de Jachthut

Prachtig gelegen vergader- en feestlocatie in de natuur van Drenthe

Zoek je een idyllische plek op het platteland van Drenthe waar je met je groep alleen zit? Dan is de Jachthut echt iets voor jullie. Deze feest- en vergaderlocatie ligt op een afgelegen plek buiten het dorpje Wijster. Een mooie plek voor een bedrijfsuitje, teambuilding, vergadering, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of familiedag.

De Jachthut is in vroeger tijden gebouwd door de jagers uit Wijster. In 2020 en 2021 is de oorspronkelijke Jachthut gesloopt en compleet herbouwd naar de huidige maatstaven zonder daarbij de authentieke sfeer van vroeger te verliezen. Daarnaast staat het terrein vanaf die tijd ook in verbinding met het natuurnetwerk Nederland.

De Jachthut biedt plek aan groepen tot ongeveer 50 personen. Voor vergaderen is 25 personen ongeveer de maximum hoeveelheid.

De jachthut is het hele jaar geopend

De Jachthut wordt het hele jaar gebruikt voor vergaderingen en gezellig uitjes.

Als je buiten bent en je hebt de juiste kleding aan is het weer in Nederland eigenlijk best wel oké. Maar mocht het weer echt dramatisch zijn dan kunnen we het programma met outdooractiviteiten zonder problemen omgooien. We verzorgen dan meer binnenactiviteiten of activiteiten die je makkelijk met een parapluutje kan doen. Hierbij valt te denken aan een Pubquiz, Break in Room of de Dukatenstrijd.

Normaal gesproken barbecueën we op de Jachthut altijd boven open vuur. Bij koud of nat weer verplaatsen we de barbecue naar het overdekte terras.  Binnen kan er lekker warm gezeten worden bij de houtkachel. Je kunt de barbecue natuurlijk ook vervangen door een buffet.

Ligging en routebeschrijving

De groepsuitjes op de Jachthut

Kanoen tijdens de verzameljacht

Verzameljacht

Veel activiteit, veel munten, minder tijd…

Actief bedrijfsuitje Drenthe - de bosgolf bal wordt geput!

Actief bedrijfsuitje

Sfeervolle locatie voor gezellig samenzijn!

Break-In Room

Het grote feest is binnen, maar jullie staan buiten….

Familiedag in Drenthe

Familiedag

Op de familiedag is opa altijd het bokje

De activiteiten op de Jachthut

Kanoen tijdens de verzameljacht

Verzameljacht

Veel activiteit, veel munten, minder tijd…

Schatzoeken tijdens teambuilding

Escaperoom-ervaringen

Aan de hand van puzzels en opdrachten kun je de schat vinden

Pubquiz

Pubquiz: kennis, muziek, denken & veel gezelligheid