Boogschieten

Ben jij net zo goed als Robin Hood?

Je doel leren raken met pijl en boog

Robin Hood stal het goud van de rijken met behulp van pijl en boog. Wietse van Alten ‘pakte’ er Olympisch brons mee. Boogschieten wordt sinds mensenheugenis gedaan, al is het doel in de loop der jaren wel veranderd. Bij Taribush houden wij het graag gemoedelijk… De overlevingskans is bij ons honderd procent!

Boogschieten is een activiteit waarbij je onder begeleiding leert om met een pijl en boog een doelwit te raken. Energie, volledige rust en concentratie komen hier samen.

Combinatie met andere activiteit

Wij organiseren uitsluitend complete all in bedrijfsuitjes en familiedagen. Het boogschieten kan hier een onderdeel van zijn. Meestal combineren we dit op locatie de Marke met een potje Bosgolf en op de Jachthut als onderdeel van de Schietroulette. Bij elkaar is dit dan een activiteitenblok van zo’n anderhalf tot twee uur.

Onze boogschietbaan is zo aangelegd dat je gezellig de ‘kunsten’ van je collega, kennis of familielid kunt bewonderen onder het genot van een hapje en drankje.

Boogschieten details

Tijdsduur: 30 -60 minuten
Vanaf 10 personen
Locatie: de Jachthut of de Marke
Periode: gehele jaar

Boogschieten is alleen te boeken als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken, vanaf € 55,00 per persoon (inclusief BTW).

Boogschiet variant: De Boogschiet Spelen

‘The Archery Games’ zijn overgewaaid uit Amerika. Bij deze boogschiet spelen schiet je in diverse spelvarianten alleen of in teamverband met pijl en boog op elkaar. De spelvarianten zijn een combinatie van paintball, trefbal en een smokkelspel.

De boogschiet spelen

De boogschiet spelen beginnen altijd met een workshop boogschieten. Na de workshop boogschieten is het tijd om de teams in te delen, de veiligheidshelmen op te doen, om daarna op jacht te gaan naar de overwinning! Ervaar hoe spannend het is om rennend door de bossen je opponent neer te schieten; of…. ben je meer het type die verdekt in een hinderlaag ligt en de tegenstander neerschiet, net op het moment dat hij denkt dat hij het doel gehaald heeft!

Spel varianten bij Taribush

  • Trefbal: De teams spelen in twee vlakken en proberen elkaars doelen af te schieten
  • Kill them all: Met z’n allen het veld in, wie blijft het langste spelen?

Veiligheid

De boogschiet spelen zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen of mensen die last van de gewrichten hebben. Tijdens het spel is iedereen verplicht de veiligheidshelm te dragen. Elke speler moet ouder zijn dan 12 jaar.

Boogschieten Spelen Details

Tijdsduur: 90 – 120 minuten
Vanaf 10 personen
Locatie: de Marke
Periode: gehele jaar

De boogschietspelen zijn alleen te boeken als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken, vanaf € 55,00 per persoon (inclusief BTW).

Arrangementen met boogschieten

Indien je een ander uitje wil uitbreiden met boogschieten dan worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

Actief bedrijfsuitje Drenthe - de bosgolf bal wordt geput!

Actief bedrijfsuitje

Sfeervolle locatie voor gezellig samenzijn!

Wie is de Mol bedrijfsuitje Drenthe

Expeditie de Mol

Bert van de boekhouding bleek een uitstekende dief

Familiedag in Drenthe

Familiedag

Op de familiedag is opa altijd het bokje

Groepenfestival - bedrijfsuitje voor elk wat wils in Drenthe.

Groepen Festival

Bedrijfsuitje voor elk wat wils, relaxt sfeertje en lekker eten!

Bekijk hier al onze activiteiten