Workshop Wichelroedelopen

Ontdek de wereld van leylijnen en waterstromen

Verrassend interessant

De workshop Wichelroedelopen wordt gegeven door wichelroedeloper Hans Baars uit Siddeburen. Hij brengt het verhaal op een enthousiaste en boeiende wijze. Wichelen is van alle tijden en vroeger werden vooral op energierijke plekken heiligdommen gebouwd; kerken en kloosters kwamen op dergelijke plaatsen tot stand. De plek van de workshop wordt zorgvuldig gekozen, zodat er ook daadwerkelijk iets te meten valt. Iedereen krijgt zijn eigen wichelroede en ga je met Hans op pad om de theorie in praktijk te brengen.

Op gevoel

Misschien sta je er versteld van: maar liefst 95 procent van de mensen voelt de werking van de wichelroede. Zelfs de mensen die er in beginsel sceptisch tegenover staan. Het wichelroedelopen vindt plaats op de Marke. Dit ligt in het bos en door dit bos lopen diverse waterlijnen en leylijnen. Ook kun je het verschil tussen een eik en een beuk “voelen” met de wichelroede.

Workshop Wichelroedelopen details

Tijdsduur: 1,5 uur
Vanaf 15 personen
Locatie: Kamp de Marke

Alleen te boeken als onderdeel van het Groepenfestival inclusief eten en vrij drinken, vanaf € 85,81 per persoon (inclusief BTW).
De bijkomende kosten voor deze workshop bedragen
Fout: product bestaat niet per workshop (inclusief BTW).

Onze workshops

Excursie met de boswachter

Excursie met de boswachter

Ontdek het Dwingelderveld

Workshop Djembe spelen in Drenthe.

Workshop Djembé

Ritmische klanken in de natuur

workshop koe schilderen drenthe

Workshop koe schilderen

Dierlijke schilderingen

Workshop Wichelroedelopen

Water en leylijnen ontdekken