Vergaderen op de Jachthut

In deze creatieve setting is vergaderen leuk en inspirerend

Vergaderlocatie voor jezelf

De Jachthut is uniek in zijn soort! Hier ben je weg van alles en alleen met je eigen groep. Vergaderen beweegt hier met de seizoenen mee. In de zomer zit je heerlijk buiten, en in de winter is het goed vertoeven bij de houtkachel. Op de vergaderzolder zorgt de huiskamersetting voor een creatieve mindset.

Middag vergaderen met diner

Aantal personen: 8 – 30
Prijs per persoon: € 65,00 inclusief btw
Tijdsduur: vanaf 5 uur
Inclusief: eten, drinken en indien gewenst een actieve break
Diverse hoekjes om in groepjes uit elkaar te gaan
Aanbevolen voor: presentaties, vergadering, brainstormsessie, teambuilding

In het vergaderarrangement combineren wij een vergadering, presentatie of workshop met een actieve onderbreking of een teambuildingactiviteit in de natuur van Drenthe. Na zo’n actieve ‘pauze’ is iedereen weer helemaal positief opgeladen. Met een buffet of barbecue ter afsluiting wordt het helemaal een ontspannende dag!

De vergaderlocatie

De Jachthut is een unieke vergaderlocatie in Natuurnetwerk Nederland, hier kun je ongestoord je gang gaan. Buiten wordt je omringt door natuur, zithoekjes, kampvuur en vergezichten. In de hut zelf is het ook prachtig; het houten gebouw voldoet helemaal aan de eisen van de huidige tijd. Het pand wordt door zonne-energie en een leemkachel op temperatuur gehouden. Het is voorzien van een goed ventilatie-systeem en waar je ook bent de verlichting beweegt met behulp van domotica met het gebruik mee!

Leuk vergaderen levert energie op!

Wij hopen met onze locatie bij te dragen aan leuk en zinvol vergaderen waarbij de deelnemers energie en inspiratie opdoen. Bij ons geen standaard vergadertafel waar je de hele dag met zijn allen omheen zit. Op de vergaderzolder kun je met maximaal 30 personen zitten in een grote huiskamersetting! Buiten kun je op ons terras aan een lange tafel zitten vergaderen. Zowel binnen als buiten hebben we vele hoekjes die perfect geschikt zijn voor momenten waarop deelnemers in groepjes uit elkaar moeten.

Eten en drinken gedurende de dag

Tijdens de vergadering of presentatie zorgen wij voor voldoende koffie en thee. Afhankelijk van de wensen van de groep zorgen wij dat er zo nu en dan weer wordt bijgevuld, maar ons motto is ‘Doe of je thuis bent!’ en als Truus van de receptie even zin heeft om achter de bar te gaan staan dan vinden we dat alleen maar mooi. Wat dat betreft laten we jullie graag alleen, zodat jullie je vrij voelen om alles wat jullie willen te bespreken.

We zorgen er ook voor dat er nootjes en chocolade op tafel komen! Na, maar ook tijdens,  de vergadering hanteren wij het open-koelkast principe. Iedereen mag zelf pakken waar hij of zij op dat moment zin in heeft. Dit principe geldt uiteraard ook tijdens de barbecue of het buffet.

Actieve onderbreking

Tussen de serieuze zaken door verzorgen wij graag een activiteit gericht op ontspanning of teambuilding. De duur van zo’n activiteit kan variëren van een half uur tot twee uur. De Break in Room, een soort van omgekeerde escape room is leuk om te doen en duurt een kleine twee uur. Onze winter variant van de heet de Break Out Room. De Verzameljacht, een spel met gevarieerde korte activiteiten past ook erg goed bij het vergader arrangement.

Blijf gerust de hele dag

Je kunt de Jachthut boeken tussen 8:00 tot 22:00.

Impressie

Wil je een complete impressie bekijk dan de 360 graden tour of onze korte impressie film.

Wat zit er bij de prijs in?

 • Onbeperkt drinken de hele dag (koffie, thee, sappen, frisdrank, borreltje, wijn en bier)
 • Lunch en buffet of barbecue
 • Gebruik/huur van complete vergaderlocatie
 • Diverse soorten hapjes/snacks tussendoor
 • Indien gewenst activiteiten naar keuze
 • 2 laadpalen voor elektrische auto’s, stroom wekken we zelf op

Te gebruiken vergader faciliteiten

 • Goeie Beamer met HDMI aansluiting, ook geschikt voor open lucht presentaties.
 • Groot beeldscherm (65 inch) op vergaderzolder, mogelijkheid tot Airplay
 • Flipover
 • Gebruik van snel WiFi
 • Onbeperkt drinken, ook wijn bier en fris

Groepsgrootte

De Jachthut is voor vergaderen geschikt voor groepen van 8 tot 30 personen.

Groepen tot 15 personen
Ben je met minder dan 15 personen, dan ben je iets meer op jezelf aangewezen. Het kan zijn dat je een keer zelf een pot koffie moet zetten en zelf bepaalt wanneer je weer activiteiten gaat ondernemen. De cateraar komt op het juiste moment de lunch en of het avondeten bezorgen. Wil je graag dat er een begeleider van Taribush aanwezig is voor het begeleiden en enthousiasmeren bij de activiteiten en het organiseren van eten en drinken? Geen probleem, hiervoor rekenen we bij groepen onder de 15 personen een meerprijs.

Groepen vanaf 15 personen
Ben je met meer dan 15 personen dan is op de belangrijke momenten gedurende de dag iemand van Taribush aanwezig om de activiteiten te begeleiden en het eten en drinken te organiseren.

Groepen kleiner dan 8 of groter dan 30
Ben je met meer dan 30 personen neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. We kunnen heel veel naar jullie wensen inpassen.
Zoek je een vergaderruimte met een groepje van 2-8 dan is Klein Jantje perfect. Gelegen tegenover de Jachthut, maar een stukje kleiner.

Vervoer

De Jachthut ligt 4 kilometer af van station Beilen. Je kunt bij het station een stationsfiets huren en het is dan slechts een klein kwartiertje fietsen. Met de auto is de Jachthut ook prima te bereiken vanaf afrit Spier aan de A28 is het een kleine 10 minuutjes rijden.

Ontspannen vergaderen bij Taribush

Wat willen jullie eten?

We werken zoveel mogelijk met duurzaam en lokaal vlees, brood, salades en sauzen. In alle dagarrangementen is een belegde broodjes lunch bij de prijs inbegrepen. Bij arrangementen met avondeten is standaard een Barbecue bij de prijs inbegrepen, in de wintermaanden vervangen we dat door een Stamppotbuffet. Bij grotere groepen is een combinatie van barbecue, pizza of buffet ook mogelijk!

Hieronder vind je onze volledige menukaart, met alle prijzen erachter. Wil je iets anders dan de standaard Barbecue? Dan zie je hier wat de eventuele meerprijs wordt. Via de tabbladen kun je de uitgebreide menukaarten vinden, met een specificatie van alle gerechten.

Onze menukaart

Een dagje uit is niet compleet zonder een hapje eten en daarom hebben we in bijna al onze programma’s een maaltijd opgenomen. Dit zit standaard bij de prijs in. Wil je iets anders eten of de maaltijd uitbreiden dan rekenen we daarvoor soms een extra bedrag per persoon. Deze meerprijs staat dan genoemd.

Lunches

Belegde broodjes – belegde broodjes, fruit, soep en drinken, € 16,00
Boslunch – uitgebreide buffet lunch, vanaf € 13,00

Barbecues

Zomer Barbecue – Onze barbecue voor de Marke en Jachthut
Festival BBQ & Pizza – Combi van barbecue en pizza
Winter Barbecue – Keuze voor een sfeervolle winterbeleving
Bourgondische Variant – Meer op de BBQ en grotere variatie + € 5,00
Boeren Barbecue – Onze standaard barbecue op de Boerderij

Pizza uit de houtoven

Zelf pizza bakken – Alleen op de jachthut (groepen tot 25 personen, bij meer altijd de BBQ & Pizza combi)
Pizza’s van Wouter
– vanaf 30 personen met pizzabakker Wouter + €2,50

Buffetten

Boswachters buffet – Voor de groepen die willen opscheppen + € 5,-
Winters Stamppot buffet – Echte Hollandse pot, standaard in de winter

Toetje

Zomertoetje – IJs, pudding, mousse en slagroom, € 7,00
Wintertoetje – Stracciatella ijs, cheesecake en bavarois, € 7,00

Hapjes

Wordt in het programma tijd ingepland voor een hapje en een drankje, dan serveren we bij Taribush standaard een Hollandse kaasplank. In de Winter op de Marke kan je kiezen voor broodje knakworst boven het vuur of het Hollandse kaasplankje.

Onze lunches

Bij de uitjes en vergaderingen die voor de middag beginnen zit meestal een lunch. Sommige groepen vinden het fijn om hun dagje uit met een lunch te starten. We hebben 2 varianten voor de lunches, de ene met belegde broodjes zodat je lekker ‘uit het vuistje’ kunt lunchen. De ander is een buffet, waarbij je met zijn allen echt even aan tafel kunt gaan zitten. Je bent als groep ook vrij om je eigen lunch mee te nemen.

Taribush Boslunch

Vanaf € 13,00 per persoon, standaard opgenomen in ieder dagprogramma bij de groepsuitjes

Brood van de verse bakker: Mix van vers afgebakken luxe broodjes; Zachte bolletjes; krentenbolletjes.
Beleg:
Roomboter; Plakjes kaas; Diverse vleeswaren vers van het mes; Verschillende zoetwaren; Huisgemaakte scharrelei salade; Huisgemaakte tonijnsalade, Hummus avocado. Komijnekaas (vanaf 20pers.)
Puur:
Mix van vers handfruit en snackgroenten “komkommer, tomaat, etc.”
Voor de dorst:
Zuivel en Jus ‘d orange

Optioneel

Soep: Mosterdsoep en/of Boeren Groente soep, vanaf 30 personen serveren we beide soepen. –  Meerprijs € 2,50 pp
Croquet: De nieuwe duurzame variant van de kroket . Meerprijs € 2,00 p.p.

Belegde broodjes, fruit, soep

€ 16,00 per persoon, standaard opgenomen in ieder vergaderprogramma

Soep: Mosterd met spekjes
Brood:Mix van diverse vers afgebakken luxe broodjes (o.a.)ciabatta, meergranen triangle, pistolets(gemiddeld 2 per persoon)
Belegd met: Gezond: (ham, kaas, komkommer, tomaat, sla en ei), Brie met honing en walnoot, Filet americain, Huisgemaakte tonijnsalade
Voor de dorst: Mix van vers fruit, Biologische jus’ d Orange, Biologsche melk en karnemelk

Onze barbecue’s

In de zomer zit bij de meeste uitjes een barbecue. Dat is lekker en gezellig omdat je ondertussen een beetje in de weer bent en zo allerlei verschillende mensen even spreekt. De zomer en winter barbecue is voor de meeste groepen, helemaal voor mensen die doorgaans de dag doorbrengen op kantoor, meer dan voldoende. Bestaat je groep uit grote eters, dan kun je kiezen voor de bourgondische variant. Onze winterbarbecue is ook een mooi avontuur, als je warm gekleed bent is dat ook genieten!

Zomer Barbecue

Van april t/m oktober standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op locatie de Marke en Jachthut.

Op de BBQ: Speklap, kipsatéspies, burger van boer Woertink en een wisselende barbecue groente . Vanaf 15 personen ook keus uit rundersaucijs van boer Woertink, Piri Piri Spies en kipshaslick en vanaf 30 personen ook keus uit gemarineerde procureur filet.
Voor vegetariërs: Groente Spies, Greenway Vegan Burger
Aantal: 3,5 stukken op de barbecue per persoon
Salades / snacks: Huzarensalade, Snackgroente plateau/schaal, bourgondische rauwkostsalade
Vanaf 30 personen ook kartoffelsalade
Brood: Diverse broden en smeersels, bij grotere groepen iets meer variatie
Sauzen: Satésaus, knoflooksaus, vanaf 15 personen ook barbecue-grillsaus

Barbecue & Pizza

Voor de ultieme feest sfeer: Een stukje vlees van de barbecue en een pizza uit onze houtgestookte pizzaoven. Dit is de standaard bij onze groepenfestivals!

Voorafje: Breekbrood met aioli
Vlees:
Gemiddeld 2 stukken per persoon, keus uit Burger van boer Woertink, Speklap, Spies van kippendij & Procureur filet.
Salades / snacks: Bourgondische rauwkostsalade & Huzarensalade
Sauzen: Satésaus & knoflooksaus

Pizza:  Onder begeleiding van Taribush rol je je eigen bodem en beleg je de pizza met waar jij zin in hebt. Bij groepen festivals (vanaf 60 personen) schiet Wouter te hulp! Wouter is heer en meester van de houtoven. Hij heeft een groot arsenaal aan pizza’s die hij jullie graag wil laten proeven. De ingrediënten:

Vlees: Ham en salami
Vis: Tonijn, sardientjes en ansjovis
Groente: Tomatensaus, paprika, spinazie, ui, ananas, courgette, kappertjes en champignons
Kaas: Goudse smeltkaas en gorgonzola
Toppings: (na de oven): Olijven, rucola, basilicum, Parmezaanse kaas

Meerprijs: 5,00 euro per persoon, vanaf 20 personen

Bourgondische Zomer Barbecue

Onze Zomer Barbecue is voor de meeste groepen meer dan genoeg. Bestaat de groep uit grote eters, woeste werkers of eten jullie laat? Dan kun je kiezen voor de bourgondische barbecue. Je krijgt dan alle soorten vlees en salades die groepen van 30 personen ook krijgen en ook nog eens 5 in plaats van 3,5 stuks per persoon op de barbecue!

Meerprijs: 5,00 euro per persoon, vanaf 15 personen

Boeren Barbecue

Alléén op de Boerderij! Standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op deze locatie. Voor deze barbecue wordt alleen vlees gebruikt van eigen boerderij!

Vlees: Worst, hamburger, combinatie van satéstokjes, tartaartjes, bieflapjes, entrecôte en biefstuk.
Aantal: Per persoon 3,5 stukken vlees.
Salades: Aardappelsalade, huzarensalade, boeren rauwkostsalade.
Brood: Wit en bruin stokbrood, focaccia, geserveerd met kruidenboter.
Sauzen: Satésaus, beenhamsaus, knoflooksaus, whiskey-cocktailsaus.

Winter Barbecue

Alléén in de winter: november tot en met maart

Op de BBQ: Speklap, kipshaslick, burger van boer Woertink en mix van bbq groente. Vanaf 15 personen ook piri piri spies en een hertenburger en vanaf 30 personen ook een gemarineerde karbonade.
Voor vegetariërs: Groente Spies 2st, Greenway Vegan burger
Aantal: Gemiddeld 3,5 stukken vlees pp.
Salades / snacks: Kartoffelsalade, Snackgroente plateau/schaal
Vanaf 15 personen ook: Penne pasta salade
Vanaf 30 personen ook huzaren-rundvleessalade
Brood: Diverse broden en smeersels, bij grotere groepen iets meer variatie
Sauzen: Knoflooksaus en Jagerssaus, vanaf 15 personen ook barbecue-grillsaus

Bourgondische Winter Barbecue

Onze Winter Barbecue is voor de meeste groepen meer dan genoeg. Bestaat de groep uit grote eters, woeste werkers of eten jullie laat? Dan kun je kiezen voor de bourgondische barbecue. Je krijgt dan alle soorten vlees en salades die groepen van 30 personen ook krijgen en ook nog eens 5 in plaats van 3,5 stuks per persoon op de barbecue!

Meerprijs: 5,00 euro per persoon, vanaf 15 personen

Kinder Barbecue

De meeste kinderen worden erg blij van een broodje hamburger en stokbrood. Daarom hebben we voor kinderen van 4 t/m 12 deze speciale kinderbarbecue. Snel eten en dan weer lekker verder spelen. Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Voor kinderen t/m 12 jaar geven wij een korting op de totale arrangementsprijs.

Op de BBQ: Maiskolf, runderburger.
Sauzen: Mayonaise en ketchup.
Brood: Hamburgerbroodje, mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenboter.
Salades: Huzarensalade, blokjes augurk voor op het broodje hamburger.

Met pizza aan de slag!

Een dunne, knapperige bodem. Geurige tomatensaus. Goudgele gesmolten kaas. Smakelijke groente. Heerlijk vlees. Klinkt goed, toch?

Zelf Pizza bakken

Bij Taribush de Jachthut mag je zelf pizza bakken op ons pizza plein. De oven wordt een uur voor tijd al op temperatuur gebracht en alle ingrediënten en gereedschappen worden klaargelegd. Daarna kun je aan de slag bij onze robuuste pizza oven. Vaak zijn er wel een paar liefhebbers die het voortouw nemen, degenen die aan het kletsen zijn worden meestal bediend met de heerlijkste pizza punten.

Altijd te boeken op de Jachthut. In overleg meestal ook mogelijk op Kamp de Marke.

Deeg: Je maakt eerst een pizzabodem van de pizzabollen van de Italiaan
Saus: Daarna smeer je deze in met tomatensaus
Vlees: Vervolgens doe je er Salami en/of Ham of Tonijn op. Daarna lekker opmaken met groente en kaas
Groente: Paprika mix, Ui ringen, Rucola, Olijven plakjes, Cherry tomaat, Ananas stukjes, Asperge stukjes, Knoflook, pepers
Kaas: Geraspte mix gewone kaas met Mozzarella. Gorgonzola

Geen meerprijs
Vanaf 8 personen, bij groepen vanaf 25 personen alleen de barbecue – pizza combi mogelijk (zie kopje barbecue)

Pizza bakken met Wouter

Wouter, onze pizzabakker, is heer en meester van de houtoven. Hij zorgt ervoor dat de snelheid er goed in zit, met hem erbij hoeft niemand lang te wachten op een pizzapunt. Hij heeft een groot arsenaal aan pizza’s die hij jullie graag wil laten proeven. Of wil je zelf de kneepjes van het vak leren? Onder begeleiding van de pizzabakker rol je je eigen bodem en beleg je de pizza met waar jij zin in hebt.

Wouter kan ongeveer 1 pizza per minuut bakken, we rekenen er dan wel op dat er een aantal enthousiastelingen van de groep meehelpen. Als je niet de intentie hebt om mee te bakken geef dit dan van te voren maar even door, Wouter neemt dan zijn eigen turbo-oven mee!

Wouter komt alleen bij groepen vanaf 25  personen en als die beschikbaar is! Dit kan zowel op de Marke als op de Jachthut. 

Vlees: Ham en salami
Vis: Tonijn, sardientjes en ansjovis
Groente: Tomatensaus, paprika, spinazie, ui, ananas, courgette, kappertjes en champignons
Kaas: Goudse smeltkaas en gorgonzola
Toppings: (na de oven): Olijven, rucola, basilicum, Parmezaanse kaas

Meerprijs: Groepen vanaf 25; meerprijs 2.50 euro pp, kleinere groepen meerprijs afhankelijk van aantal

Buffetten

Wil je ‘makkelijk’ eten dan kun je kiezen voor een buffet. Voor de winter hebben we het stamppotbuffet en in de zomer het boswachtersbuffet. Voor de festivalliefhebbers is er het Festival Street Food buffet!

Boswachters Buffet

Geen zin om zelf aan de slag te gaan met barbecue of pizza dan is het boswachtersbuffet wat voor jou..

Warme gerechten: Hofmeester Ribs in Pikant Zoete Marinade, Kip Piri Piri, Groente Quiche, Provencaalse aardappels, Witte rijst, Mix van verse roerbak groente gelang het seizoen. Vanaf 20 personen Haricot Verts.
Voor kids: Kip Nuggets, Hertoginnenaardappels, snackgroente
Salade: Bourgondische rauwkostsalade, Snackgroente,
Sauzen: Appelcompote, Mayo en ketchup
Brood: Plankje Breekbrood met Aioli

Meerprijs: 5,- euro p.p.

Optioneel
Boeren groente soep met worst van Woertink, geserveerd met oerbrood, meerprijs 3,00 euro pp

Stamppotbuffet

Standaard in de winter.

Stamppotten: Boerenkool, hutspot, zuurkool.
Vlees: Runder rookworst, speklapje. vanaf 20 personen voor de helft karbonade in jus erbij
Erbij: Gebakken spekjes, zilveruitjes, blokjes augurk
Sauzen: Mosterd, piccalilly.

Geen meerprijs

Toetje

Wil je de dag echt feestelijk afsluiten dan mag een toetje niet ontbreken!

Zomer toetje

Vanille-ijs, vruchten-ijs, pistache-ijs
Chocolademousse
Vers geslagen slagroom
Sausjes en strooisels
Vers fruit

Prijs: € 7,00 per persoon
Vanaf: 8 personen

Winter toetje

Stracciatella ijs met chocolade saus
Bavarois van het seizoen
Vers fruit
Cheesecake van het seizoen
Vers geklopte slagroom

Prijs: € 7,00 per persoon
Vanaf: 8 personen

Welk inspirerend vergaderuitje zoek jij?

Hieronder staan een aantal voorbeeldprogramma’s met prijzen erbij. Uiteraard kan de dag naar eigen wens worden ingericht. Wil je tussendoor even het hoofd leegmaken en de benen strekken? We passen dat naadloos in in het programma. Activiteiten zitten altijd bij de prijs inbegrepen.

1. Hele dag vergaderen met lunch

Prijs: € 78,50 per persoon (incl. btw)
Minimum aantal: 8 personen
Inbegrepen: Huur complete locatie, eten, drinken, activiteiten, vanaf 15 personen met begeleider / gastheer

09:0009:30Jullie worden ontvangen met koffie thee en cake. Na een korte uitleg over de Jachthut kunnen jullie lekker je gang gaan
09:3012:00Vergaderen in of rondom de Jachthut, tussendoor kunnen jullie drinken en wat lekkers pakken.
12:0013:00Lunch met twee belegde broodjes per persoon, mosterdsoep, drinken en even lekker de benen strekken!
13:0016:00Verder met vergaderen
16:0017:00Afsluitende borrel met een hapje en drankje
17:00Wel thuis ... afsluiten gaat 'vanzelf'!

2. Hele dag vergaderen met lunch en diner

Prijs: € 106,00 per persoon (incl. btw)
Minimum aantal: 8 personen
Inbegrepen: Huur complete locatie, eten, drinken, activiteiten, vanaf 15 personen met begeleider / gastheer

09:0009:30Jullie worden ontvangen met koffie thee en cake. Na een korte uitleg over de Jachthut kunnen jullie lekker je gang gaan
09:3012:00Vergaderen in of rondom de Jachthut, tussendoor kunnen jullie drinken en wat lekkers pakken.
12:0013:00Lunch met twee belegde broodjes per persoon, mosterdsoep, drinken en even lekker de benen strekken!
13:0017:00Verder met vergaderen
15:3016:00Ergens tussendoor is er nog een hapje en drankje
17:0019:00Genieten van de Zomerse barbecue op open vuur (wel een uur voor tijd even een vuurtje maken), onder het genot van een drankje en een praatje!
19:00Wel thuis ... afsluiten gaat 'vanzelf'!

3. Middag vergaderen met diner

Prijs: € 65,00 per persoon (incl. btw)
Minimum aantal: 8 personen
Inbegrepen: Huur complete locatie, eten, drinken, activiteiten, vanaf 15 personen met begeleider / gastheer

14:0014:30Jullie worden ontvangen met koffie thee en cake. Na een korte uitleg over de Jachthut kunnen jullie lekker je gang gaan
14:3017:30Vergaderen in of rondom de Jachthut, tussendoor kunnen jullie drinken en wat lekkers pakken.
17:3019:00Genieten van de Zomerse barbecue op open vuur (wel een uur voor tijd even een vuurtje maken), onder het genot van een drankje en een praatje!
19:00Wel thuis ... afsluiten gaat 'vanzelf'!
Je kan deze variant starten tussen 13:30 en 17:00

4. Maatwerkofferte opvragen

  Heb je al een datum?

  Eetwensen

  Hele dag vergaderen in Leuk met lunch

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Alle arrangementen bij Taribush zijn inclusief hapjes en onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. Hieronder staat een overzicht van alle lekkernijen.

Drinken tijdens uitje

 • Koffie, Thee en water uit de kraan
 • Sappen: Jus ‘d Orange, Appelsap en Dubbelfris
 • Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Cassis, Fuze Green Tea, Rivella, Spa rood, Amstel Radler 0%
 • Alcoholisch: bier en wijn (rood, rose, droge witte en zoete witte wijn)
 • In de winter hebben we ook warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake

 • Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake.
 • Je kunt kiezen voor een gebakje van de bakker, dit kost € 2,75 per stuk (inclusief btw).

Hapjes in de middag in de zomer

 • Kaasplankje met: droge worst, kaas, komkommer, tomaatjes, grillworst, leverworst, olijven, druiven, kaasstengels en kaasvlinders.
 • Borrelnootjes
 • Bij lekker weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er even om vragen)

In de winter in de middag

 • Broodjes knakworst of kaasplankje
 • Borrelnootjes

Bij vergaderarrangementen:

 • Candybar met veel lekkere snoepjes….

Vervoer

Niemand die Bob wil zijn? Wisselen tussen locaties, maar geen eigen vervoer? Gezellig met z’n allen met de bus naar de groepsuitje? Wij kunnen van alles voor je regelen.

Taxi en busvervoer

Regelmatig komen groepen met de bus. Ook moet er bij sommige arrangementen gewisseld worden van locatie. Indien je geen eigen vervoer hebt kunnen wij een taxi of een bus regelen.

Busvervoer tussendoor

Voor het vervoer van de ene naar de andere locatie berekenen wij de volgende prijzen:

Euro 80,00 incl. 9% btw, maximaal 21 personen
Euro 100,00 incl. 9% btw, maximaal 38 personen
Euro 110,00 incl. 9% btw, maximaal 50 personen
Euro 120,00 incl. 9% btw, maximaal 54 personen

Dit is vaak vele malen goedkoper dan het huren van een bus voor een hele dag.

Gehaald en gebracht worden?

Wil je als groep de hele dag op pad met een bus zodat Bob niet nodig is, dan kunnen wij dit ook regelen. Vaak is het beregezellig als je met zijn allen met de bus komt. Informeer bij de aanvraag naar de mogelijkheden. Wij nemen dit dan mee in de offerteaanvraag.

Zie ook www.tenheuveltours.nl

Paardentram

Bij groepen die overnachten in een hotel of accommodatie in de buurt of groepen die binnen een straal van 15 kilometer van onze locatie af wonen, bestaat de mogelijkheid met paardentram of tracktortram gehaald en/of gebracht te worden. Zie voor meer info www.stalbakker.nl

Overnachten

De volgende dag ook nog feest? Verleng jullie uitje met een overnachting!

Kamp de Marke

Wil je helemaal ondergedompeld worden in het Taribush gevoel? Boek dan de 24 uur van Taribush. Dat is een Taribush uitje mét avontuurlijke overnachting op ons terrein, midden in de natuur. De activiteiten, eten en drinken wordt allemaal voor je geregeld. Je hoeft alleen maar je tandenborstel en slaapzak in te pakken en je bent klaar voor het Taribush avontuur.

Alternatieve locaties

In de omgeving zijn meer dan genoeg alternatieve mogelijkheden om te overnachten. Wij geven je een overzicht van hotels, campings en groepsaccommodaties die op minder dan 15 minuten rijden van Kamp de Marke liggen. (Vanaf de Jachthut of de Boerderij kan het 5-10 minuten verder weg of dichterbij zijn.) Je kunt via ons reserveren, maar wij raden aan rechtstreeks contact met de desbetreffende bedrijven op te nemen. Zij zijn beter in staat om specifieke vragen te beantwoorden. De genoemde prijzen zijn indicaties, hier kunnen geen enkele rechten aan ontleend worden.

Groepsaccomodatie en camping de Meistershof

Op slechts 10 minuten lopen van Kamp de Marke, aan de rand van het Dwingelderveld, ligt groepsaccommodatie de Meistershof. Dit is een zeer nette groepsaccommodatie, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.meistershof.nl.

Groepsaccomodatie Hooge Haer

Op 4 kilometer afstand van Kamp de Marke, de hoofdlocatie voor de uitjes van Taribush, ligt groepsaccommodatie Hooge Haer. Deze accommodatie biedt onderdak aan groepen tot 100 personen, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.hoogehaer.nl.

Zonnetij

Camping Zonnetij is gelegen op zo’n 4 km van Taribush Kamp de Marke. Daar worden leuke grote bungalows verhuurd. Ook een prachtige plek voor een overnachting. Evt regelt Taribush het ontbijt.

Bekijk hier meer informatie: https://vakantie-naar-drenthe.nl/

Hotel de Drift

In Dwingeloo, op 5 kilometer vanaf Kamp de Marke ligt dit gezellige hotel. Voor ongeveer 80 euro heb je een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Meer informatie op www.hoteldedrift.nl.

Natuurcamping Lheederzand

Deze geweldige natuurcamping van Staatsbosbeheer bevindt zich in de ‘middle of nowhere’, op slechts 4 kilometer afstand van Kamp de Marke. Overnachten op een natuurcamping is een geweldige belevenis en een zeer goedkoop alternatief, al vanaf 20 euro per nacht. Klik hier voor meer informatie

Andere websites met locaties om te overnachten in Drenthe

Als het regent

Het weer is nooit spelbreker voor een uitje bij Taribush. Hoe guur het buiten ook is, bij ons kun je altijd droog en warm zitten.

Regen? Kou? Sneeuw?

Wij proberen ons altijd zoveel mogelijk aan het afgesproken programma te houden. Maar als het weer slecht is, vinden wij het niet erg het programma aan te passen. We hebben altijd een aantal activiteiten achter de hand die we kunnen gebruiken voor als het weer even iets minder is. Heb je een van onze outdoor Escaperooms geboekt, dan kunnen we altijd de wintervariant doen. Maar zelfs met harde wind, ijzige kou, regen of sneeuw is het een bijzonder avontuur om de natuur in te trekken. De mooiste ervaringen en de beste verhalen ontstaan als het buiten bar en boos is!

Slecht weer activiteiten

Bij slecht weer kunnen we op het dagprogramma op de volgende manieren ombouwen:

Photobooth

Wil je er een onvergetelijke dag van maken? Huur er dan een photobooth bij. Zo maak je een blijvende herinnering, die je direct mee naar huis kan nemen.

say cheese!

Elke keer dat iemand op de knop drukt, worden er automatisch drie foto’s gemaakt. De foto’s vallen vervolgens – geprint op twee strips – in het opvangbakje. Je kan je ontwerp helemaal zelf personaliseren door jouw zelfgekozen ontwerp, inclusief (bedrijfs)naam, foto, datum en stijl.

Technische slimmigheidjes zorgen ervoor dat jouw collega’s of familieleden worden uitgedaagd om uit hun comfort-zone te stappen en als nooit tevoren voor de lens te poseren.

Interesse in deze optie? Laat het dan weten bij de offerte aanvraag of kom gerust langs voor een kopje koffie.

Naar het overzicht van alle vergader uitjes