofie van de Drentse gastvrijheid: “doe of je thuis bent en pak waar je zin in hebt”. Wie dorst heeft, pakt dus zelf een drankje. Wij fleuren de tafels op met kaasplankjes en borrelnootjes, er staan verschillende snoeppotten paraat en bij lekker weer is er ijs in overvloed. Drentse zuinigheid kennen wij niet…

Say cheese!

Wil je er een onvergetelijke dag van maken? Huur er dan een photobooth bij. Elke keer dat iemand op de knop drukt, worden er automatisch drie foto’s gemaakt. De foto’s vallen vervolgens – geprint op twee strips – in het opvangbakje. Zo maak je de direct leukste herinneringen en kan je deze meteen meenemen. Interesse in deze optie? Laat het dan weten bij de offerte aanvraag of kom gerust langs voor een kopje koffie.

Barbecue en gezellig naborrelen

Na de laatste activiteitenronde is het etenstijd. Ook hier vind je nergens lange rijen voor het buffet, wij zorgen ervoor dat iedereen snel iets te eten heeft. Er is keuze uit (een combinatie van) verschillende buffetten en barbecues. We maken zoveel mogelijk gebruik van lokale en eerlijke producten.

Ervaring genoeg

Elk jaar organiseren wij verschillende festivals op het terrein van Kamp de Marke. In de lente is dat het Wandelfestival, in de herfst is het tijd voor Wintertijd en eens in de zoveel tijd is organiseren wij in de zomer het Kleintje Kuna festival. De festivals zijn een plek waar mensen hun passie met een groter publiek kunnen delen. Zo zijn er vaak bandjes en theateracts. Maar het belangrijkste van ons Festival is dat iedereen komt omdat ze onderdeel willen zijn van gezelligheid en de fijne sfeer: “Taribush dat zijn we met elkaar”.

Dus sta je voor de uitdaging een uitje te organiseren voor een grote groep, kom dan eens langs voor een kop koffie. Wij nemen graag de opties met je door.

Wat willen jullie eten?

We werken zoveel mogelijk met duurzaam en lokaal vlees, brood, salades en sauzen. In alle dagarrangementen is een Boslunch bij de prijs inbegrepen. Bij arrangementen met avondeten is standaard een Barbecue bij de prijs inbegrepen, in de wintermaanden vervangen we dat door een Stamppotbuffet. Bij grotere groepen is een combinatie van barbecue, pizza of buffet ook mogelijk!

Hieronder vind je onze volledige menukaart, met alle prijzen erachter. Wil je iets anders dan de standaard Barbecue? Dan zie je hier wat de eventuele meerprijs wordt. Via de tabbladen kun je de uitgebreide menukaarten vinden, met een specificatie van alle gerechten.

Zoek je een leuke dag voor elk wat wils?

Het Groepen Festival is bedoeld voor groepen van 75 tot 250 personen

Groepen Festival - halve dag

Tijdsduur: 7:30 uur
Prijs: € 85,81 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 50
Locatie: de Marke

Globale tijdsindeling

13:0013:30Ontvangst op Kamp de Marke met koffie, thee en cake.
13:3013:45Kort welkomstwoord en uitleg over het programma. Hierna kan iedereen meedoen aan één van de activiteiten.
13:4515:30Eerste activiteitenronde: ATB of Tandem fietspuzzeltocht door het Dwingelderveld, Bosgolf, Boogschieten, Excursie met de Boswachter of een Speurtocht langs mooiste plekjes van het Dwingelderveld. Bij heel grote groepen kan het aantal activiteiten worden uitgebreid.
15:3016:00Iedereen is weer terug, tijd voor een hapje en drankje.
16:0017:30Tweede activiteitenronde
17:3018:00Iedereen komt terug op het kamp om te genieten van een drankje en gezellige onderonsjes.
18:0020:00Uitgebreid buffet met lekker festival eten, waaronder verschillende vleeswaren, salades, en pizza. De zomerse festivalsfeer zit er goed in! Dit alles onder het genot van een drankje en een goed gesprek!

Middag & avond reserveren?

  Heb je al een datum?

  Eetwensen

  Groepen Festival - halve dag

Groepen Festival - hele dag

Tijdsduur: 9:30 uur
Prijs: € 112,20 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 100
Locatie: de Marke

Globale tijdsindeling

09:3010:00Ontvangst op Kamp de Marke met koffie, thee en cake.
10:0010:15Kort welkomstwoord en uitleg over het programma. Hierna kan iedereen meedoen aan één van de activiteiten.
10:1512:30Eerste activiteitenronde: Excursie met de boswachter, ATB tocht, Tandem fietspuzzeltocht, Boogschieten, Bosgolf of speurtocht langs mooiste plekjes van het Dwingelderveld. Bij heel grote groepen kan het aantal activiteiten worden uitgebreid.
12:3013:30Genieten van een lunch buffet.
13:3015:15Tweede activiteitenronde: Workshop Wichelroedelopen, ATB tocht, Tandem fietspuzzeltocht, prachtige speurtocht. Bij heel grote groepen kan het aantal activiteiten worden uitgebreid.
15:1516:00Iedereen is weer terug, tijd voor een hapje en drankje.
16:0017:30Laatste activiteitenronde voor de liefhebbers. Iedereen kan doen waar hij of zij zin in heeft. We hebben ook veel leuke tafelspelen. Gezellig kletsen met je collega's kan natuurlijk ook!
17:3018:00Iedereen komt terug op het kamp om te genieten van een drankje en gezellige onderonsjes.
18:0019:00Uitgebreid buffet met lekker festival eten, waaronder verschillende vleeswaren, salades, en pizza. De zomerse festivalsfeer zit er goed in! Dit alles onder het genot van een drankje en een goed gesprek!
19:0020:00Borreltijd! Lekker kletsen onder het genot van een drankje en de mooie omgeving.

Dagprogramma reserveren?

  Heb je al een datum?

  Eetwensen

  Groepen Festival - hele dag

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Alle arrangementen bij Taribush zijn inclusief hapjes en onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. Hieronder staat een overzicht van alle lekkernijen.

Drinken tijdens uitje

 • Koffie, Thee en water uit de kraan
 • Sappen: Jus ‘d Orange, Appelsap en Dubbelfris
 • Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Cassis, Fuze Green Tea, Rivella, Spa rood, Amstel Radler 0%
 • Alcoholisch: bier en wijn (rood, rose, droge witte en zoete witte wijn)
 • In de winter hebben we ook warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake

 • Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake.
 • Je kunt kiezen voor een gebakje van de bakker, dit kost € 2,75 per stuk (inclusief btw).

Hapjes in de middag in de zomer

 • Kaasplankje met: droge worst, kaas, komkommer, tomaatjes, grillworst, leverworst, olijven, druiven, kaasstengels en kaasvlinders.
 • Borrelnootjes
 • Bij lekker weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er even om vragen)

In de winter in de middag

 • Broodjes knakworst of kaasplankje
 • Borrelnootjes

Bij vergaderarrangementen:

 • Candybar met veel lekkere snoepjes….

Als het regent

Het weer is nooit spelbreker voor een uitje bij Taribush. Hoe guur het buiten ook is, bij ons kun je altijd droog en warm zitten.

Regen? Kou? Sneeuw?

Wij proberen ons altijd zoveel mogelijk aan het afgesproken programma te houden. Maar als het weer slecht is, vinden wij het niet erg het programma aan te passen. We hebben altijd een aantal activiteiten achter de hand die we kunnen gebruiken voor als het weer even iets minder is. Heb je een van onze outdoor Escaperooms geboekt, dan kunnen we altijd de wintervariant doen. Maar zelfs met harde wind, ijzige kou, regen of sneeuw is het een bijzonder avontuur om de natuur in te trekken. De mooiste ervaringen en de beste verhalen ontstaan als het buiten bar en boos is!

Slecht weer activiteiten

Bij slecht weer kunnen we op het dagprogramma op de volgende manieren ombouwen:

Vervoer

Niemand die Bob wil zijn? Wisselen tussen locaties, maar geen eigen vervoer? Gezellig met z’n allen met de bus naar de groepsuitje? Wij kunnen van alles voor je regelen.

Taxi en busvervoer

Regelmatig komen groepen met de bus. Ook moet er bij sommige arrangementen gewisseld worden van locatie. Indien je geen eigen vervoer hebt kunnen wij een taxi of een bus regelen.

Busvervoer tussendoor

Voor het vervoer van de ene naar de andere locatie berekenen wij de volgende prijzen:

Euro 80,00 incl. 9% btw, maximaal 21 personen
Euro 100,00 incl. 9% btw, maximaal 38 personen
Euro 110,00 incl. 9% btw, maximaal 50 personen
Euro 120,00 incl. 9% btw, maximaal 54 personen

Dit is vaak vele malen goedkoper dan het huren van een bus voor een hele dag.

Gehaald en gebracht worden?

Wil je als groep de hele dag op pad met een bus zodat Bob niet nodig is, dan kunnen wij dit ook regelen. Vaak is het beregezellig als je met zijn allen met de bus komt. Informeer bij de aanvraag naar de mogelijkheden. Wij nemen dit dan mee in de offerteaanvraag.

Zie ook www.tenheuveltours.nl

Paardentram

Bij groepen die overnachten in een hotel of accommodatie in de buurt of groepen die binnen een straal van 15 kilometer van onze locatie af wonen, bestaat de mogelijkheid met paardentram of tracktortram gehaald en/of gebracht te worden. Zie voor meer info www.stalbakker.nl

Overnachten

De volgende dag ook nog feest? Verleng jullie uitje met een overnachting!

Kamp de Marke

Wil je helemaal ondergedompeld worden in het Taribush gevoel? Boek dan de 24 uur van Taribush. Dat is een Taribush uitje mét avontuurlijke overnachting op ons terrein, midden in de natuur. De activiteiten, eten en drinken wordt allemaal voor je geregeld. Je hoeft alleen maar je tandenborstel en slaapzak in te pakken en je bent klaar voor het Taribush avontuur.

Alternatieve locaties

In de omgeving zijn meer dan genoeg alternatieve mogelijkheden om te overnachten. Wij geven je een overzicht van hotels, campings en groepsaccommodaties die op minder dan 15 minuten rijden van Kamp de Marke liggen. (Vanaf de Jachthut of de Boerderij kan het 5-10 minuten verder weg of dichterbij zijn.) Je kunt via ons reserveren, maar wij raden aan rechtstreeks contact met de desbetreffende bedrijven op te nemen. Zij zijn beter in staat om specifieke vragen te beantwoorden. De genoemde prijzen zijn indicaties, hier kunnen geen enkele rechten aan ontleend worden.

Groepsaccomodatie en camping de Meistershof

Op slechts 10 minuten lopen van Kamp de Marke, aan de rand van het Dwingelderveld, ligt groepsaccommodatie de Meistershof. Dit is een zeer nette groepsaccommodatie, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.meistershof.nl.

Groepsaccomodatie Hooge Haer

Op 4 kilometer afstand van Kamp de Marke, de hoofdlocatie voor de uitjes van Taribush, ligt groepsaccommodatie Hooge Haer. Deze accommodatie biedt onderdak aan groepen tot 100 personen, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.hoogehaer.nl.

Zonnetij

Camping Zonnetij is gelegen op zo’n 4 km van Taribush Kamp de Marke. Daar worden leuke grote bungalows verhuurd. Ook een prachtige plek voor een overnachting. Evt regelt Taribush het ontbijt.

Bekijk hier meer informatie: https://vakantie-naar-drenthe.nl/

Hotel de Drift

In Dwingeloo, op 5 kilometer vanaf Kamp de Marke ligt dit gezellige hotel. Voor ongeveer 80 euro heb je een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Meer informatie op www.hoteldedrift.nl.

Natuurcamping Lheederzand

Deze geweldige natuurcamping van Staatsbosbeheer bevindt zich in de ‘middle of nowhere’, op slechts 4 kilometer afstand van Kamp de Marke. Overnachten op een natuurcamping is een geweldige belevenis en een zeer goedkoop alternatief, al vanaf 20 euro per nacht. Klik hier voor meer informatie

Andere websites met locaties om te overnachten in Drenthe

Photobooth

Wil je er een onvergetelijke dag van maken? Huur er dan een photobooth bij. Zo maak je een blijvende herinnering, die je direct mee naar huis kan nemen.

say cheese!

Elke keer dat iemand op de knop drukt, worden er automatisch drie foto’s gemaakt. De foto’s vallen vervolgens – geprint op twee strips – in het opvangbakje. Je kan je ontwerp helemaal zelf personaliseren door jouw zelfgekozen ontwerp, inclusief (bedrijfs)naam, foto, datum en stijl.

Technische slimmigheidjes zorgen ervoor dat jouw collega’s of familieleden worden uitgedaagd om uit hun comfort-zone te stappen en als nooit tevoren voor de lens te poseren.

Interesse in deze optie? Laat het dan weten bij de offerte aanvraag of kom gerust langs voor een kopje koffie.

Bekijk hier al onze groepsuitjes