Boogschieten

Ben jij net zo goed als Robin Hood?

Je doel leren raken met pijl en boog

Robin Hood stal het goud van de rijken met behulp van pijl en boog. Wietse van Alten ‘pakte’ er Olympisch brons mee. Boogschieten wordt sinds mensenheugenis gedaan, al is het doel in de loop der jaren wel veranderd. Bij Taribush houden wij het graag gemoedelijk… De overlevingskans is bij ons honderd procent!

Boogschieten is een activiteit waarbij je onder begeleiding leert om met een pijl en boog een doelwit te raken. Energie, volledige rust en concentratie komen hier samen.

Combinatie met andere activiteit

Wij organiseren uitsluitend complete all in bedrijfsuitjes en familiedagen. Het boogschieten kan hier een onderdeel van zijn. Meestal combineren we dit op locatie de Marke met een potje Bosgolf en op de Jachthut als onderdeel van de. Bij elkaar is dit dan een activiteitenblok van zo’n anderhalf tot twee uur.

Onze boogschietbaan is zo aangelegd dat je gezellig de ‘kunsten’ van je collega, kennis of familielid kunt bewonderen onder het genot van een hapje en drankje.

Boogschieten details

Tijdsduur: 30 -60 minuten
Vanaf 10 personen
Locatie: de Marke
Periode: gehele jaar

Boogschieten is alleen te boeken als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken, vanaf € 65,00 per persoon (inclusief BTW).