Je volgende uitje misschien ook bij ons?

Wij vinden het leuk om jullie een fijne dag te bezorgen!

Kopje koffie?

We spreken je wensen graag met je door.

Contactgegevens

info@taribush.nl
0521-597215

Telefonische bereikbaarheid

dinsdag t/m donderdag
12:00 tot 16:00

Kantooradres

Lheebroek 30a
7991 PM Dwingeloo

Contactformulier en al onze gegevens

    Interesse in een uitje of gewoon een vraag?

Al onze gegevens

Kantoorgegevens
Routebeschrijvingen naar de Uitjes locaties

tel: 0521-597215
mail: info@taribush.nl

Kvk Nummer: 08112714
BTW nummer: NL811508894B01
IBAN nummer: NL75 BUNQ 2205 5726 87

Algemene Voorwaarden Taribush Events

Dit zijn wij

Jorn

Met Jorn in de buurt kan er weinig mis gaan. Als je niet beter zou weten zou je soms denken dat Jorn de enige is die bij Taribush werkt.

Marthijn

Spelletjesliefhebber en het grote brein achter de activiteiten. Heeft moeite om lang stil te zitten en neemt daarom niet vaak de telefoon op.

Harrie

Natuurliefhebber en slaapt het liefst 365 dagen per jaar in het bos. Doet zijn best de natuur te bedwingen op de uitjeslocaties.

Durk

Super enthousiast en onverwoestbaar! Durk laat geen enkele kans voorbij gaan om de gasten nog een beetje extra te vertroetelen!

Benno

Voelt zich in Zweden net zo thuis als in Nederland en kan leven op een paar vierkante meter!

Maaike

Heeft een prachtige lach, en rust niet tot jij als gast ook je mondhoeken omhoog krult.

Vera

Deelt met liefde haar positiviteit en het motto van Taribush Uitjes: “Doe of je thuis bent!”. Een uitje met Vera staat garant voor gezelligheid.

Manda

Deze heerlijk nuchtere duizendpoot gaat net zo lang door tot ze zelf tevreden is. Dankzij Manda blijven onze kasten van binnen ook netjes en schoon!

Trisha

Trisha maakt de mooiste sieraden met spullen uit de natuur. Ze zou het liefst in het bos wonen, maar tot die tijd voelt ze zich thuis bij Taribush!

Gerrit Woertink

Gerrit

De boer van de locatie de Boerderij. Laat graag zien hoe het er in de melkput aan toe gaat en steekt macho’s graag de gek aan met zijn oerkracht.

Gerda Woertink

Gerda

Het boegbeeld en de boerin van locatie de Boerderij. Het maakt haar niets uit, al wil je een heel ander uitje dan je eigenlijk geboekt had.

Routebeschrijvingen

Pak de juiste routebeschrijving, je zult niet de eerste slecht lezende zijn die op de verkeerde plek staat!

Kamp de Marke

Hoofdlocatie voor de uitjes van Taribush. Diep verscholen in natuurgebied het Dwingelderveld (Drenthe), ver weg van de beschaving. Je moet eerst 500 meter over een zandpad het bos inrijden.

De Jachthut

Prachtige kleinschalige locatie van Taribush, afgelegen op het platteland van Drenthe, nabij Wijster. Gelegen aan een zandpad.

De Boerderij

De boeren uitjes van Taribush op het platteland. Boerderij gelegen op grens van natuurgebied en weilanden in het hart van Drenthe. Aan het Linthorst Homan kanaal bij Wijster.

Solex Drenthe

Middenin het centrum van Ruinen, de startlocatie van de Solextochten. Hier begint het Solexrijden, daarna moet je met eigen vervoer naar een andere Taribush Locatie.

Quads For All

Vanaf een loods op het industrieterrein van Oosterwolde vertrekken de quad tochten door Nationaal Park het Drents Friese Wold.

Ons Kantoor

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en alle ontwikkelingen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.