Taribush Boslunch
€ 10,- per persoon, standaard opgenomen in ieder dagprogramma.
Soep: In de lente en zomer lente-uiensoep met mosterd en spekjes (aan de vegetariërs wordt gedacht!). In de wintermaanden snert of een andere gevulde soep.
Brood van de verse bakker: Diverse harde en zachte bolletjes; krentenbrood; suikerbrood; 6-granenbrood en witbrood. Glutenvrij is mogelijk, geef dit wel vooraf aan!
Beleg: Plakjes kaas; vleeswaren (ham, katenspek en salami); broodsalades (ei, sellerie, kip-kerrie en krab); zoet beleg (diverse soorten hagelslag en jam); komkommer en tomaat; gekookt ei.
Voor de dorst: Een appeltje! En natuurlijk serveren wij daar melk, karnemelk, drinkyoghurt, sappen, fris, bier en wijn bij.
Taribush Boerenlunch
€ 5,- per persoon.
Brood van de verse bakker: Diverse harde en zachte bolletjes; krentenbrood; suikerbrood; 6-granenbrood en witbrood. Glutenvrij is mogelijk, geef dit wel vooraf aan!
Beleg: Plakjes kaas; ham; zoet beleg (diverse soorten hagelslag en jam); komkommer en tomaat; gekookt ei.
Voor de dorst: Een appeltje! En natuurlijk serveren wij daar melk, karnemelk, drinkyoghurt, sappen, fris, bier en wijn bij.
Dwingelderveld Barbecue
Alléén op Kamp de Marke! Standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op deze locatie.
Vlees: Speklap, procureurfilet, kipsatéspies, runderburger.
Bij groepen vanaf 16 personen ook keus uit een rundersaucijs en kipshaslick.
Aantal: 3,5 stukken vlees per persoon.
Salades: Bourgondische rauwkostsalade, zomerse coleslaw, huzarensalade.
Brood: Oerbrood, stokbrood, geserveerd met kruidenboter en tapenade.
Sauzen: Satésaus, barbecue-grillsaus, knoflooksaus.
Jagers Barbecue
Alléén op de Jachthut! Standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op deze locatie.
Vlees: Speklap, barbecueworst, kipshaslickspies en runderburger.
Bij groepen vanaf 16 personen ook keus uit een rundersaucijs en piri-piri kippendijspies.
Aantal: Per persoon 3,5 stukken vlees.
Salades: Bourgondische rauwkostsalade, kartoffelsalade, rundvleessalade.
Brood: Oerbrood en stokbrood, geserveerd met kruidenboter en tapenade.
Sauzen: Satésaus, barbecue-grillsaus, knoflooksaus.
Boeren Barbecue
Alléén op de Boerderij! Standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op deze locatie. Voor deze barbecue wordt alleen vlees gebruikt van eigen boerderij!
Vlees: Worst, hamburger, combinatie van satéstokjes, tartaartjes, bieflapjes, entrecôte en biefstuk.
Aantal: Per persoon 3,5 stukken vlees.
Salades: Aardappelsalade, huzarensalade, boeren rauwkostsalade.
Brood: Wit en bruin stokbrood, focaccia, geserveerd met kruidenboter.
Sauzen: Satésaus, beenhamsaus, knoflooksaus, whiskey-cocktailsaus.
Winter Barbecue
Alléén in de winter (vanaf 1 november t/m 31 maart). Meerprijs € 5,00 per persoon; ook geschikt voor groepen met grote eters.
Vlees: Spareribs, braadworst, shaslickspies, hertenburger, kipdijspies, runderburger.
Aantal: Per persoon 5 stukken vlees.
Salades: Wintersalade, rundvleessalade, kartoffelsalade.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenkaas en tapenade.
Sauzen: Warme jägersaus met champignons, ui en spekjes, knoflooksaus, ketjapsaus en barbecue-grillsaus.
Bourgondische Barbecue
Alléén op Kamp de Marke of de Jachthut! Meerprijs € 5,00 per persoon, zeer geschikt voor groepen met grote eters.
Vlees: Speklap, runderworst, runderburger, spareribs, kipsatépies, piri-piri kippendijspies, procureurfilet.
Aantal: Per persoon 5 stukken vlees.
Salades: Aardappelsalade, rundvleessalade, zomerse coleslaw, bourgondische rauwkostsalade.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met Hofmeesterboter en tapenade.
Sauzen: Satésaus, knoflooksaus, ketjapsaus en barbecue-grillsaus.
Barbecue Buffet
Alléén op Kamp de Marke! Meerprijs € 5,- per persoon, minimaal 20 personen. Een mooie combinatie van lekker barbecueën en heerlijke groentegerechten. Zeer geschikt voor groepen die meer willen dan alleen barbecueën. Vegetariërs worden hier blij van!
Hoeveelheid: Per persoon 2 stukken vlees, aangevuld met warme en koude buffetgerechten
Vegetarische gerechten (warm): Hartig taartje van tomaat, basilicum en geitenkaas; Gevuld kruidenflensje met gember-kokossaus; Gegrilde polenta gegratineerd met gorgonzola; Spinaziebeignets met salie en dille.
Vlees: Speklap, procureurfilet, satéspies, runderburger.
Sauzen: Satésaus, knoflooksaus, barbecuesaus.
Salades: Aardappelsalade, huzarensalade, zomerse couscoussalade.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenboter en tapenade.
Kinder Barbecue
De meeste kinderen worden erg blij van een broodje hamburger en stokbrood. Daarom hebben we voor kinderen van 4 t/m 12 deze speciale kinderbarbecue. Snel eten en dan weer lekker verder spelen. Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Voor kinderen t/m 12 jaar geven wij een korting op de totale arrangementsprijs.
Vlees: Satéspies, runderburger.
Sauzen: Mayonaise en ketchup.
Brood: Hamburgerbroodje, mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenboter.
Salades: Huzarensalade, blokjes augurk voor op het broodje hamburger.

Een dunne, knapperige bodem. Geurige tomatensaus. Goudgele gesmolten kaas. Smakelijke groente. Heerlijk biologisch vlees. Klinkt goed, toch? Wouter, onze pizzabakker, is heer en meester van de houtoven. Hij zorgt ervoor dat de snelheid er goed in zit, met hem erbij hoeft niemand lang te wachten op een pizzapunt. Hij heeft een groot arsenaal aan pizza’s die hij jullie graag wil laten proeven. Of wil je zelf de kneepjes van het vak leren? Onder begeleiding van de pizzabakker rol je je eigen bodem en beleg je de pizza met waar jij zin in hebt.
Pizza’s bakken is alleen mogelijk bij groepen van 30 personen of meer en alleen indien pizzabakker Wouter beschikbaar is!
Pizza standaard met Wouter
Geen meerprijs bij groepen vanaf 30 personen in een arrangement met diner.
Vlees: Ham en salami
Vis: Tonijn
Groente: Tomatensaus, paprika, ui, ananas en champignons
Kaas: Goudse smeltkaas
Toppings (na de oven): Olijven en rucola
Pizza luxe met Wouter
Meerprijs € 5,- per persoon, bij groepen vanaf 30 personen in een arrangement met diner.
Vlees: Ham, salami en rauwe ham
Vis: Tonijn, sardientjes en ansjovis
Groente: Tomatensaus, paprika, spinazie, ui, ananas, courgette, kappertjes en champignons
Kaas: Goudse smeltkaas, gorgonzola en mozzarella
Toppings (na de oven): Olijven, rucola, basilicum, Parmezaanse kaas
Veganistisch, vegetarisch of andere voorkeuren? Met iedereen wordt rekening gehouden! Indien gewenst neemt onze pizzabakker graag een glutenvrije bodem voor je mee. Let op, deze gaat wel bij de andere pizza’s in de oven. Wil je absoluut glutenvrij eten, dan zijn er andere dinermogelijkheden voor je.
Taribush Buffet
Alléén op Kamp de Marke! Meerprijs € 2,50 per persoon.
Soep: Boer’n groentesoep met runderworst van de Taribush Boerderij.
Vlees: Huisgemaakte spareribs in ketjap, kip piri-piri, vleesplateau met verschillende vleeswaren, visplateau met verschillende vissoorten. Voor de vegetariër: gevulde courgette gegratineerd met kaas.
Warme gerechten: Haricots verts, gebakken Provençaalse aardappelen, witte rijst.
Koude gerechten: Bourgondische rauwkostsalade, aardappelsalade.
Brood: Mix van diverse broodsoorten, geserveerd met Hofmeesterboter en tapenade.
Stamppotbuffet
Standaard in de winter.
Stamppotten: Boerenkool, hutspot, zuurkool.
Vlees: Speklapje, rookworst, gehaktballetjes in jus.
Erbij: Gebakken spekjes, zilveruitjes, blokjes augurk.
Sauzen: Mosterd, piccalilly.
Notarissenbuffet
Vernoemd naar een groep notarissen die graag een luxe en uitgebreid buffet wilden. Het meest uitgebreide buffet dat wij aanbieden, meerprijs € 7,50 per persoon.
Soep: Mosterdsoep met gerookte zalm of spekjes
Warme gerechten: Rollade in Amaretto-jus, boeuf bourguignon, zalmrolletjes in witte wijnsaus, pommes duchesse, aardappelgratin, geglaceerde wortelen. Voor de vegetariër: gevulde courgette gegratineerd met kaas.
Vis en Vlees: Vleesplateau met verschillende vleeswaren, visplateau met verschillende vissoorten.
Salades: Aardappelsalade, salade met gerookte kip en honing-mosterddressing, huisgemaakte tonijnsalade.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met Hofmeesterboter en tapenade.
Toetjesbuffet Hofmeester
€ 6,00 per persoon.
Vanille-ijs, stracciatella-ijs, pistache-ijs
Aardbeienbavarois
Chocolademousse
Vers geslagen slagroom
Sausjes en strooisels
Vers fruit
Toetjesbuffet Hofmeesteres
€ 6,00 per persoon.
Crème Brûlée
Flensjes met vers fruit
Bavarois van het seizoen
Cheesecake van het seizoen
Vers geklopte slagroom
Hapjesbuffet
€ 11,00 per persoon.
Vlees warm: Pittige balletjes in saté, Kip piri-piri.
Vlees koud: Salami, grillworst, Drentse kosterworst, luchtgedroogde ham.
Vis: Gerookte zalm, forelfilet, makreel.
Salades: Tonijnsalade, eiersalade.
Kazen: Gorgonzola, brie, blokjes Goudse kaas.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenboter, kruidenkaas, tapenade.