Workshop dieren schilderen

onder begeleiding van een kunstenaar

Een bonte of een met een sik….?

Deze workshop wordt gehouden in de tenten van de Marke in Lheebroek of lekker buiten in het weiland van de Taribush Boerderij nabij Wijster. Tijdens deze workshop, die wordt geven door Nicole van der Veen-Kerssies, krijg je les hoe je een dierenportret moet schilderen.

Nicole maakt alvast een klein opzetje om ervoor te zorgen dat de verhoudingen kloppen. Daarna mag je zelf aan de slag. Laat vooral je creativiteit spreken! Aan het einde van de dag gaat iedereen met een eigen gemaakt schilderij naar huis.

Groepsschilderen

Je schildert met acrylverf op kleine doeken of paneeltjes. Uiteindelijk gaat dit samen één kunstwerk vormen. Belangrijke kernwoorden voor deze workshop zijn creativiteit, flexibiliteit en teamwork.

Het af te beelden thema van het schilderij wordt meestal in overleg met Nicole op voorhand bepaald. Tijdens de schilderworkshop krijgt iedereen een gedeelte van het schilderij. Goed overleg met de buurman of buurvrouw over de invulling is erg belangrijk. Hoe beter er wordt samengewerkt, hoe beter de individuele delen uiteindelijk op elkaar aansluiten.

Fout: product bestaat niet details

Tijdsduur: 2 uur
Tot 15 personen, meerdere personen in overleg.
Locatie: de Marke, de Boerderij

Alleen te boeken als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken, vanaf € 70,00 per persoon (inclusief BTW).
Bijkomende kosten voor deze workshop:
€ 22,50 pp (vanaf 5 personen).

Onze workshops

Excursie met de boswachter

Excursie met de boswachter

Ontdek het Dwingelderveld

Workshop Djembe spelen in Drenthe.

Workshop Djembé

Ritmische klanken in de natuur

workshop koe schilderen drenthe

Workshop koe schilderen

Dierlijke schilderingen

Workshop Wichelroedelopen

Water en leylijnen ontdekken