Vergaderen op ‘de Oude Marke’

Vergaderen in een natuurwereld stimuleert, inspireert en draagt bij aan verbinding!

Vergaderen, maar dan anders

De Oude Marke is het kloppende hart van het terrein; de plek waar het allemaal ooit begon voor Taribush. Daar waar al veel ideeën zijn ontsproten en plannen zijn gesmeed. Laat je ook inspireren in deze niet alledaagse locatie.

De prachtige omgeving, aan de rand van het bos van het Nationaal Park Dwingelderveld, haalt je even uit de waan van de dag en stimuleert tot nieuwe ideeën. Je enige buren zijn de vogels, wat rondscharrelende kippen en als je geluk hebt, spot je een haas of ree op het veld. ’s Zomers zit je heerlijk buiten en ’s winters is het vertoeven bij de knisperende houtkachel.

Ochtend vergaderen in 'De Oude Marke' met lunch

Aantal personen: 12 – 30
Prijs per persoon: vanaf € 58,50 inclusief btw
Tijdsduur: vanaf 4 uur
Periode: het hele jaar
Inclusief: eten, drinken en de mogelijkheid voor een actieve break
Aanbevolen voor: Teamvergadering in combinatie met teambuilding, goede presentatiefaciliteit
Overnachten: De echte avonturiers kunnen ook blijven slapen. Vraag naar de mogelijkheden bij de offerte aanvraag.

In het vergaderarrangement kunnen wij een vergadering, presentatie of workshop  combineren met een actieve onderbreking of een teambuildingsactiviteit in de natuur van Drenthe. Na zo’n actieve ‘pauze’ is iedereen weer helemaal positief opgeladen. Met een buffet of barbecue ter afsluiting wordt het helemaal een ontspannende dag!

De vergaderlocatie

Kamp de Marke ligt aan het eind van een 500 meter lang zandpad, verscholen aan de rand van het bos van het Nationaal park Dwingelderveld. Zodra je het terrein op loopt, waan je je in een andere wereld. Overal is het groen, vliegen er vogeltjes en kijk je ver weg over het veld. Het Kamphuis heeft een robuuste uitstraling, maar is voorzien van alle gemakken van de moderne tijd, met Sonos speakers, een beamer en super snelle WiFi. De perfecte locatie voor een constructieve vergadering. Na de lunch is het eigenlijk ‘een must’ om de schitterende omgeving te verkennen met een wandeling of een van onze leuke activiteiten. Daarna is iedereen weer positief opgeladen.

Gedurende de dag

Als jullie aankomen staat alles klaar en kunnen jullie na ontvangst jullie gang gaan. Achter de schermen zijn wij aanwezig om de koffie bij te houden en wat versnaperingen te brengen. Ook laten we jullie weten wanneer het tijd is om te lunchen of te dineren. Na, maar ook tijdens, de vergadering hanteren wij het open-koelkast principe. Iedereen mag zelf pakken waar hij of zij op dat moment zin in heeft.

Bostheater

Op Kamp de Marke is ook een bostheater, een prachtig door de natuur gevormd amfitheater. Dit is een hele mooie plek voor een presentatie in de buitenlucht. Is het weer toch niet helemaal geschikt dan kun je uitwijken naar het Kamphuis.

Overnachten

De echte avonturiers kunnen ook blijven slapen op de Oude Marke. Wat is er lekkerder dan na een lange dag overleggen, nog even te genieten bij een kampvuur in de stilte van het Dwingelderveld?

Wat zit er bij de prijs in?

Te gebruiken vergader faciliteiten

 • Goeie Beamer met HDMI aansluiting, ook geschikt voor open lucht presentaties.
 • Flipover
 • Gebruik van snel WiFi
 • Bostheater, als je hier gebruik van wilt maken, graag aangeven bij de aanvraag.

Impressie

Wil je een complete impressie bekijk dan onze korte impressie film.

Vervoer

De Oude Marke ligt 8 kilometer af van station Beilen. Je kunt bij het station een stationsfiets huren en het is dan slechts een klein halfuurtje fietsen. Met de auto is de Oude Marke ook prima te bereiken. Vanaf afrit Beilen aan de A28 is het een kleine 10 minuutjes rijden. Eventueel kunnen we ook busvervoer regelen.

Activiteit integreren in het programma

Actieve onderbreking

Na of tijdens de serieuze zaken verzorgen wij graag een activiteit gericht op ontspanning of teambuilding. Een outdoor escaperoom-ervaring rondom Kamp de Marke is het Mysterie van de witte wieven, dit duurt een kleine twee uur. Wil je de hersens even ‘pauze’ geven dan is een rondje  bosgolf ontspannen.

Even de natuur in? Dan is Kliploo speurtocht of de Wampex een echte aanrader. Bij de Wampex moet je zo’n 5 kilometer wandelen, dat is dus alleen geschikt als de hele groep goed te been is. De Wampex is een ingenieuze puzzeltocht waarbij je hersens flink aan de bak moeten en je ook nog eens goed moet samenwerken.

Taribush en natuur zijn onlosmakelijk verbonden

Wij geloven erin dat de natuur een uitgelezen plek om in het hier en nu te zijn. Het stimuleert ook nog eens de creatieve geest. Daarom stimuleren we alle groepen die bij ons komen om een wandel- of fietstocht te integreren in het programma. Dit kan prima als onderdeel van het programma, door de deelnemers een opdracht of vraagstuk mee te geven.

Het mooie van onze locatie is dat die onderdeel is van Nationaal Park het Dwingelderveld, en daarmee bestaat onze ‘achtertuin’ uit bijna 4000 hectare onafgebroken natuur met oneindig veel wandel- en fietsmogelijkheden.

We werken zoveel mogelijk met duurzaam en lokaal vlees, brood, salades en sauzen. In alle dagarrangementen is een belegde broodjes lunch bij de prijs inbegrepen. Bij arrangementen met avondeten is standaard een Barbecue bij de prijs inbegrepen, in de wintermaanden vervangen we dat door een Stamppotbuffet. Bij grotere groepen is een combinatie van barbecue, pizza of buffet ook mogelijk!

Hieronder vind je onze volledige menukaart, met alle prijzen erachter. Wil je iets anders dan de standaard Barbecue? Dan zie je hier wat de eventuele meerprijs wordt. Via de tabbladen kun je de uitgebreide menukaarten vinden, met een specificatie van alle gerechten.

Onze menukaart

Een dagje uit is niet compleet zonder een hapje eten en daarom hebben we in bijna al onze programma’s een maaltijd opgenomen. Dit zit standaard bij de prijs in. Wil je iets anders eten of de maaltijd uitbreiden dan rekenen we daarvoor soms een extra bedrag per persoon. Deze meerprijs staat dan genoemd.

Lunches

Belegde broodjes – belegde broodjes, fruit, soep en drinken, € 16,00
Boslunch – uitgebreide buffet lunch, vanaf € 13,00

Barbecues

Zomer Barbecue – Onze barbecue voor de Marke en Jachthut
Festival BBQ & Pizza – Combi van barbecue en pizza
Winter Barbecue – Keuze voor een sfeervolle winterbeleving
Bourgondische Variant – Meer op de BBQ en grotere variatie + € 5,00
Boeren Barbecue – Onze standaard barbecue op de Boerderij

Pizza uit de houtoven

Zelf pizza bakken – Alleen op de jachthut (groepen tot 25 personen, bij meer altijd de BBQ & Pizza combi)
Pizza’s van Wouter
– vanaf 30 personen met pizzabakker Wouter + €2,50

Buffetten

Boswachters buffet – Voor de groepen die willen opscheppen + € 5,-
Winters Stamppot buffet – Echte Hollandse pot, standaard in de winter

Toetje

Zomertoetje – IJs, pudding, mousse en slagroom, € 7,00
Wintertoetje – Stracciatella ijs, cheesecake en bavarois, € 7,00

Hapjes

Wordt in het programma tijd ingepland voor een hapje en een drankje, dan serveren we bij Taribush standaard een Hollandse kaasplank. In de Winter op de Marke kan je kiezen voor broodje knakworst boven het vuur of het Hollandse kaasplankje.

Onze lunches

Bij de uitjes en vergaderingen die voor de middag beginnen zit meestal een lunch. Sommige groepen vinden het fijn om hun dagje uit met een lunch te starten. We hebben 2 varianten voor de lunches, de ene met belegde broodjes zodat je lekker ‘uit het vuistje’ kunt lunchen. De ander is een buffet, waarbij je met zijn allen echt even aan tafel kunt gaan zitten. Je bent als groep ook vrij om je eigen lunch mee te nemen.

Taribush Boslunch

Vanaf € 13,00 per persoon, standaard opgenomen in ieder dagprogramma bij de groepsuitjes

Brood van de verse bakker: Mix van vers afgebakken luxe broodjes; Zachte bolletjes; krentenbolletjes.
Beleg:
Roomboter; Plakjes kaas; Diverse vleeswaren vers van het mes; Verschillende zoetwaren; Huisgemaakte scharrelei salade; Huisgemaakte tonijnsalade, Hummus avocado. Komijnekaas (vanaf 20pers.)
Puur:
Mix van vers handfruit en snackgroenten “komkommer, tomaat, etc.”
Voor de dorst:
Zuivel en Jus ‘d orange

Optioneel

Soep: Mosterdsoep en/of Boeren Groente soep, vanaf 30 personen serveren we beide soepen. –  Meerprijs € 2,50 pp
Croquet: De nieuwe duurzame variant van de kroket . Meerprijs € 2,00 p.p.

Belegde broodjes, fruit, soep

€ 16,00 per persoon, standaard opgenomen in ieder vergaderprogramma

Soep: Mosterd met spekjes
Brood:Mix van diverse vers afgebakken luxe broodjes (o.a.)ciabatta, meergranen triangle, pistolets(gemiddeld 2 per persoon)
Belegd met: Gezond: (ham, kaas, komkommer, tomaat, sla en ei), Brie met honing en walnoot, Filet americain, Huisgemaakte tonijnsalade
Voor de dorst: Mix van vers fruit, Biologische jus’ d Orange, Biologsche melk en karnemelk

Onze barbecue’s

In de zomer zit bij de meeste uitjes een barbecue. Dat is lekker en gezellig omdat je ondertussen een beetje in de weer bent en zo allerlei verschillende mensen even spreekt. De zomer en winter barbecue is voor de meeste groepen, helemaal voor mensen die doorgaans de dag doorbrengen op kantoor, meer dan voldoende. Bestaat je groep uit grote eters, dan kun je kiezen voor de bourgondische variant. Onze winterbarbecue is ook een mooi avontuur, als je warm gekleed bent is dat ook genieten!

Zomer Barbecue

Van april t/m oktober standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op locatie de Marke en Jachthut.

Op de BBQ: Speklap, kipsatéspies, burger van boer Woertink en een wisselende barbecue groente . Vanaf 15 personen ook keus uit rundersaucijs van boer Woertink, Piri Piri Spies en kipshaslick en vanaf 30 personen ook keus uit gemarineerde procureur filet.
Voor vegetariërs: Groente Spies, Greenway Vegan Burger
Aantal: 3,5 stukken op de barbecue per persoon
Salades / snacks: Huzarensalade, Snackgroente plateau/schaal, bourgondische rauwkostsalade
Vanaf 30 personen ook kartoffelsalade
Brood: Diverse broden en smeersels, bij grotere groepen iets meer variatie
Sauzen: Satésaus, knoflooksaus, vanaf 15 personen ook barbecue-grillsaus

Barbecue & Pizza

Voor de ultieme feest sfeer: Een stukje vlees van de barbecue en een pizza uit onze houtgestookte pizzaoven. Dit is de standaard bij onze groepenfestivals!

Voorafje: Breekbrood met aioli
Vlees:
Gemiddeld 2 stukken per persoon, keus uit Burger van boer Woertink, Speklap, Spies van kippendij & Procureur filet.
Salades / snacks: Bourgondische rauwkostsalade & Huzarensalade
Sauzen: Satésaus & knoflooksaus

Pizza:  Onder begeleiding van Taribush rol je je eigen bodem en beleg je de pizza met waar jij zin in hebt. Bij groepen festivals (vanaf 60 personen) schiet Wouter te hulp! Wouter is heer en meester van de houtoven. Hij heeft een groot arsenaal aan pizza’s die hij jullie graag wil laten proeven. De ingrediënten:

Vlees: Ham en salami
Vis: Tonijn, sardientjes en ansjovis
Groente: Tomatensaus, paprika, spinazie, ui, ananas, courgette, kappertjes en champignons
Kaas: Goudse smeltkaas en gorgonzola
Toppings: (na de oven): Olijven, rucola, basilicum, Parmezaanse kaas

Meerprijs: 5,00 euro per persoon, vanaf 20 personen

Bourgondische Zomer Barbecue

Onze Zomer Barbecue is voor de meeste groepen meer dan genoeg. Bestaat de groep uit grote eters, woeste werkers of eten jullie laat? Dan kun je kiezen voor de bourgondische barbecue. Je krijgt dan alle soorten vlees en salades die groepen van 30 personen ook krijgen en ook nog eens 5 in plaats van 3,5 stuks per persoon op de barbecue!

Meerprijs: 5,00 euro per persoon, vanaf 15 personen

Boeren Barbecue

Alléén op de Boerderij! Standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op deze locatie. Voor deze barbecue wordt alleen vlees gebruikt van eigen boerderij!

Vlees: Worst, hamburger, combinatie van satéstokjes, tartaartjes, bieflapjes, entrecôte en biefstuk.
Aantal: Per persoon 3,5 stukken vlees.
Salades: Aardappelsalade, huzarensalade, boeren rauwkostsalade.
Brood: Wit en bruin stokbrood, focaccia, geserveerd met kruidenboter.
Sauzen: Satésaus, beenhamsaus, knoflooksaus, whiskey-cocktailsaus.

Winter Barbecue

Alléén in de winter: november tot en met maart

Op de BBQ: Speklap, kipshaslick, burger van boer Woertink en mix van bbq groente. Vanaf 15 personen ook piri piri spies en een hertenburger en vanaf 30 personen ook een gemarineerde karbonade.
Voor vegetariërs: Groente Spies 2st, Greenway Vegan burger
Aantal: Gemiddeld 3,5 stukken vlees pp.
Salades / snacks: Kartoffelsalade, Snackgroente plateau/schaal
Vanaf 15 personen ook: Penne pasta salade
Vanaf 30 personen ook huzaren-rundvleessalade
Brood: Diverse broden en smeersels, bij grotere groepen iets meer variatie
Sauzen: Knoflooksaus en Jagerssaus, vanaf 15 personen ook barbecue-grillsaus

Bourgondische Winter Barbecue

Onze Winter Barbecue is voor de meeste groepen meer dan genoeg. Bestaat de groep uit grote eters, woeste werkers of eten jullie laat? Dan kun je kiezen voor de bourgondische barbecue. Je krijgt dan alle soorten vlees en salades die groepen van 30 personen ook krijgen en ook nog eens 5 in plaats van 3,5 stuks per persoon op de barbecue!

Meerprijs: 5,00 euro per persoon, vanaf 15 personen

Kinder Barbecue

De meeste kinderen worden erg blij van een broodje hamburger en stokbrood. Daarom hebben we voor kinderen van 4 t/m 12 deze speciale kinderbarbecue. Snel eten en dan weer lekker verder spelen. Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Voor kinderen t/m 12 jaar geven wij een korting op de totale arrangementsprijs.

Op de BBQ: Maiskolf, runderburger.
Sauzen: Mayonaise en ketchup.
Brood: Hamburgerbroodje, mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenboter.
Salades: Huzarensalade, blokjes augurk voor op het broodje hamburger.

Met pizza aan de slag!

Een dunne, knapperige bodem. Geurige tomatensaus. Goudgele gesmolten kaas. Smakelijke groente. Heerlijk vlees. Klinkt goed, toch?

Zelf Pizza bakken

Bij Taribush de Jachthut mag je zelf pizza bakken op ons pizza plein. De oven wordt een uur voor tijd al op temperatuur gebracht en alle ingrediënten en gereedschappen worden klaargelegd. Daarna kun je aan de slag bij onze robuuste pizza oven. Vaak zijn er wel een paar liefhebbers die het voortouw nemen, degenen die aan het kletsen zijn worden meestal bediend met de heerlijkste pizza punten.

Altijd te boeken op de Jachthut. In overleg meestal ook mogelijk op Kamp de Marke.

Deeg: Je maakt eerst een pizzabodem van de pizzabollen van de Italiaan
Saus: Daarna smeer je deze in met tomatensaus
Vlees: Vervolgens doe je er Salami en/of Ham of Tonijn op. Daarna lekker opmaken met groente en kaas
Groente: Paprika mix, Ui ringen, Rucola, Olijven plakjes, Cherry tomaat, Ananas stukjes, Asperge stukjes, Knoflook, pepers
Kaas: Geraspte mix gewone kaas met Mozzarella. Gorgonzola

Geen meerprijs
Vanaf 8 personen, bij groepen vanaf 25 personen alleen de barbecue – pizza combi mogelijk (zie kopje barbecue)

Pizza bakken met Wouter

Wouter, onze pizzabakker, is heer en meester van de houtoven. Hij zorgt ervoor dat de snelheid er goed in zit, met hem erbij hoeft niemand lang te wachten op een pizzapunt. Hij heeft een groot arsenaal aan pizza’s die hij jullie graag wil laten proeven. Of wil je zelf de kneepjes van het vak leren? Onder begeleiding van de pizzabakker rol je je eigen bodem en beleg je de pizza met waar jij zin in hebt.

Wouter kan ongeveer 1 pizza per minuut bakken, we rekenen er dan wel op dat er een aantal enthousiastelingen van de groep meehelpen. Als je niet de intentie hebt om mee te bakken geef dit dan van te voren maar even door, Wouter neemt dan zijn eigen turbo-oven mee!

Wouter komt alleen bij groepen vanaf 25  personen en als die beschikbaar is! Dit kan zowel op de Marke als op de Jachthut. 

Vlees: Ham en salami
Vis: Tonijn, sardientjes en ansjovis
Groente: Tomatensaus, paprika, spinazie, ui, ananas, courgette, kappertjes en champignons
Kaas: Goudse smeltkaas en gorgonzola
Toppings: (na de oven): Olijven, rucola, basilicum, Parmezaanse kaas

Meerprijs: Groepen vanaf 25; meerprijs 2.50 euro pp, kleinere groepen meerprijs afhankelijk van aantal

Buffetten

Wil je ‘makkelijk’ eten dan kun je kiezen voor een buffet. Voor de winter hebben we het stamppotbuffet en in de zomer het boswachtersbuffet. Voor de festivalliefhebbers is er het Festival Street Food buffet!

Boswachters Buffet

Geen zin om zelf aan de slag te gaan met barbecue of pizza dan is het boswachtersbuffet wat voor jou..

Warme gerechten: Hofmeester Ribs in Pikant Zoete Marinade, Kip Piri Piri, Groente Quiche, Provencaalse aardappels, Witte rijst, Mix van verse roerbak groente gelang het seizoen. Vanaf 20 personen Haricot Verts.
Voor kids: Kip Nuggets, Hertoginnenaardappels, snackgroente
Salade: Bourgondische rauwkostsalade, Snackgroente,
Sauzen: Appelcompote, Mayo en ketchup
Brood: Plankje Breekbrood met Aioli

Meerprijs: 5,- euro p.p.

Optioneel
Boeren groente soep met worst van Woertink, geserveerd met oerbrood, meerprijs 3,00 euro pp

Stamppotbuffet

Standaard in de winter.

Stamppotten: Boerenkool, hutspot, zuurkool.
Vlees: Runder rookworst, speklapje. vanaf 20 personen voor de helft karbonade in jus erbij
Erbij: Gebakken spekjes, zilveruitjes, blokjes augurk
Sauzen: Mosterd, piccalilly.

Geen meerprijs

Toetje

Wil je de dag echt feestelijk afsluiten dan mag een toetje niet ontbreken!

Zomer toetje

Vanille-ijs, vruchten-ijs, pistache-ijs
Chocolademousse
Vers geslagen slagroom
Sausjes en strooisels
Vers fruit

Prijs: € 7,00 per persoon
Vanaf: 8 personen

Winter toetje

Stracciatella ijs met chocolade saus
Bavarois van het seizoen
Vers fruit
Cheesecake van het seizoen
Vers geklopte slagroom

Prijs: € 7,00 per persoon
Vanaf: 8 personen

Welk inspirerend vergaderuitje zoek jij?

Hieronder staan een aantal voorbeeldprogramma’s met prijzen erbij. Uiteraard kan de dag naar eigen wens worden ingericht. Wil je tussendoor even het hoofd leegmaken en de benen strekken? We passen dat naadloos in in het programma. Activiteiten zitten altijd bij de prijs inbegrepen.

1. Ochtend vergaderen in 'De Oude Marke' met lunch

Prijs: € 58,50 per persoon (incl. btw)
Minimum aantal: 12 personen
Inbegrepen: Gebruik complete locatie, eten & drinken met gastheer of -vrouw.

09:0009:30Jullie worden ontvangen met koffie thee en cake. Na een korte uitleg over de locatie kunnen jullie lekker je gang gaan
09:3012:00Vergaderen in de sfeervolle locatie "De Oude Marke", tussendoor kunnen jullie drinken en wat lekkers pakken.
12:0013:00Lunch met twee belegde broodjes per persoon, mosterdsoep, drinken en even lekker de benen strekken!

2. Vergaderen Oude Marke - 8 uur met lunch

Prijs: € 78,50 per persoon (incl. btw)
Minimum aantal: 12 personen
Inbegrepen: Gebruik complete locatie, eventuele activiteit en eten & drinken met gastheer of -vrouw.

13:3014:00Jullie worden ontvangen met koffie thee en cake. Na een korte uitleg over de locatie kunnen jullie lekker je gang gaan
14:0016:30Vergaderen in de sfeervolle locatie "De Oude Marke", tussendoor kunnen jullie drinken en wat lekkers pakken.
16:3017:30Lunch met twee belegde broodjes per persoon, mosterdsoep, drinken en even lekker de benen strekken!
17:3020:30Vergaderen of een groeps- of teambuildingsactiviteit.
20:3021:30Genieten van een drankje met een Hollandse borrelplank

3. Middag vergaderen in 'De Oude Marke' met diner

Prijs: € 65,00 per persoon (incl. btw)
Minimum aantal: 12 personen
Inbegrepen: Complete locatie, eten & drinken met gastheer of -vrouw.

14:0014:30Jullie worden ontvangen met koffie thee en cake. Na een korte uitleg over de locatie kunnen jullie lekker je gang gaan
14:3017:30Vergaderen in de sfeervolle locatie "De Oude Marke", tussendoor kunnen jullie drinken en wat lekkers pakken.
17:3019:00Zomer barbecue, gezellig kletsen en lekker borrelen.

4. Hele dag vergaderen in 'De Oude Marke' met lunch en diner

Prijs: € 103,50 per persoon (incl. btw)
Minimum aantal: 12 personen
Inbegrepen: Complete locatie, eten, drinken, eventuele activiteiten, met gastheer of -vrouw

09:0009:30Jullie worden ontvangen met koffie thee en cake. Na een korte uitleg over de locatie kunnen jullie lekker je gang gaan
09:3012:00Vergaderen in de sfeervolle locatie "De Oude Marke", tussendoor kunnen jullie drinken en wat lekkers pakken.
12:0013:00Lunch met twee belegde broodjes per persoon, mosterdsoep, drinken en even lekker de benen strekken!
13:0016:30Vergaderen of een groeps- of teambuildingsactiviteit.
16:3017:00Ergens een hapje en drankje
17:0019:00Zomer barbecue, gezellig kletsen en lekker borrelen.

5. Maatwerkofferte opvragen

  Heb je al een datum?

  Eetwensen

  Hele dag vergaderen in Leuk met lunch

Reserveren / offerte – informatie aanvragen

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Alle arrangementen bij Taribush zijn inclusief hapjes en onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. Hieronder staat een overzicht van alle lekkernijen.

Drinken tijdens uitje

 • Koffie, Thee en water uit de kraan
 • Sappen: Jus ‘d Orange, Appelsap en Dubbelfris
 • Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Cassis, Fuze Green Tea, Rivella, Spa rood, Amstel Radler 0%
 • Alcoholisch: bier en wijn (rood, rose, droge witte en zoete witte wijn)
 • In de winter hebben we ook warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake

 • Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake.
 • Je kunt kiezen voor een gebakje van de bakker, dit kost € 2,75 per stuk (inclusief btw).

Hapjes in de middag in de zomer

 • Kaasplankje met: droge worst, kaas, komkommer, tomaatjes, grillworst, leverworst, olijven, druiven, kaasstengels en kaasvlinders.
 • Borrelnootjes
 • Bij lekker weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er even om vragen)

In de winter in de middag

 • Broodjes knakworst of kaasplankje
 • Borrelnootjes

Bij vergaderarrangementen:

 • Candybar met veel lekkere snoepjes….

Als het regent

Het weer is nooit spelbreker voor een uitje bij Taribush. Hoe guur het buiten ook is, bij ons kun je altijd droog en warm zitten.

Regen? Kou? Sneeuw?

Wij proberen ons altijd zoveel mogelijk aan het afgesproken programma te houden. Maar als het weer slecht is, vinden wij het niet erg het programma aan te passen. We hebben altijd een aantal activiteiten achter de hand die we kunnen gebruiken voor als het weer even iets minder is. Heb je een van onze outdoor Escaperooms geboekt, dan kunnen we altijd de wintervariant doen. Maar zelfs met harde wind, ijzige kou, regen of sneeuw is het een bijzonder avontuur om de natuur in te trekken. De mooiste ervaringen en de beste verhalen ontstaan als het buiten bar en boos is!

Slecht weer activiteiten

Bij slecht weer kunnen we op het dagprogramma op de volgende manieren ombouwen:

Vervoer

Niemand die Bob wil zijn? Wisselen tussen locaties, maar geen eigen vervoer? Gezellig met z’n allen met de bus naar de groepsuitje? Wij kunnen van alles voor je regelen.

Taxi en busvervoer

Regelmatig komen groepen met de bus. Ook moet er bij sommige arrangementen gewisseld worden van locatie. Indien je geen eigen vervoer hebt kunnen wij een taxi of een bus regelen.

Busvervoer tussendoor

Voor het vervoer van de ene naar de andere locatie berekenen wij de volgende prijzen:

Euro 80,00 incl. 9% btw, maximaal 21 personen
Euro 100,00 incl. 9% btw, maximaal 38 personen
Euro 110,00 incl. 9% btw, maximaal 50 personen
Euro 120,00 incl. 9% btw, maximaal 54 personen

Dit is vaak vele malen goedkoper dan het huren van een bus voor een hele dag.

Gehaald en gebracht worden?

Wil je als groep de hele dag op pad met een bus zodat Bob niet nodig is, dan kunnen wij dit ook regelen. Vaak is het beregezellig als je met zijn allen met de bus komt. Informeer bij de aanvraag naar de mogelijkheden. Wij nemen dit dan mee in de offerteaanvraag.

Zie ook www.tenheuveltours.nl

Paardentram

Bij groepen die overnachten in een hotel of accommodatie in de buurt of groepen die binnen een straal van 15 kilometer van onze locatie af wonen, bestaat de mogelijkheid met paardentram of tracktortram gehaald en/of gebracht te worden. Zie voor meer info www.stalbakker.nl

Overnachten

De volgende dag ook nog feest? Verleng jullie uitje met een overnachting!

Kamp de Marke

Wil je helemaal ondergedompeld worden in het Taribush gevoel? Boek dan de 24 uur van Taribush. Dat is een Taribush uitje mét avontuurlijke overnachting op ons terrein, midden in de natuur. De activiteiten, eten en drinken wordt allemaal voor je geregeld. Je hoeft alleen maar je tandenborstel en slaapzak in te pakken en je bent klaar voor het Taribush avontuur.

Alternatieve locaties

In de omgeving zijn meer dan genoeg alternatieve mogelijkheden om te overnachten. Wij geven je een overzicht van hotels, campings en groepsaccommodaties die op minder dan 15 minuten rijden van Kamp de Marke liggen. (Vanaf de Jachthut of de Boerderij kan het 5-10 minuten verder weg of dichterbij zijn.) Je kunt via ons reserveren, maar wij raden aan rechtstreeks contact met de desbetreffende bedrijven op te nemen. Zij zijn beter in staat om specifieke vragen te beantwoorden. De genoemde prijzen zijn indicaties, hier kunnen geen enkele rechten aan ontleend worden.

Groepsaccomodatie en camping de Meistershof

Op slechts 10 minuten lopen van Kamp de Marke, aan de rand van het Dwingelderveld, ligt groepsaccommodatie de Meistershof. Dit is een zeer nette groepsaccommodatie, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.meistershof.nl.

Groepsaccomodatie Hooge Haer

Op 4 kilometer afstand van Kamp de Marke, de hoofdlocatie voor de uitjes van Taribush, ligt groepsaccommodatie Hooge Haer. Deze accommodatie biedt onderdak aan groepen tot 100 personen, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.hoogehaer.nl.

Zonnetij

Camping Zonnetij is gelegen op zo’n 4 km van Taribush Kamp de Marke. Daar worden leuke grote bungalows verhuurd. Ook een prachtige plek voor een overnachting. Evt regelt Taribush het ontbijt.

Bekijk hier meer informatie: https://vakantie-naar-drenthe.nl/

Hotel de Drift

In Dwingeloo, op 5 kilometer vanaf Kamp de Marke ligt dit gezellige hotel. Voor ongeveer 80 euro heb je een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Meer informatie op www.hoteldedrift.nl.

Natuurcamping Lheederzand

Deze geweldige natuurcamping van Staatsbosbeheer bevindt zich in de ‘middle of nowhere’, op slechts 4 kilometer afstand van Kamp de Marke. Overnachten op een natuurcamping is een geweldige belevenis en een zeer goedkoop alternatief, al vanaf 20 euro per nacht. Klik hier voor meer informatie

Andere websites met locaties om te overnachten in Drenthe

Naar het overzicht van alle vergader uitjes