Skip to main content
 

Het grote feest is binnen, maar jullie staan buiten….

 

Het winnende team!

 

Gezellig achterop de Tandem

 

Peddel je rot bij de verzameljacht

 

Bevrijd je van de vloek van de Witte Wieven

 

Bert van de boekhouding bleek een goede dief

1
1

Bedrijfsuitjes in Drenthe

All-in bedrijfsuitjes met eten en vrij drinken op drie bijzondere locaties in Drenthe.

Een bedrijfsuitje in Drenthe bij Taribush is ontspannen, verrassend en uniek. Wij verzorgen uitsluitend complete all-in bedrijfsuitjes in het hart van Drenthe, met of zonder thema. Wat jullie ook gaan doen, een gezellige en ongedwongen sfeer is gegarandeerd!

Bedrijfsuitjes in Drenthe

Vanaf drie prachtige back-to-basic locaties in de natuur organiseren wij het hele jaar door bedrijfsuitjes. Wij bieden twee verschillende soorten arrangementen aan. Je kunt kiezen voor een thema, of zelf bepalen wat je wilt gaan doen. Alle mogelijkheden vind je hieronder. De basis voor alle groepsuitjes bij ons in het mooie Drenthe is ‘doe of je thuis bent’. Gastvrijheid en een ongedwongen, relaxte sfeer staan bij ons voorop. Onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor iedereen!

De Taribush werkwijze

Wie bij ons boekt, kan zich daarna alvast ontspannen gaan verheugen op het bedrijfsuitje. Wij regelen de rest: de ontvangst met koffie, thee en cake, de activiteiten, de begeleiding, versnaperingen voor tussendoor, een goed gevulde koelkast en een heerlijke maaltijd om mee af te sluiten. Met een vaste prijs per persoon, ongeacht de hoeveelheid consumpties, kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Een bedrijfsuitje bij Taribush is altijd een feest om te organiseren!

Waarom een bedrijfsuitje bij ons?

  • Keus uit drie locaties voor het bedrijfsuitje.
  • Activiteiten voor iedereen.
  • Prijs is inclusief drinken, ook alcohol.
  • Barbecuevlees van Drentse bodem.
  • Ongedwongen sfeer.
  • Doe alsof je thuis bent!

Bedrijfsborrel bij Taribush

Wist je dat je bij Taribush ook uitstekend terecht kunt voor je bedrijfsborrel? Of het nu om een speciale gelegenheid als de kerstborrel of nieuwjaarsreceptie gaat, of ‘gewoon’ de vrijmibo, wij maken er altijd een bijzondere bijeenkomst van. Met of zonder een activiteit naar keuze, met of zonder een maaltijd, maar altijd inclusief vrij drinken. Informeer naar de mogelijkheden, of kom gewoon langs voor een kop koffie.

Het bedrijfsuitje met overnachting

De 24 uur van Taribush

De ultieme Taribush ervaring, een bedrijfsuitje mét overnachting! Leer je collega’s nog beter kennen tijdens een drankje bij het kampvuur ’s avonds. De 24 uur van Taribush is all-in arrangement met verschillende soorten activiteiten, eten, drinken en overnachting voor een vaste prijs van €200 euro. Je slaapt op Kamp de Marke, gelegen midden in de natuur van het Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe.

Bedrijfsuitjes in Drenthe: keuze-arrangementen

Actief bedrijfsuitje

Sfeervolle locatie voor gezellig samenzijn!

Groepen Festival

Bedrijfsuitje voor elk wat wils, relaxt sfeertje en lekker eten!

Foto van: Vergaderen en teambuilding in de natuur van Drenthe.

Vergaderen en Teambuilding

Inspirerende plek voor serieuze zaken

Bedrijfsuitjes in Drenthe: thema-arrangementen

Taribush de Jachthut, midden in de Drentse natuur

Verzameljacht

Een bonte verzameling puzzels en spellen

Prijsuit

Boswachtersvete

Ellen van de postkamer en Peter van Accountancy bleek een gouden team

Break-In Room

Het grote feest is binnen, maar jullie staan buiten….

Wie is de Mol bedrijfsuitje Drenthe

Expeditie de Mol

Bert van de boekhouding bleek een uitstekende dief

Mysterie van de Witte Wieven

Een geboeid avontuur

Pubquiz battle tegel

Pubquiz Battle

Een dolle avond, voor echte kroegtijgers!

Winter Break-Out

Een winters avontuur op de Jachthut

WinterWieven

Een vloek in de winter, zijn jullie op tijd?

Onze bedrijfsuitjes locaties in Drenthe uitgelicht

Kamp de Marke

In de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld ligt Kamp de Marke. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden. Hier is plek voor maximaal vier groepen, waarbij elke groep zijn eigen stuk terrein krijgt. ’s Zomers zorgen wij voor een comfortabele plek in de kapschuur, of in één van onze luxe tenten ‘Leuk & Gezellig’. In de winter kunnen jullie voor je bedrijfsuitje terecht in een verwarmd recreatiegebouw.

Jachthut

Midden in Drenthe, vlakbij Wijster, ligt op een afgelegen stukje platteland de Jachthut. Een gebouw dat vroeger is gebouwd door de jagers uit Wijster. Het terrein van de Jachthut is geschikt voor allerlei activiteiten, de tochten vinden plaats in de directe omgeving. Tijdens een bedrijfsuitje op deze locatie ben je altijd alleen met je eigen groep. Als je hier gaat barbecueën, doe je dat op open vuur.

De Boerderij

De Taribush Boerderij is een melkveebedrijf met kalfjes, koeien en stieren. Tijdens een bedrijfsuitje hier mogen jullie overal rondneuzen. Als je geluk hebt, mag je een koe melken of de kalfjes voeren. Een deel van de schuur is ingericht als café, daar ben je altijd de enige groep. Op de Boerderij beleef je het platteland van Drenthe optimaal.

Andere bedrijven die bedrijfsuitjes organiseren

Hebben wij niet de sfeer die je zoekt voor je bedrijfsuitje? Dat kan. In dat geval hebben we een aantal links naar bedrijven die misschien wel een leuk uitje voor je kunnen regelen.

Bedrijfsuitjes op andere plekken