de Jachthut

Prachtig gelegen jagershut op het platteland van Drenthe

Zoek je een idyllische plek op het platteland van Drenthe waar je met je groep alleen zit? Dan is de Jachthut vast iets voor jullie. Dit is een kleinschalige feestlocatie op een afgelegen plek buiten het dorpje Wijster. Een mooie plek voor een bedrijfsuitje, teambuilding, vergadering, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag.

De Jachthut is in vroeger tijden gebouwd door de jagers uit Wijster. Het gebouw heeft een relaxte zithoek met houtkachel, een stamtafel en een bar, en biedt plek aan 30 personen. Buiten is meer dan genoeg ruimte voor groepen tot 60 personen. Als het weer wat minder is, zetten we er een partytent bij zodat iedereen droog blijft.

De jachthut wordt gebruikt van april t/m oktober

De Jachthut wordt alleen in de zomermaanden gebruikt, van april t/m oktober. In de winter is de Jachthut in een diepe winterslaap.

Als je buiten bent en je hebt de juiste kleding aan is het weer in Nederland eigenlijk best wel oké. Maar mocht het weer echt dramatisch zijn dan kunnen we het programma met outdooractiviteiten zonder problemen omgooien. We verzorgen dan meer binnenactiviteiten. Hierbij valt te denken aan een Pubquiz, Schatzoeken of de Dukatenstrijd.

Normaal gesproken barbecueën we op de Jachthut altijd boven open vuur. Bij koud of nat verplaatsen we dit naar binnen. De barbecue komt dan onder een partytent te staan en je kan lekker warm zitten bij de houtkachel. Je kunt de barbecue ook vervangen door een buffet.

Ligging en routebeschrijving

De groepsuitjes op de Jachthut

Actief bedrijfsuitje Drenthe - de bosgolf bal wordt geput!

Actief bedrijfsuitje

Sfeervolle locatie voor gezellig samenzijn!

Break in room - Escape room Noord Nederland

Break-In Room

Het grote feest is binnen, maar jullie staan buiten….

Familiedag in Drenthe

Familiedag

Op de familiedag is opa altijd het bokje