Skip to main content

Klein Jantje – per 1 mei 2023

Ongestoord vergaderen in eigen bosje /  2 – 6 personen

Zoek je een rustige plek waar je er met je groep even helemaal uit bent? dan is Klein Jantje echt iets voor jullie.

Klein Jantje is een oud bosschuurtje dat per mei 2023 is te gebruiken als vergaderplek. Het staat in een eigen stukje bos van een kleine hectare tussen Beilen en Wijster. Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten. Alle faciliteiten voor een goede vergadering zijn aanwezig.

Ook voor mensen die met de trein komen is het goed te bereizen in combinatie met een stationsfiets.

Klein Jantje bied plek aan groepjes van 2 tot 8 personen en kan ook prima gebruikt worden voor een dagje remote werken. Klein Jantje kan gehuurd worden van  8:00 tot 20:00

Klein Jantje is het hele jaar geopend

De Jachthut wordt het hele jaar gebruikt voor vergaderingen en gezellig uitjes.

Als je buiten bent en je hebt de juiste kleding aan is het weer in Nederland eigenlijk best wel oké. Maar mocht het weer echt dramatisch zijn dan kunnen we het programma met outdooractiviteiten zonder problemen omgooien. We verzorgen dan meer binnenactiviteiten of activiteiten die je makkelijk met een parapluutje kan doen. Hierbij valt te denken aan een Pubquiz, Break in Room of de Dukatenstrijd.

Normaal gesproken barbecueën we op de Jachthut altijd boven open vuur. Bij koud of nat weer verplaatsen we de barbecue naar het overdekte terras.  Binnen kan er lekker warm gezeten worden bij de houtkachel. Je kunt de barbecue natuurlijk ook vervangen door een buffet.

Ligging en routebeschrijving