Tandemfietsen

Relaxen achterop de tandem tijdens fietspuzzeltocht

Tandemfietsen in Drenthe

Een rondje op de tandem is verrassend leuk. Er gaat meestal wel een tas of picknickmand met een versnapering voor onderweg mee. Tijdens de tocht is er ruimte voor een picknick om even bij te komen van het fietsen.

We hebben twee verschillende tochten.

Speurpuzzeltocht Dwingelderveld

Deze fietstocht kan alleen gereden worden vanaf de Marke. De Speurpuzzeltocht gaat volledig door het Nationaal Park Dwingelderveld, een natuurgebied met uitgestrekte heidevlakten, prachtige vennen en heuvelachtige bossen. Onderweg moet je diverse vragen beantwoorden. Je kunt kiezen uit een route van 18 of 30 kilometer. Deze tocht wordt veel gedaan tijdens bedrijfsuitje het Groepen Festival, als keuzeactiviteit.

Rondje ‘de Drentse Hooglanden’

Vanaf locatie de Jachthut kun je fietspuzzeltocht “de Drentse Hooglanden” fietsen, een route van 17 of 26 kilometer. Onderweg moet je diverse vragen beantwoorden. Het is een route die door landbouwgebieden, natuur en langs gehuchtjes gaat. Ook kom je langs de VAM-berg. We raden aan hier de fiets te parkeren om op het hoogste punt van Drenthe van het uitzicht te genieten.

Tandemfietsen details

Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur
Vanaf 15 personen
Locatie: de Marke (meerprijs)

Als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken, te boeken vanaf € 70,00 inclusief btw per persoon. Hier komt € 18,50 per tandem per dag bij de arrangementsprijs op. Meestal worden de tandems meerdere keren ingezet, waardoor de prijs per persoon dan weer meevalt.

Impressiefilmpje fietspuzzeltocht Dwingelderveld

Beelden van fietspuzzeltocht Dwingelderveld

Bekijk hier fragmenten uit de fietspuzzeltocht door Nationaal Park het Dwingelderveld.