Feesten in de boslucht

 

Trouwen op een unieke locatie

 

Boogschieten en kletsen

1
1

Bruiloften en feesten in Drenthe

All-in bruiloften en feesten met eten en vrij drinken op unieke locatie in Drenthe.

Wat voor feest je ook bij Taribush komt vieren, het wordt altijd een ontspannende, verrassende en bijzondere dag. Wij verzorgen uitsluitend complete, all-in bruiloften en feesten in het hart van Drenthe, met of zonder thema. Kom doen of je thuis bent!

Trouwen in ongerept Drenthe

In het bos, op het veld, fluitende vogels, lekker zonnetje erbij, en met een beetje geluk een nieuwsgierige ree: een perfect uitgangspunt voor jullie bruiloft! Wij doen daar een fijn kampement bij, gastvrije medewerkers en niet te vergeten een relaxte en ongedwongen sfeer. Een bijzondere locatie, en wel ‘gewoon’ doen of je thuis bent. Zo ziet een trouwfeest bij Taribush eruit. Hoe je de dag wilt inrichten, wat je wilt gaan doen, wat je wilt gaan eten: jullie mogen kiezen. Niets moet, alles mag. Vinden jullie het lastig om een keuze te maken? Wij denken graag met je mee!

Ook feest voor feestvarkens!

Een jubileum op de zaak, een koperen of zilveren bruiloft, Abraham of Sara gezien, of geslaagd voor je rijexamen. Welke reden je ook hebt voor een feestje, vaak is je eigen feest nooit zo leuk als dat van een ander. Bij Taribush doen we er alles aan om feestvarkens wel een onvergetelijk festijn te bieden. Dat begint bij de voorbereiding. Jij mag bepalen hoe je het wilt hebben, wij regelen de rest. Verschillende activiteiten, begeleiding, hapjes en drankjes, een barbecue of goed gevuld buffet. Alles is tot in de puntjes geregeld. En op de dag zelf hoef je maar één ding te doen: genieten!

Waarom je feest bij ons?

  • Een prachtige locatie in de natuur van Drenthe.
  • Activiteiten voor iedereen.
  • Prijs is inclusief drinken, ook alcohol.
  • Barbecuevlees van Drentse bodem.
  • Ongedwongen sfeer.
  • Doe alsof je thuis bent!

Bruiloften en feesten in Drenthe: verschillende arrangementen

Feesten op feestlocatie in het bos in Drenthe.

Feest in de natuur

Zoek het feestvarken

Mysterie van de Witte Wieven

Een geboeid avontuur

Pubquiz battle tegel

Pubquiz Battle

Een dolle avond, voor echte kroegtijgers!

Trouwen in de natuur bijzondere trouwlocaties @drenthe

Trouwen in het bos

Onze ceremoniemeester heeft lekker de hele dag in de hangmat kunnen liggen

WinterWieven

Een vloek in de winter, zijn jullie op tijd?

Onze feestlocaties voor bruiloften en feesten

Kamp de Marke

In de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld ligt Kamp de Marke. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden. Hier is plek voor maximaal vier groepen, waarbij elke groep zijn eigen stuk terrein krijgt. ’s Zomers zorgen wij voor een comfortabele plek in de kapschuur, of in één van onze luxe tenten ‘Leuk & Gezellig’. In de winter kunnen jullie voor je bruiloft of feest terecht in een verwarmd recreatiegebouw.

Jachthut

Midden in Drenthe, vlakbij Wijster, ligt op een afgelegen stukje platteland de Jachthut. Een gebouw dat vroeger is gebouwd door de jagers uit Wijster. Het terrein van de Jachthut is geschikt voor allerlei activiteiten, de tochten vinden plaats in de directe omgeving. Tijdens een bruiloft of feest op deze locatie ben je altijd alleen met je eigen groep. De barbecue vindt plaats op open vuur.

Andere plekken in Drenthe waarvoor je terecht kan voor je bruiloft of feest.

Hebben wij niet de sfeer die je zoekt voor je feest? Dat kan. In dat geval hebben we een aantal links naar bedrijven die misschien wel een bruiloft of feest voor je kunnen regelen zoals jij het voor ogen hebt.