Speurtochten

Speurtochten door bos en natuur, met leuke opdrachten!

Genieten van de natuur

Bij Taribush is het genieten van de natuur een van de belangrijkste en leukste onderdelen van een uitje. Op al onze locaties zitten wij in of vlak bij natuurgebieden waar je mooie wandelingen kan maken. De tochten bij Taribush zijn verschillend van lengte, variërend van 3 km tot 4 km.

Speurtochten Dwingelderveld

Kamp de Marke ligt in het Nationaal Park Dwingelderveld. Daarom raden we alle groepen die hier op uitje komen een speurtocht door dit mooie gebied aan. De route die we hebben uitgezet is zeer gevarieerd en bestaat uit heidevelden, jeneverbessen, bos, stuifzand en een prachtig ven. Je kan de route doen met of zonder opdrachten.

Jachthut en Boerderij

De Jachthut en de Boerderij liggen 700 meter bij elkaar vandaan. Dwars door de weilanden en over landgoed Vossenberg hebben we Speurtocht de Drijfjacht uitgezet. Dit is een afwisselende tocht door weilanden (met koeien) en bos. De Drijfjacht komt langs beide locaties. Voor mensen die slecht ter been zijn is deze tocht niet zo goed te doen.

Speurtocht details

Tijdsduur: 1,5 tot 3 uur
Vanaf 15 personen
Locatie: Kamp de Marke, de Jachthut en de Boerderij

Alleen te boeken als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken, vanaf € 70,00 per persoon (inclusief BTW).

Onze Speurtochten op locatie de Marke

Al deze tochten gaan volledig door Nationaal Park Dwingelderveld

Speurtocht Kliploo

Dit is een wandeling door een van de mooiste stukken van het Nationaal Park Dwingelderveld. Elk groepje van 5-7 personen vertrekt in verschillende richtingen en krijgt een tasje met drinken en nootjes mee. Ergens op de route kom je elkaar tegen. Om een competitie-element toe te voegen, krijgt iedere groep een opdrachtenblad mee, bestaande uit vragen en puzzeltjes die betrekking hebben op het gebied waar je loopt.

Lengte: 3 kilometer
Route: bos, heide, stuifduinen en vennetje
Duur: 1 tot 1,5 uur
Locatie: Kamp de Marke
Geschikt voor: alle leeftijden

Wampex

Van origine is de Wampex een hardcore meerdaagse militaire expeditie, waarbij je de juiste route moet vinden, maar ook hindernissen moet overwinnen. Bij Taribush hebben wij er een toegankelijke speurpuzzeltocht van gemaakt: ervaring hebben is niet nodig. De wampex is een aanrader voor bedrijven en vriendengroepen die teambuilding of een mooi avontuur in petto hebben. Het is ook nog eens een hele mooie route die langs een paar pareltjes van Nationaal Park Dwingelderveld gaat.

Lengte: 5 kilometer
Route: bos, heide, stuifduinen en vennetje
Duur: 2,5 tot 3 uur
Locatie: Kamp de Marke
Geschikt voor: vanaf 14 jaar
Reserveren: Wampex All-in Groepsuitje

Speurtochten op locatie de Jachthut en Boerderij

Dit is 1 tocht die langs beide locaties gaat. Route gaat deels door bos, deels door weiland.

Speurtocht de Drijfjacht

Speurtocht de Drijfjacht is de speurtocht die we op locatie de Jachthut en de Boerderij verzorgen. De route gaat dwars door weilanden en door de natuur van Landgoed Vossenberg. In groepjes van 5 tot 7 personen ga je deze speurtocht doen. Onderweg moet je allerlei aanwijzingen zoeken om je route te vervolgen. Ook moet je onderweg goed opletten om punten bij elkaar te sprokkelen. Soms heb je technieken van de drijfjacht nodig.

Lengte: ruim 3 kilometer
Route: weilanden, wateroversteek, bossen
Duur: 1,5 uur
Locatie: de Jachthut en de Boerderij
Geschikt voor: alle leeftijden
Aanbevolen voor: Familiedagen, Bedrijfsuitjes en vriendenuitjes.