Sfeervol vergaderen aan de rand van het bos

 

Midden in de Drentse natuur

 

Lekker buiten borrelen en kletsen

 

Verscholen in de bossen van het Dwingelderveld

 

Van de frisse boslucht krijg je goede ideeën

 

Boogschieten en kletsen

1
1

Vergaderen met overnachting

Unieke vergaderlocatie, teambuilding-activiteiten, overnachting, lekker eten en vrij drinken

Vergaderen en ontspannen

Taribush biedt een onvergetelijke ervaring waar vergaderen, teambuildingactiviteiten en overnachten naadloos samenkomen. Ons motto “Die of je thuis bent” zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens je verblijf. Begin je dag met een productieve vergadering, neem een actieve onderbreking met een van onze teambuildingactiviteiten en leer je collega’s nog beter kennen rond het kampvuur ’s avonds. Overnacht in onze safaritenten en ontwaak met het vrolijke gefluit van vogels. Een uniek en avontuurlijk vergaderarrangement.

Teamdag met overnachting

Aantal personen: vanaf 12
Prijs vanaf: € 190,00 per persoon
Inclusief: Overnachten, unieke vergaderlocatie, vergaderfaciliteiten, activiteiten, eten en drinken
Locatie: de Oude Marke
Tijdsduur: 24 uur
Aanbevolen voor: teambuilding of bedrijfsuitjes met overnachting

Eerst werken, dan relaxen

Vergaderen en overnachten bij Taribush is gegarandeerd een avontuur.
Overleg in een unieke locatie op het Dwingelderveld, verken de natuur tijdens een actieve onderbreking en word de volgende ochtend wakker van het gekwetter van de vogels.

De Vergaderlocatie

De Oude Marke vormt het centrum van het terrein, waar Taribush ooit begon. Een plek waar talloze ideeën zijn ontstaan en plannen zijn gesmeed. Laat je hier inspireren door deze unieke locatie.

De prachtige omgeving aan de bosrand van het Nationaal Park Dwingelderveld haalt je uit de dagelijkse hectiek en stimuleert nieuwe ideeën. Je enige buren zijn zingende vogels, scharrelende kippen, en met wat geluk kun je zelfs een haas of ree in het veld spotten. In de zomer kun je buiten zitten en in de winter is het genieten bij de knisperende houtkachel.

Eten en drinken gedurende de dag

Tijdens vergaderingen en presentaties zorgen wij voor voldoende koffie en thee. We vullen regelmatig de kannen bij, zodat jullie nooit zonder zitten. Noten en chocolade staan ook op tafel. Daarnaast hanteren we het open-koelkast principe, wat betekent dat iedereen zelf kan nemen waar ze zin in hebben. Dit geldt voor het hele verblijf. ‘Doe of je thuis bent’ is ons motto.

Actieve intermezzo’s

Tussen de serieuze momenten door verzorgen we graag ontspannende of teambuilding activiteiten. Deze activiteiten variëren van een half uur tot twee uur. Denk aan een natuurlijke speurtocht, een hersenkraker met onze escaperooms, of diverse spellen bij de Verzameljacht. Onze ervaring leert dat na zo’n activiteit deelnemers verfrist en geïnspireerd terugkeren naar de vergadering of presentatie.

Unieke Natuurlijke Overnachting

De accommodaties zijn bescheiden, maar de vredige sfeer van het bos in Nationaal Park Dwingelderveld maakt dit een onvergetelijke ervaring. ’s Avonds kun je regelmatig reeën vanaf de veranda zien bewegen. In het voorjaar word je begroet met een prachtig fluitconcert van de vele vogels in de omgeving. En er zijn weinig plaatsen waar de nachten zo duister zijn.

Je kunt overnachten in safaritenten of in de slaapzaal van het kamphuis. De ruimtes zijn verdeeld in verschillende ‘kamers’ door houten constructies en stapelbedden. De bedden zijn simpel maar stevig. Voor de avonturiers hebben we zelfs bivakzakken, zodat je onder de open sterrenhemel bij het kampvuur kunt slapen.

Ons arrangement is voor degenen die van buiten zijn en van de natuur houden, die het donker kunnen waarderen. Het mag dan niet de meest luxe verblijf zijn, een overnachting dichter in de natuur ga je bijna niet vinden.

Wat zit er bij de prijs in?

 • Onbeperkt drinken de hele dag (koffie, thee, sappen, frisdrank, borreltje, wijn en bier)
 • Lunch en buffet of barbecue
 • Gebruik vergaderlocatie
 • Diverse soorten hapjes/snacks tussendoor
 • Indien gewenst activiteiten naar keuze

Te gebruiken vergader faciliteiten

 • Beamer
 • Flipovers
 • Gebruik van WiFi
 • Bostheater op de Marke

Onze actieve onderbrekingen

Uit onze ervaring blijkt dat na een actieve onderbreking men opgefrist en ontspannen de vergadering vervolgen. Niets is zo lekker dan even van de natuur genieten. 

Wat willen jullie eten?

We werken zoveel mogelijk met duurzaam en lokaal vlees, brood, salades en sauzen. Hieronder vind je onze volledige menukaart, met alle prijzen erachter. Wil je iets anders dan de standaard barbecue? Dan zie je hier wat de eventuele meerprijs wordt. Via de tabbladen kun je de uitgebreide menukaarten vinden, met een specificatie van alle gerechten.

Onze menukaart

Een dagje uit is niet compleet zonder een hapje eten en daarom hebben we in bijna al onze programma’s een maaltijd opgenomen. Dit zit standaard bij de prijs in. Wil je iets anders eten of de maaltijd uitbreiden dan rekenen we daarvoor soms een extra bedrag per persoon. Deze meerprijs staat dan genoemd.

Lunches

Belegde broodjes – belegde broodjes, fruit, soep en drinken, € 16,00
Boslunch – uitgebreide buffet lunch, vanaf € 13,00

Barbecues

Zomer Barbecue – Onze barbecue voor de Marke en Jachthut
Winter Barbecue – Keuze voor een sfeervolle winterbeleving
Bourgondische Variant – Meer op de BBQ en grotere variatie + € 5,00
Boeren Barbecue – Onze standaard barbecue op de Boerderij

Pizza uit de houtoven

Pizza’s van Wouter – vanaf 30 personen met pizzabakker Wouter
Zelf pizza bakken– Alleen op de jachthut
Festival BBQ & Pizza – Voor bourgondische gezelligheid

Buffetten

Festival Barbecue Buffet vega – Heerlijke vegetarische gerechten en vegan vlees op de barbecue + € 5,00
Boswachters buffet – Voor de groepen die willen opscheppen + € 2,50
Winters Stamppot buffet – Echte Hollandse pot, standaard in de winter

Toetje

Zomertoetje – IJs, pudding, mousse en slagroom, € 6,50
Wintertoetje – Crème Brûlée, flensjes, cheesecake en bavarois, € 6,50

Hapjes

Wordt in het programma tijd ingepland voor een hapje en een drankje, dan serveren we bij Taribush standaard een Hollandse kaasplank. In de Winter op de Marke kan je kiezen voor broodje knakworst boven het vuur of het Hollandse kaasplankje.

Onze lunches

Bij de uitjes en vergaderingen die voor de middag beginnen zit meestal een lunch. Sommige groepen vinden het fijn om hun dagje uit met een lunch te starten. We hebben 2 varianten voor de lunches, de ene met belegde broodjes zodat je lekker ‘uit het vuistje’ kunt lunchen. De ander is een buffet, waarbij je met zijn allen echt even aan tafel kunt gaan zitten. Je bent als groep ook vrij om je eigen lunch mee te nemen.

Taribush Boslunch

Vanaf € 13,00 per persoon, standaard opgenomen in ieder dagprogramma bij de groepsuitjes

Brood van de verse bakker: Mix van vers afgebakken luxe broodjes; Zachte bolletjes; krentenbolletjes.
Beleg:
Roomboter; Plakjes kaas; Diverse vleeswaren vers van het mes; Verschillende zoetwaren; Huisgemaakte scharrelei salade; Huisgemaakte tonijnsalade, Hummus avocado. Komijnekaas (vanaf 20pers.)
Puur:
Mix van vers handfruit en snackgroenten “komkommer, tomaat, etc.”
Voor de dorst:
Zuivel en Jus ‘d orange

Optioneel

Soep: Mosterdsoep en/of Boeren Groente soep, vanaf 30 personen serveren we beide soepen. –  Meerprijs € 2,50 pp
Croquet: De nieuwe duurzame variangt van de kroket . Meerprijs € 2,00 pp

Belegde broodjes, fruit, soep

€ 16,00 per persoon, standaard opgenomen in ieder vergaderprogramma

Soep: Mosterd met spekjes
Brood:Mix van diverse vers afgebakken luxe broodjes (o.a.)ciabatta, meergranen triangle, pistolets(gemiddeld 2 per persoon)
Belegd met: Gezond: (ham, kaas, komkommer, tomaat, sla en ei), Brie met honing en walnoot, Filet americain, Huisgemaakte tonijnsalade
Voor de dorst: Mix van vers fruit, Biologische jus’ d Orange, Biologsche melk en karnemelk

Onze barbecue’s

In de zomer zit bij de meeste uitjes een barbecue. Dat is lekker en gezellig omdat je ondertussen een beetje in de weer bent en zo allerlei verschillende mensen even spreekt. De zomer en winter barbecue is voor de meeste groepen, helemaal voor mensen die doorgaans de dag doorbrengen op kantoor, meer dan voldoende. Bestaat je groep uit grote eters, dan kun je kiezen voor de bourgondische variant. Onze winterbarbecue is ook een mooi avontuur, als je warm gekleed bent is dat ook genieten!

Zomer Barbecue

Van april t/m oktober standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op locatie de Marke en Jachthut.

Op de BBQ: Speklap, kipsatéspies, burger van boer Woertink en een wisselende barbecue groente . Vanaf 15 personen ook keus uit rundersaucijs van boer Woertink, Piri Piri Spies en kipshaslick en vanaf 30 personen ook keus uit gemarineerde procureur filet.
Voor vegetariërs: Groente Spies, Greenway Vegan Burger
Aantal: 3,5 stukken op de barbecue per persoon
Salades / snacks: Huzarensalade, Snackgroente plateau/schaal, bourgondische rauwkostsalade
Vanaf 30 personen ook kartoffelsalade
Brood: Diverse broden en smeersels, bij grotere groepen iets meer variatie
Sauzen: Satésaus, knoflooksaus, vanaf 15 personen ook barbecue-grillsaus

Bourgondische Zomer Barbecue

Onze Zomer Barbecue is voor de meeste groepen meer dan genoeg. Bestaat de groep uit grote eters, woeste werkers of eten jullie laat? Dan kun je kiezen voor de bourgondische barbecue. Je krijgt dan alle soorten vlees en salades die groepen van 30 personen ook krijgen en ook nog eens 5 in plaats van 3,5 stuks per persoon op de barbecue!

Meerprijs: 5,00 euro per persoon, vanaf 15 personen

Boeren Barbecue

Alléén op de Boerderij! Standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op deze locatie. Voor deze barbecue wordt alleen vlees gebruikt van eigen boerderij!

Vlees: Worst, hamburger, combinatie van satéstokjes, tartaartjes, bieflapjes, entrecôte en biefstuk.
Aantal: Per persoon 3,5 stukken vlees.
Salades: Aardappelsalade, huzarensalade, boeren rauwkostsalade.
Brood: Wit en bruin stokbrood, focaccia, geserveerd met kruidenboter.
Sauzen: Satésaus, beenhamsaus, knoflooksaus, whiskey-cocktailsaus.

Winter Barbecue

Alléén in de winter: november tot en met maart

Op de BBQ: Speklap, kipshaslick, burger van boer Woertink en mix van bbq groente. Vanaf 15 personen ook piri piri spies en een hertenburger en vanaf 30 personen ook een gemarineerde karbonade.
Voor vegetariërs: Groente Spies 2st, Greenway Vegan burger
Aantal: Gemiddeld 3,5 stukken vlees pp.
Salades / snacks: Kartoffelsalade, Snackgroente plateau/schaal
Vanaf 15 personen ook: Penne pasta salade
Vanaf 30 personen ook huzaren-rundvleessalade
Brood: Diverse broden en smeersels, bij grotere groepen iets meer variatie
Sauzen: Knoflooksaus en Jagerssaus, vanaf 15 personen ook barbecue-grillsaus

Bourgondische Winter Barbecue

Onze Winter Barbecue is voor de meeste groepen meer dan genoeg. Bestaat de groep uit grote eters, woeste werkers of eten jullie laat? Dan kun je kiezen voor de bourgondische barbecue. Je krijgt dan alle soorten vlees en salades die groepen van 30 personen ook krijgen en ook nog eens 5 in plaats van 3,5 stuks per persoon op de barbecue!

Meerprijs: 5,00 euro per persoon, vanaf 15 personen

Kinder Barbecue

De meeste kinderen worden erg blij van een broodje hamburger en stokbrood. Daarom hebben we voor kinderen van 4 t/m 12 deze speciale kinderbarbecue. Snel eten en dan weer lekker verder spelen. Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Voor kinderen t/m 12 jaar geven wij een korting op de totale arrangementsprijs.

Op de BBQ: Maiskolf, runderburger.
Sauzen: Mayonaise en ketchup.
Brood: Hamburgerbroodje, mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenboter.
Salades: Huzarensalade, blokjes augurk voor op het broodje hamburger.

Met pizza aan de slag!

Een dunne, knapperige bodem. Geurige tomatensaus. Goudgele gesmolten kaas. Smakelijke groente. Heerlijk vlees. Klinkt goed, toch?

Zelf Pizza bakken – alleen op de Jachthut

Bij Taribush de Jachthut mag je zelf pizza bakken op ons pizza plein. De oven wordt een uur voor tijd al op temperatuur gebracht en alle ingrediënten en gereedschappen worden klaargelegd. Daarna kun je aan de slag bij onze robuuste pizza oven. Vaak zijn er wel een paar liefhebbers die het voortouw nemen, degenen die aan het kletsen zijn worden meestal bediend met de heerlijkste pizza punten.

Vooralsnog alleen te boeken op de Jachthut.

Deeg: Je maakt eerst een pizzabodem van de pizzabollen van de Italiaan
Saus: Daarna smeer je deze in met tomatensaus
Vlees: Vervolgens doe je er Salami en/of Ham of Tonijn op. Daarna lekker opmaken met groente en kaas
Groente: Paprika mix, Ui ringen, Rucola, Olijven plakjes, Cherry tomaat, Ananas stukjes, Asperge stukjes, Knoflook, pepers
Kaas: Geraspte mix gewone kaas met Mozzarella. Gorgonzola

Geen meerprijs
Vanaf 8 personen

Pizza bakken met Wouter

Wouter, onze pizzabakker, is heer en meester van de houtoven. Hij zorgt ervoor dat de snelheid er goed in zit, met hem erbij hoeft niemand lang te wachten op een pizzapunt. Hij heeft een groot arsenaal aan pizza’s die hij jullie graag wil laten proeven. Of wil je zelf de kneepjes van het vak leren? Onder begeleiding van de pizzabakker rol je je eigen bodem en beleg je de pizza met waar jij zin in hebt.

Wouter kan ongeveer 1 pizza per minuut bakken, we rekenen er dan wel op dat er een aantal enthousiastelingen van de groep meehelpen. Als je niet de intentie hebt om mee te bakken geef dit dan van te voren maar even door, Wouter neemt dan zijn eigen turbo-oven mee!

Wouter komt alleen bij groepen vanaf 25  personen en als die beschikbaar is! Dit kan zowel op de Marke als op de Jachthut. 

Vlees: Ham en salami
Vis: Tonijn, sardientjes en ansjovis
Groente: Tomatensaus, paprika, spinazie, ui, ananas, courgette, kappertjes en champignons
Kaas: Goudse smeltkaas en gorgonzola
Toppings: (na de oven): Olijven, rucola, basilicum, Parmezaanse kaas

Meerprijs: Groepen vanaf 30; meerprijs 2.50 euro pp, kleinere groepen meerprijs afhankelijk van aantal

Festival Pizza & BBQ – op de Jachthut

Op maat gemaakt voor het prachtige eetplein op de Jachthut met pizzaoven en braai; het Festival Pizza & BBQ buffet. Het eetplein is een heerlijke plek om gezellig te hangen met je drankje en te kletsen. Ondertussen worden de hamburgers gebakken en zijn mensen in touw met de pizza oven. De plek ademt een feestelijke sfeer.

Wij zijn zelf zo enthousiast over dit buffet, dat we in de toekomst graag op al onze locaties het perfecte eetplein creëeren!

Voorafje: Nachos & breekbrood met aiolie

Broodje Burger

XL Burger: Smoky Mountains Xl Burger van 100% rundvlees met een Glazed Bun.
Toppings: Cheddar Cheese Sause, Guacamole, Sour cream, Jalapeño peper, Sweet pickle relish, Tomato country relish, Grill Barbecue Sauce, Geroosterde ui, Sla
Salade: Coleslaw, Huzarensalade, Mediterrane Pasta salade.

De pizza’s

Deeg: Je maakt eerst een pizzabodem van de pizzabollen van de Italiaan
Saus: Daarna smeer je deze in met tomatensaus
Vlees: Vervolgens doe je er Salami en/of Ham en tonijn op. Daarna lekker opmaken met groente en kaas
Groente: Paprika mix, Champignon, Ui ringen, Rucola, Olijven plakjes, Cherry tomaat, Ananas stukjes, Knoflook, pepers
Kaas: Geraspte kaas, Gorgonzola

Buffetten

Wil je ‘makkelijk’ eten dan kun je kiezen voor een buffet. Voor de winter hebben we het stamppotbuffet en in de zomer het boswachtersbuffet. Voor de festivalliefhebbers is er het Festival Street Food buffet!

Festival barbecue Buffet Vega

Het festival barbecue buffet is ons vegetarisch culinaire hoogstandje. Voor de ultieme feestsfeer. De veganburgers worden door jullie zelf op de barbecue gebakken!

Voorafje: Breekbrood met aiolie
XL vegan Burger:
Greenway vegan Burger XL met een Glazed Bun “ook voor de kids!”
Toppings: Cheddar Cheese Sause, Guacamole, Sour cream, Jalapeño peper, Sweet pickle relish, Tomato country relish, Grill Barbecue Sauce, Geroosterde ui, Sla
Salade: Coleslaw, Huzarensalade, Mediterrane Pasta salade.

Onze huiskok Jaap van Groentje Catering uit Dwingeloo kookt er heerlijke gerechten bij met biologische producten uit de streek.

De gerechten die Jaap kookt zijn:

 • Hartig taartje van tomaat, basilicum en geitenkaas
 • Gevuld kruidenflensje met gember/kokossaus
 • Gegrilde polenta gegratineerd met gorgonzola
 • Spinaziebeignets met salie en dille

Soms kan Jaap niet, dan hebben we een alternatief van onze vaste cateraar de Hofmeester hij kookt dan de volgende gerechten en hapjes.

 • Vegetarische Groente Quiche
 • Falafel balletjes met chilisaus
 • Nachos met tomaten relish, vegan gehakt en bonen

Te boeken voor groepen vanaf 40 personen
Meerprijs
 Festival barbecue buffet: 5 euro pp

Voor groepen groter dan 75 personen combineren we bovenstaand ook nog wel eens met pizza van Wouter de pietsa bakker.

Boswachters Buffet

Geen zin om zelf aan de slag te gaan met barbecue of pizza dan is het boswachtersbuffet wat voor jou..

Warme gerechten: Hofmeester Ribs in Pikant Zoete Marinade, Kip Piri Piri, Groente Quiche, Provencaalse aardappels, Witte rijst, Mix van verse roerbak groente gelang het seizoen. Vanaf 20 personen Haricot Verts.
Voor kids: Kip Nuggets, Hertoginnenaardappels, snackgroente
Salade: Bourgondische rauwkostsalade, Snackgroente,
Sauzen: Appelcompote, Mayo en ketchup
Brood: Plankje Breekbrood met Aioli

Meerprijs: 2,50 euro pp

Optioneel
Boeren groente soep met worst van Woertink, geserveerd met oerbrood, meerprijs 3,00 euro pp

Stamppotbuffet

Standaard in de winter.

Stamppotten: Boerenkool, hutspot, zuurkool.
Vlees: Runder rookworst, speklapje. vanaf 20 personen voor de helft karbonade in jus erbij
Erbij: Gebakken spekjes, zilveruitjes, blokjes augurk
Sauzen: Mosterd, piccalilly.

Geen meerprijs

Optioneel
Brune Bonen Soep,  meerprijs 3,50 euro pp

Toetje

Wil je de dag echt feestelijk afsluiten dan mag een toetje niet ontbreken!

Zomer toetje

Vanille-ijs, vruchten-ijs, pistache-ijs
Chocolademousse
Vers geslagen slagroom
Sausjes en strooisels
Vers fruit

Prijs: € 6,50 per persoon
Vanaf: 8 personen

Winter toetje

Stracciatella ijs met chocolade saus
Flensjes met vers fruit
Bavarois van het seizoen
Cheesecake van het seizoen
Vers geklopte slagroom

Prijs: € 6,50 per persoon
Vanaf: 8 personen

Boek hier je overleg met overnachting

Hieronder zie je een globale tijdsindeling; deze kan je direct boeken via het contact formulier. De tijdstippen zijn een indicatie, deze kunnen nog worden aangepast naar eigen wens.

24h van Taribush - Heidag met overnachting

Prijs: € 190,00 per persoon
Inbegrepen: Activiteiten, overnachting, drinken en eten
Minimum aantal: 12 personen

09:0009:30Jullie worden ontvangen met koffie thee en cake. Na een korte uitleg over de locatie kunnen jullie lekker je gang gaan
09:3012:00Vergaderen in de sfeervolle locatie "De Oude Marke", tussendoor kunnen jullie drinken en wat lekkers pakken.
12:0013:00Lunch met twee belegde broodjes per persoon, mosterdsoep, drinken en even lekker de benen strekken!
13:0014:30Vervolg vergadering
14:3015:00Genieten van een drankje met een Hollandse borrelplank
15:0017:00Jullie kunnen de vergadering vervolgen of zelfstandig een activiteit van Taribush ondernemen.
17:0019:00Zomer barbecue, gezellig kletsen en lekker borrelen.
19:0023:00Avond zelf in te delen, je kunt spellen spelen uit de bonte verzameling van de verzameljacht, maar ook genieten van een mooie wandeling of sterke verhalen rondom het kampvuur. De drankjes liggen klaar in de koelkast.
23:0008:00De eersten zoeken hun bed op; de diehards blijven nog heerlijk nagenieten bij het kampvuur met een drankje
08:0010:00Ontbijt buffet geleverd door de cateraar met afgebakken broodjes, vleeswaren, zuivel en drinken

Offerte opvragen

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Alle arrangementen bij Taribush zijn inclusief hapjes en onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. Hieronder staat een overzicht van alle lekkernijen.

Drinken tijdens uitje

 • Koffie, Thee en water uit de kraan
 • Sappen: Jus ‘d Orange, Appelsap en Dubbelfris
 • Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Cassis, Fuze Green Tea, Rivella, Spa rood, Amstel Radler 0%
 • Alcoholisch: bier en wijn (rood, rose, droge witte en zoete witte wijn)
 • In de winter hebben we ook warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake

 • Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake.
 • Je kunt kiezen voor een gebakje van de bakker, dit kost € 2,75 per stuk (inclusief btw).

Hapjes in de middag in de zomer

 • Kaasplankje met: droge worst, kaas, komkommer, tomaatjes, grillworst, leverworst, olijven, druiven, kaasstengels en kaasvlinders.
 • Borrelnootjes
 • Bij lekker weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er even om vragen)

In de winter in de middag

 • Broodjes knakworst of kaasplankje
 • Borrelnootjes

Bij vergaderarrangementen:

 • Candybar met veel lekkere snoepjes….

Als het regent

Het weer is nooit spelbreker voor een uitje bij Taribush. Hoe guur het buiten ook is, bij ons kun je altijd droog en warm zitten.

Regen? Kou? Sneeuw?

Wij proberen ons altijd zoveel mogelijk aan het afgesproken programma te houden. Maar als het weer slecht is, vinden wij het niet erg het programma aan te passen. We hebben altijd een aantal activiteiten achter de hand die we kunnen gebruiken voor als het weer even iets minder is. Heb je een van onze outdoor Escaperooms geboekt, dan kunnen we altijd de wintervariant doen. Maar zelfs met harde wind, ijzige kou, regen of sneeuw is het een bijzonder avontuur om de natuur in te trekken. De mooiste ervaringen en de beste verhalen ontstaan als het buiten bar en boos is!

Slecht weer activiteiten

Bij slecht weer kunnen we op het dagprogramma op de volgende manieren ombouwen:

Vervoer

Niemand die Bob wil zijn? Wisselen tussen locaties, maar geen eigen vervoer? Gezellig met z’n allen met de bus naar de groepsuitje? Wij kunnen van alles voor je regelen.

Taxi en busvervoer

Regelmatig komen groepen met de bus. Ook moet er bij sommige arrangementen gewisseld worden van locatie. Indien je geen eigen vervoer hebt kunnen wij een taxi of een bus regelen.

Busvervoer tussendoor

Voor het vervoer van de ene naar de andere locatie berekenen wij de volgende prijzen:

Euro 80,00 incl. 9% btw, maximaal 21 personen
Euro 100,00 incl. 9% btw, maximaal 38 personen
Euro 110,00 incl. 9% btw, maximaal 50 personen
Euro 120,00 incl. 9% btw, maximaal 54 personen

Dit is vaak vele malen goedkoper dan het huren van een bus voor een hele dag.

Gehaald en gebracht worden?

Wil je als groep de hele dag op pad met een bus zodat Bob niet nodig is, dan kunnen wij dit ook regelen. Vaak is het beregezellig als je met zijn allen met de bus komt. Informeer bij de aanvraag naar de mogelijkheden. Wij nemen dit dan mee in de offerteaanvraag.

Zie ook www.tenheuveltours.nl

Paardentram

Bij groepen die overnachten in een hotel of accommodatie in de buurt of groepen die binnen een straal van 15 kilometer van onze locatie af wonen, bestaat de mogelijkheid met paardentram of tracktortram gehaald en/of gebracht te worden. Zie voor meer info www.stalbakker.nl

Engelse dubbeldekker

Wij kunnen voor uw personeelsuitje ook een Engelse dubbeldekker regelen. Dat maakt het feest helemaal compleet. Er kunnen circa 60 personen in een Engelse dubbeldekker.

Photobooth

Wil je er een onvergetelijke dag van maken? Huur er dan een photobooth bij. Zo maak je een blijvende herinnering, die je direct mee naar huis kan nemen.

say cheese!

Elke keer dat iemand op de knop drukt, worden er automatisch drie foto’s gemaakt. De foto’s vallen vervolgens – geprint op twee strips – in het opvangbakje. Je kan je ontwerp helemaal zelf personaliseren door jouw zelfgekozen ontwerp, inclusief (bedrijfs)naam, foto, datum en stijl.

Technische slimmigheidjes zorgen ervoor dat jouw collega’s of familieleden worden uitgedaagd om uit hun comfort-zone te stappen en als nooit tevoren voor de lens te poseren.

Interesse in deze optie? Laat het dan weten bij de offerte aanvraag of kom gerust langs voor een kopje koffie.