Taribush Boslunch
€ 10,- per persoon, standaard opgenomen in ieder dagprogramma.
Soep: In de lente en zomer lente-uiensoep met mosterd en spekjes (aan de vegetariërs wordt gedacht!). In de wintermaanden snert of een andere gevulde soep.
Brood van de verse bakker: Diverse harde en zachte bolletjes; krentenbrood; suikerbrood; 6-granenbrood en witbrood. Glutenvrij is mogelijk, geef dit wel vooraf aan!
Beleg: Plakjes kaas; vleeswaren (ham, katenspek en salami); broodsalades (ei, sellerie, kip-kerrie en krab); zoet beleg (diverse soorten hagelslag en jam); komkommer en tomaat; gekookt ei.
Voor de dorst: Een appeltje! En natuurlijk serveren wij daar melk, karnemelk, drinkyoghurt, sappen, fris, bier en wijn bij.
Taribush Boerenlunch
€ 5,- per persoon.
Brood van de verse bakker: Diverse harde en zachte bolletjes; krentenbrood; suikerbrood; 6-granenbrood en witbrood. Glutenvrij is mogelijk, geef dit wel vooraf aan!
Beleg: Plakjes kaas; ham; zoet beleg (diverse soorten hagelslag en jam); komkommer en tomaat; gekookt ei.
Voor de dorst: Een appeltje! En natuurlijk serveren wij daar melk, karnemelk, drinkyoghurt, sappen, fris, bier en wijn bij.
Dwingelderveld Barbecue
Alléén op Kamp de Marke! Standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op deze locatie.
Vlees: Speklap, procureurfilet, drumstick, kipsatéspies, runderburger, rundersaucijs.
Aantal: Per persoon 3,5 stukken vlees
Salades: Diverse soorten rauwkost, zomerse coleslaw, rundvleessalade.
Brood: Mix van diverse broodsoorten, geserveerd met kruidenboter en tapenade.
Sauzen: Satésaus, barbecue grillsaus, knoflooksaus, mayonaise en ketchup.
Jagers Barbecue
Alléén op de Jachthut! Standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op deze locatie.
Vlees: Spareribs, braadworst, kipshaslickspies, pittige drumstick, runderburger, rundersaucijs.
Aantal: Per persoon 3,5 stukken vlees
Salades: Diverse soorten rauwkost, pastasalade met tonijn, rundvleessalade.
Brood: Mix van diverse broodsoorten, geserveerd met kruidenboter en tapenade.
Sauzen: Satésaus, barbecue-grillsaus, knoflooksaus, ketjapsaus.
Boeren Barbecue
Alléén op de Boerderij! Standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op deze locatie. Voor deze barbecue wordt alleen vlees gebruikt van eigen boerderij!
Vlees: Worst, hamburger, combinatie van satéstokjes, tartaartjes, bieflapjes, entrecôte en biefstuk.
Aantal: Per persoon 3,5 stukken vlees
Salades: Aardappelsalade, huzarensalade, boeren rauwkostsalade.
Brood: Wit en bruin stokbrood, focaccia, geserveerd met kruidenboter.
Sauzen: Satésaus, beenhamsaus, knoflooksaus, whiskey-cocktailsaus.
Bourgondische Barbecue
Alléén op Kamp de Marke of de Jachthut! Meerprijs € 5,00 per persoon, zeer geschikt voor groepen met grote eters.
Vlees: Runderworst, runderburger, kip-shaslickspies, spies van piri-piri kippendijen, drumstick, procureurfilet, speklap.
Aantal: Per persoon 5 stukken vlees
Salades: Aardappelsalade, rundvleessalade, zomerse coleslaw, diverse soorten rauwkost.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met Hofmeesterboter en tapenade.
Sauzen: Satésaus, knoflooksaus, ketjapsaus en barbecue grillsaus.
Barbecue Buffet
Alléén op Kamp de Marke! Meerprijs € 5,- per persoon, minimaal 20 personen. Een mooie combinatie van lekker barbecueën en heerlijke groentegerechten. Zeer geschikt voor groepen die meer willen dan alleen barbecueën. Vegetariërs worden hier blij van!
Hoeveelheid: Per persoon 2 stukken vlees, aangevuld met warme en koude buffetgerechten
Vegetarische gerechten (warm): Hartig taartje van tomaat, basilicum en geitenkaas; Gevuld kruidenflensje met gember-kokossaus; Gegrilde polenta gegratineerd met gorgonzola; Spinaziebeignets met salie en dille.
Vlees: Speklap, procureurfilet, satéspies, runderburger.
Sauzen: Satésaus, knoflooksaus, barbecuesaus.
Salades: Aardappelsalade, huzarensalade, zomerse couscoussalade.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenboter en tapenade.
Kinder Barbecue
De meeste kinderen worden erg blij van een broodje hamburger en stokbrood. Daarom hebben we voor kinderen van 4 t/m 12 deze speciale kinderbarbecue. Snel eten en dan weer lekker verder spelen. Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Voor kinderen t/m 12 jaar geven wij een korting op de totale arrangementsprijs.
Vlees: Satéspies, runderburger.
Sauzen: Mayonaise en ketchup.
Brood: Hamburgerbroodje, mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenboter.
Salades: Huzarensalade, blokjes augurk voor op het broodje hamburger.

Een dunne, knapperige bodem. Geurige tomatensaus. Goudgele gesmolten kaas. Smakelijke groente. Heerlijk biologisch vlees. Klinkt goed, toch? Wouter, onze pizzabakker, is heer en meester van de houtoven. Hij zorgt ervoor dat de snelheid er goed in zit, met hem erbij hoeft niemand lang te wachten op een pizzapunt. Hij heeft een groot arsenaal aan pizza’s die hij jullie graag wil laten proeven. Of wil je zelf de kneepjes van het vak leren? Onder begeleiding van de pizzabakker rol je je eigen bodem en beleg je de pizza met waar jij zin in hebt.
Pizza’s bakken is alleen mogelijk bij groepen van 30 personen of meer en alleen indien pizzabakker Wouter beschikbaar is!
Pizza uit de houtoven
Geen meerprijs bij groepen vanaf 30 personen in een arrangement met diner.
Toppings: Afhankelijk van het seizoen, 3-sterren goed leven biologische ham en salami, ui, champignons, paprika, courgette, kaas
Veganistisch, vegetarisch of andere voorkeuren? Met iedereen wordt rekening gehouden! Indien gewenst neemt onze pizzabakker graag een glutenvrije bodem voor je mee. Let op, deze gaat wel bij de andere pizza’s in de oven. Wil je absoluut glutenvrij eten, dan zijn er andere dinermogelijkheden voor je.
Taribush Buffet
Alléén op Kamp de Marke! Meerprijs € 2,50 per persoon.
Soep: Boer’n groentesoep met runderworst van Woertink.
Vlees: Huisgemaakte spareribs in ketjap, kip piri-piri, vleesplateau met verschillende vleeswaren, visplateau met verschillende vissoorten. Voor de vegetariër: gevulde courgette gegratineerd met kaas.
Warme gerechten: Haricots verts, gebakken Provençaalse aardappelen, witte rijst.
Koude gerechten: Bourgondische rauwkostsalade, aardappelsalade.
Brood: Mix van diverse broodsoorten, geserveerd met Hofmeesterboter en tapenade.
Stamppotbuffet
Standaard in de winter.
Stamppotten: Boerenkool, hutspot, zuurkool.
Vlees: Speklapje, rookworst, gehaktballetjes in jus.
Erbij: Gebakken spekjes, zilveruitjes, blokjes augurk.
Sauzen: Mosterd, piccalilly.
Notarissenbuffet
Vernoemd naar een groep notarissen die graag een luxe en uitgebreid buffet wilden. Het meest uitgebreide buffet dat wij aanbieden, meerprijs € 7,50 per persoon.
Soep: Mosterdsoep met gerookte zalm of spekjes
Warme gerechten: Rollade in Amaretto-jus, boeuf bourguignon, zalmrolletjes in witte wijnsaus, pommes duchesse, aardappelgratin, geglaceerde wortelen. Voor de vegetariër: gevulde courgette gegratineerd met kaas.
Vis en Vlees: Vleesplateau met verschillende vleeswaren, visplateau met verschillende vissoorten.
Salades: Aardappelsalade, salade met gerookte kip en honing-mosterddressing, huisgemaakte tonijnsalade.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met Hofmeesterboter en tapenade.
Toetjesbuffet Hofmeester
€ 6,00 per persoon.
Vanille-ijs, stracciatella-ijs, pistache-ijs
Aardbeienbavarois
Chocolademousse
Vers geslagen slagroom
Sausjes en strooisels
Vers fruit
Toetjesbuffet Jaap
€ 5,00 per persoon.
Tiramisu met frambozensaus
Mousse van witte en pure chocolade
Abrikoos-baklava met sinaasappel
Limoencheesecake
Vers fruit
Hapjesbuffet
€ 11,00 per persoon.
Vlees warm: Pittige balletjes in saté, Kip piri-piri.
Vlees koud: Salami, grillworst, Drentse kosterworst, luchtgedroogde ham.
Vis: Gerookte zalm, forelfilet, makreel.
Salades: Tonijnsalade, eiersalade.
Kazen: Gorgonzola, brie, blokjes Goudse kaas.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenboter, kruidenkaas, tapenade.