Familiedag in Drenthe

Op de familiedag is opa altijd het bokje

Familiedag voor iedereen

Als je bij ons een familiedag houdt, regelen wij het hele feest tot in de puntjes. Je kunt kiezen uit drie schitterende locaties in Drenthe waar we activiteiten voor jullie organiseren, alles in een relaxte en ongedwongen sfeer. Of je nu gezellig wilt bijkletsen, of juist een actieve dag wilt: alles is mogelijk. Wil iedereen wat anders? Geen probleem, bij een familiedag bij ons is het voor iedereen feest.

Familiedag in Drenthe

Minimum aantal personen: 15 betalende volwassenen.
Prijs vanaf: € 60,00 per persoon
Kinderen t/m 3 zijn gratis en t/m 12 voor de halve prijs.
Inclusief eten en vrij drinken
Tijdsduur vanaf 5 uur.
Locatie: de Marke, de Jachthut of de Boerderij.

Een compleet verzorgde en betaalbare familiedag in Drenthe

Op een familiedag bij Taribush mag je zelf bepalen wat je gaat doen. Wil de jeugd graag boogschieten, maar willen de ouders liever een fietstocht maken? Geen enkel punt, dat gaat de jeugd gewoon boogschieten terwijl de ouders fietsen. Tijdens onze familiedagen in Drenthe is er voor elk wat wils, niets moet en alles mag.

Een goed begin!

Bij aankomst staan wij al op jullie te wachten met koffie, thee en iets lekkers erbij. Jullie krijgen de tijd om elkaar te begroeten en bij te praten. Een heerlijk ontspannen begin van de dag! Als jullie zover zijn, gaat jullie begeleider met jullie de activiteiten van vandaag doornemen.

Wat willen jullie doen?

Hoe een familiedag bij ons er precies uitziet, dat bepalen jullie natuurlijk zelf. Meestal worden er twee of drie momenten ingepland waarop jullie familie gezamenlijk of in groepen iets onderneemt. Jullie kunnen kiezen uit verschillende activiteiten, van lekker ontspannen wandelen tot fanatiek strijden tegen elkaar. Een activiteit is bij ons nooit een ‘verplicht nummer’. Wie op de dag zelf toch graag iets anders wil doen, krijgt daar alle ruimte voor. Zo zorgen wij ervoor dat iedereen het naar z’n zin heeft. Voor elk wat wils dus!

Lekker eten

Tegen de avond sluiten wij de dag af met het huldigen van de winnaars van de activiteiten. Daarna zorgen wij voor een barbecue of buffet, en kunnen jullie genieten van elkaars aanwezigheid en een gezellig familiediner. Willen jullie na het eten nog iets ondernemen in de wonderschone natuur van Drenthe, dan kan dat. Uiteraard behoort lekker borrelen ook tot de opties!

Doe of je thuis bent

“De sfeer is zo lekker relaxt en ongedwongen”, dat is wat onze gasten vaak zeggen. Wij vinden het belangrijk dat de hele familie zich thuis voelt bij ons. Er is altijd iemand van Taribush aanwezig om het jullie naar de zin te maken. Wij zorgen ervoor dat jullie de activiteiten kunnen doen, dat er voldoende hapjes en drankjes aanwezig zijn, en dat alles netjes blijft. Het enige dat jullie hoeven te doen, is een datum prikken en ervoor te zorgen dat iedereen er is!

“Afgelopen zaterdagmiddag ons familiefeestje bij Kamp de Marke gevierd, aan alles is gedacht. Iedereen heeft zeer genoten van de omgeving, van het wandelen met de geit, van de bosgolf, van de vriendelijke begeleiders. Het heerlijke uitzicht bij de kapschuur, al etende van al het lekkers nog genietend van de late zon. Zeer kindvriendelijk, de catering prima. Kortom wij komen nog eens terug om iets te vieren.”

Pauline Smelt

De activiteiten tijdens de familiedag

Activiteiten tijdens de familiedag in Drenthe

Je mag tijdens je familiedag bij Taribush natuurlijk lekker in een kringetje zitten theeleuten. Maar even van je stoel afkomen is ook wel fijn! Afhankelijk van of jullie een hele of halve dag boeken, plannen wij twee à drie momenten voor een activiteit in. Je kunt ter plekke beslissen wat je gaat doen, maar als je het vooraf aangeeft, weet je zeker dat een activiteit beschikbaar is. Het is ook mogelijk meerdere activiteiten per ronde in te plannen. Ideaal voor als de tieners geen zin hebben in ‘de oudjes’!

We hebben drie locaties voor jullie familiedag in Drenthe. In de natuur van het Dwingelderveld op Kamp de Marke, op het afgelegen platteland van de Jachthut, of op een heus melkveebedrijf bij de Taribush Boerderij.

Keuze uit verschillende activiteiten

Jullie kunnen kiezen uit de activiteiten in de tabel hieronder. Alles is bij de prijs inbegrepen. Graag horen wij vooraf waar jullie voor kiezen. Is het slecht weer, of zijn er mensen met een blessure? Op de dag zelf kunnen wij in overleg natuurlijk ook een alternatief programma samenstellen.

Marke Jachthut Boerderij
Boerengolf X
Bosgolf X X
Boogschieten X X
Dukatenstrijd X
Kanovaren  X
Klootschieten  X
Pubquiz
Escaperoom-ervaring  X
Verzameljacht  X X
Wandel speurtochten
Wandelen met geit  X  X

Drie unieke familiedag locaties in Drenthe

Locaties voor de familiedag in Drenthe

Een familiedag bij Taribush in Drenthe kan vanaf één van de drie eigen locaties plaatsvinden; de Marke in de natuur, de Jachthut op het afgelegen platteland of de Taribush Boerderij.

Kamp de Marke – in de natuur van Drenthe

In de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld ligt Kamp de Marke. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden. Hier is plek voor maximaal vier groepen, waarbij elke groep zijn eigen stuk terrein krijgt. In de zomermaanden zorgen wij voor een comfortabele plek in de kapschuur, of een sfeervol ingerichte luxe tent: een mooie uitvalsbasis voor de familiedag. In de winter kunnen jullie terecht in een verwarmd recreatiegebouw.

De Jachthut – op afgelegen stukje platteland van Drenthe

Midden in Drenthe, vlakbij Wijster, ligt op een afgelegen stukje platteland de Jachthut. Een gebouw dat vroeger gebouwd is door de jagers uit Wijster. Het terrein van de Jachthut is geschikt voor allerlei activiteiten, de tochten vinden plaats in de directe omgeving. Houd je een familiedag op de Jachthut, dan ben je altijd alleen met je eigen familie. Als je hier gaat barbecueën, doe je dat op open vuur!

De Boerderij – Op melkvee bedrijf in Wijster

De Taribush Boerderij is een melkveebedrijf met kalfjes, koeien en stieren.Hier mogen jullie overal rondneuzen. Als je geluk hebt, mag je een koe melken of de kalfjes voeren. Een deel van de schuur is ingericht als café. Tijdens een familiedag op de Boerderij zijn geen andere groepen, jullie hebben het rijk alleen.

Wat willen jullie eten?

We werken zoveel mogelijk met duurzaam en lokaal vlees, brood, salades en sauzen. In alle dagarrangementen is een Boslunch bij de prijs inbegrepen. Bij arrangementen met avondeten is standaard een Barbecue bij de prijs inbegrepen, in de wintermaanden vervangen we dat door een Stamppotbuffet. Bij grotere groepen is een combinatie van barbecue, pizza of buffet ook mogelijk!

Hieronder vind je onze volledige menukaart, met alle prijzen erachter. Wil je iets anders dan de standaard Barbecue? Dan zie je hier wat de eventuele meerprijs wordt. Via de tabbladen kun je de uitgebreide menukaarten vinden, met een specificatie van alle gerechten.

Menukaart

Lunches

Lokaal streeklunch buffet – uitgebreid lunch buffet Jachthut, € 20,00
Belegde broodjes – belegde broodjes, fruit, soep en drinken, € 14,00
Boslunch – uitgebreide lunch met soep en fruit, € 10,00
Boerenlunch – prima lunch zonder soep en fruit, € 5,00

Barbecues

Dwingelderveld Barbecue – Standaard op locatie de Marke
Jagers Barbecue – Standaard op locatie de Jachthut
Boeren Barbecue – Standaard op locatie de Boerderij
Kinder Barbecue – Speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar
Bourgondische Barbecue – Uitgebreide barbecue voor grote eters, meerprijs € 5,00 pp
Barbecuebuffet – Combinatie van barbecue met heerlijke vegetarische gerechten, meerprijs € 5,00 pp
Winterbarbecue – Speciaal voor de winter, meerprijs € 5,00 pp

Pizza uit de houtoven, vanaf 30 personen, alleen op de Marke

Pizza – met pizzabakker Wouter

Buffetten

Stamppotbuffet – Echte Hollandse pot, standaard in de winter
Taribush buffet – Uitgebreid Drents buffet, meerprijs € 2,50 pp
Notarissenbuffet – Super de luxe en zeer uitgebreid buffet, meerprijs € 7,50 pp

Toetje

Toetjesbuffet Hofmeester – Verschillende soorten ijs, pudding, mousse en slagroom, € 6,00 pp

Toetjesbuffet Hofmeesteres – Crème Brûlée, flensjes, cheesecake en bavarois € 6,00 pp

Hapjes

Wordt in het programma tijd ingepland voor een hapje en een drankje, dan serveren we bij Taribush standaard een Hollandse kaasplank. Groepen die hun feestavond willen uitbreiden met een hapjesbuffet, krijgen extra lekkere hapjes gedurende hun feestavond voor € 11,00 per persoon.

Belegde broodjes, fruit, soep

€ 14,- per persoon, standaard opgenomen in ieder dagprogramma op de Jachthut

Soep: Mosterd met spekjes
Brood:Mix van diverse vers afgebakken luxe broodjes (o.a.)ciabatta, meergranen triangle, pistolets(gemiddeld 2 per persoon)
Belegd met: Gezond: (ham, kaas, komkommer, tomaat, sla en ei), Brie met honing en walnoot, Filet americain, Huisgemaakte tonijnsalade
Voor de dorst: Mix van vers fruit, Biologische jus’ d Orange, Biologsche melk en karnemelk

Taribush Boslunch

€ 10,- per persoon, standaard opgenomen in ieder dagprogramma op de Marke

Soep: In de lente en zomer lente-uiensoep met mosterd en spekjes (aan de vegetariërs wordt gedacht!). In de wintermaanden snert of een andere gevulde soep.
Brood van de verse bakker: Diverse harde en zachte bolletjes; krentenbrood; suikerbrood; 6-granenbrood en witbrood. Glutenvrij is mogelijk, geef dit wel vooraf aan!
Beleg: Plakjes kaas; vleeswaren (ham, katenspek en salami); broodsalades (ei, sellerie, kip-kerrie en krab); zoet beleg (diverse soorten hagelslag en jam); komkommer en tomaat; gekookt ei.
Voor de dorst: Een appeltje! En natuurlijk serveren wij daar melk, karnemelk, drinkyoghurt, sappen, fris, bier en wijn bij.

Streeklunch buffet

€ 20,- per persoon, verzorgt door onze cateraar

Vers afgebakken brood: Mix van vers afgebakken biologisch brood (e-nummer vrij en glutenarm)
Warm: Roerbak eieren met spek, Huisgemaakte groente quiche
Fruit Salade: Vers fruit salade gelang het seizoen, huisgemaakte scharreleiersalade
Beleg: Diverse vleeswaren vers van het mes, biologische kaas, biologische confituren, honing van de imker, plakjes van biologische komkommer en tomaat

Taribush Boerenlunch

€ 5,- per persoon, alleen op de Marke

Brood van de verse bakker: Diverse harde en zachte bolletjes; krentenbrood; suikerbrood; 6-granenbrood en witbrood. Glutenvrij is mogelijk, geef dit wel vooraf aan!
Beleg: Plakjes kaas; ham; zoet beleg (diverse soorten hagelslag en jam); komkommer en tomaat; gekookt ei.
Voor de dorst: Een appeltje! En natuurlijk serveren wij daar melk, karnemelk, drinkyoghurt, sappen, fris, bier en wijn bij.

Dwingelderveld Barbecue

Alléén op Kamp de Marke! Standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op deze locatie.

Vlees: Speklap, procureurfilet, kipsatéspies, runderburger.
Bij groepen vanaf 16 personen ook keus uit een rundersaucijs en kipshaslick.
Aantal: 3,5 stukken vlees per persoon.
Salades: Bourgondische rauwkostsalade, zomerse coleslaw, huzarensalade.
Brood: Oerbrood, stokbrood, geserveerd met kruidenboter en tapenade.
Sauzen: Satésaus, barbecue-grillsaus, knoflooksaus.

Jagers Barbecue

Alléén op de Jachthut! Standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op deze locatie.

Vlees: Speklap, barbecueworst, kipshaslickspies en runderburger.
Bij groepen vanaf 16 personen ook keus uit een rundersaucijs en piri-piri kippendijspies.
Aantal: Per persoon 3,5 stukken vlees.
Salades: Bourgondische rauwkostsalade, kartoffelsalade, rundvleessalade.
Brood: Oerbrood en stokbrood, geserveerd met kruidenboter en tapenade.
Sauzen: Satésaus, barbecue-grillsaus, knoflooksaus.

Boeren Barbecue

Alléén op de Boerderij! Standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op deze locatie. Voor deze barbecue wordt alleen vlees gebruikt van eigen boerderij!

Vlees: Worst, hamburger, combinatie van satéstokjes, tartaartjes, bieflapjes, entrecôte en biefstuk.
Aantal: Per persoon 3,5 stukken vlees.
Salades: Aardappelsalade, huzarensalade, boeren rauwkostsalade.
Brood: Wit en bruin stokbrood, focaccia, geserveerd met kruidenboter.
Sauzen: Satésaus, beenhamsaus, knoflooksaus, whiskey-cocktailsaus.

Winter Barbecue

Alléén in de winter (vanaf 1 november t/m 31 maart). Meerprijs € 5,00 per persoon; ook geschikt voor groepen met grote eters.

Vlees: Spareribs, braadworst, shaslickspies, hertenburger, kipdijspies, runderburger.
Aantal: Per persoon 5 stukken vlees.
Salades: Wintersalade, rundvleessalade, kartoffelsalade.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenkaas en tapenade.
Sauzen: Warme jägersaus met champignons, ui en spekjes, knoflooksaus, ketjapsaus en barbecue-grillsaus.

Bourgondische Barbecue

Alléén op Kamp de Marke of de Jachthut! Meerprijs € 5,00 per persoon, zeer geschikt voor groepen met grote eters.

Vlees: Speklap, runderworst, runderburger, spareribs, kipsatépies, piri-piri kippendijspies, procureurfilet.
Aantal: Per persoon 5 stukken vlees.
Salades: Aardappelsalade, rundvleessalade, zomerse coleslaw, bourgondische rauwkostsalade.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met Hofmeesterboter en tapenade.
Sauzen: Satésaus, knoflooksaus, ketjapsaus en barbecue-grillsaus.

Barbecue Buffet

Alléén op Kamp de Marke! Meerprijs € 5,- per persoon, minimaal 20 personen. Een mooie combinatie van lekker barbecueën en heerlijke groentegerechten. Zeer geschikt voor groepen die meer willen dan alleen barbecueën. Vegetariërs worden hier blij van!

Hoeveelheid: Per persoon 2 stukken vlees, aangevuld met warme en koude buffetgerechten
Vegetarische gerechten (warm):
Hartig taartje van tomaat, basilicum en geitenkaas; Gevuld kruidenflensje met gember-kokossaus; Gegrilde polenta gegratineerd met gorgonzola; Spinaziebeignets met salie en dille.
Vlees:
Speklap, procureurfilet, satéspies, runderburger.
Sauzen: Satésaus, knoflooksaus, barbecuesaus.
Salades: Aardappelsalade, huzarensalade, zomerse couscoussalade.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenboter en tapenade.

Kinder Barbecue

De meeste kinderen worden erg blij van een broodje hamburger en stokbrood. Daarom hebben we voor kinderen van 4 t/m 12 deze speciale kinderbarbecue. Snel eten en dan weer lekker verder spelen. Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Voor kinderen t/m 12 jaar geven wij een korting op de totale arrangementsprijs.

Vlees: Satéspies, runderburger.
Sauzen: Mayonaise en ketchup.
Brood: Hamburgerbroodje, mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenboter.
Salades: Huzarensalade, blokjes augurk voor op het broodje hamburger.

Een dunne, knapperige bodem. Geurige tomatensaus. Goudgele gesmolten kaas. Smakelijke groente. Heerlijk vlees. Klinkt goed, toch? Wouter, onze pizzabakker, is heer en meester van de houtoven. Hij zorgt ervoor dat de snelheid er goed in zit, met hem erbij hoeft niemand lang te wachten op een pizzapunt. Hij heeft een groot arsenaal aan pizza’s die hij jullie graag wil laten proeven. Of wil je zelf de kneepjes van het vak leren? Onder begeleiding van de pizzabakker rol je je eigen bodem en beleg je de pizza met waar jij zin in hebt.

Pizza’s bakken is alleen mogelijk bij groepen vanaf 25  personen en alleen indien pizzabakker Wouter beschikbaar is!

Pizza standaard met Wouter

Geen meerprijs bij groepen vanaf 30 personen in een arrangement met diner.

Vlees: Ham en salami
Vis: Tonijn
Groente: Tomatensaus, paprika, ui, ananas en champignons
Kaas: Goudse smeltkaas

Pizza luxe met Wouter

Meerprijs € 5,- per persoon, bij groepen vanaf 25 personen in een arrangement met diner.

Vlees: Ham, salami en rauwe ham
Vis: Tonijn, sardientjes en ansjovis
Groente: Tomatensaus, paprika, spinazie, ui, ananas, courgette, kappertjes en champignons
Kaas: Goudse smeltkaas en gorgonzola
Toppings (na de oven): Olijven, rucola, basilicum, Parmezaanse kaas

Veganistisch, vegetarisch of andere voorkeuren? Met iedereen wordt rekening gehouden! Indien gewenst neemt onze pizzabakker graag een glutenvrije bodem voor je mee. Let op, deze gaat wel bij de andere pizza’s in de oven. Wil je absoluut glutenvrij eten, dan zijn er andere dinermogelijkheden voor je.

We kunnen ongeveer 1 pizza per minuut bakken, we rekenen er dan wel op dat er een aantal enthousiastelingen van de groep meehelpen. Als je niet de intentie hebt om mee te bakken geef dit dan van te voren maar even door, Wouter neemt dan zijn eigen turbo-oven mee!

Taribush Buffet

Alléén op Kamp de Marke! Meerprijs € 2,50 per persoon.

Soep: Boer’n groentesoep met runderworst van de Taribush Boerderij.
Vlees: Huisgemaakte spareribs in ketjap, kip piri-piri, vleesplateau met verschillende vleeswaren, visplateau met verschillende vissoorten. Voor de vegetariër: gevulde courgette gegratineerd met kaas.
Warme gerechten: Haricots verts, gebakken Provençaalse aardappelen, witte rijst.
Koude gerechten: Bourgondische rauwkostsalade, aardappelsalade.
Brood: Mix van diverse broodsoorten, geserveerd met Hofmeesterboter en tapenade.

Stamppotbuffet

Standaard in de winter.

Stamppotten: Boerenkool, hutspot, zuurkool.
Vlees: Speklapje, rookworst, gehaktballetjes in jus.
Erbij: Gebakken spekjes, zilveruitjes, blokjes augurk.
Sauzen: Mosterd, piccalilly.

Notarissenbuffet

Vernoemd naar een groep notarissen die graag een luxe en uitgebreid buffet wilden. Het meest uitgebreide buffet dat wij aanbieden, meerprijs € 7,50 per persoon.

Soep: Mosterdsoep met gerookte zalm of spekjes
Warme gerechten:
Rollade in Amaretto-jus, boeuf bourguignon, zalmrolletjes in witte wijnsaus, pommes duchesse, aardappelgratin, geglaceerde wortelen. Voor de vegetariër: gevulde courgette gegratineerd met kaas.
Vis en Vlees: Vleesplateau met verschillende vleeswaren, visplateau met verschillende vissoorten.
Salades: Aardappelsalade, salade met gerookte kip en honing-mosterddressing, huisgemaakte tonijnsalade.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met Hofmeesterboter en tapenade.

Toetjesbuffet Hofmeester

€ 6,00 per persoon.

Vanille-ijs, stracciatella-ijs, pistache-ijs
Aardbeienbavarois
Chocolademousse
Vers geslagen slagroom
Sausjes en strooisels
Vers fruit

Toetjesbuffet Hofmeesteres

€ 6,00 per persoon.

Crème Brûlée
Flensjes met vers fruit
Bavarois van het seizoen
Cheesecake van het seizoen
Vers geklopte slagroom

Hapjesbuffet

€ 11,00 per persoon.

Vlees warm: Pittige balletjes in saté, Kip piri-piri.
Vlees koud: Salami, grillworst, Drentse kosterworst, luchtgedroogde ham.
Vis: Gerookte zalm, forelfilet, makreel.
Salades: 
Tonijnsalade, eiersalade.
Kazen: Gorgonzola, brie, blokjes Goudse kaas.
Brood: Mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenboter, kruidenkaas, tapenade.

Familiedag impressie van één van onze gasten

Impressie filmpje

Bekijk hier een impressiefilmpje dat een gast van Taribush eens heeft gemaakt. Alle beelden zijn op en rondom locatie de Marke geschoten, in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe.

Kies hier jouw all in familiedag

Relaxte familiedag in de natuur

Tijdsduur: 5:30 uur
Prijs: € 60,00 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 15
Locatie: de Marke

Globale tijdsindeling

13:3014:30Ruim ontvangst op locatie de Marke met koffie thee en cake.
14:3015:30Ruim de tijd voor een activiteit. Jullie mogen zelf kiezen, maar wat dacht je van een wandeling met of zonder geit?
15:3016:30Borreluurtje met een goedgevulde kaasplank. Wie zin heeft kan natuurlijk boogschieten!
16:3018:30Dwingelderveld barbecue, gezellig kletsen en lekker borrelen.

Relaxte familiedag in de natuur Reserveren?

  Heb je al een datum?

  Relaxte familiedag in de natuur

Actieve familiedag in de natuur

Tijdsduur: 6:30 uur
Prijs: € 65,00 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 15
Locatie: de Marke

Globale tijdsindeling

13:0013:30Ontvangst met koffie, thee en cake op locatie de Marke.
13:3015:00Speurtocht met of zonder geit, bosgolf, boogschieten, dukatenstrijd of pubquiz. Als je ons vooraf je keuze laat weten weet je zeker dat het kan.
15:0015:30Genieten van een hapje & drankje
15:3017:00Activiteitenronde, waarbij iedereen weer mag kiezen wat hij of zij gaat doen.
17:0019:00Dwingelderveld barbecue, gezellig kletsen en lekker borrelen.

Relaxte familiedag in de natuur reserveren?

  Heb je al een datum?

  Actieve familiedag in de natuur

Complete familiedag in de natuur

Tijdsduur: 9:30 uur
Prijs: € 90,00 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 15
Locatie: de Marke

Globale tijdsindeling

10:0010:30Als jullie op Kamp de Marke binnenkomen, staat koffie, thee en cake voor jullie klaar.
10:3012:00Leuk! Een Speurtocht langs de mooiste plekjes van het Lheebroekerzand dat onderdeel is van Nationaal Park Dwingelderveld. Maar jullie mogen ook iets anders kiezen.
12:0013:00Heerlijke Taribush lunch en gezellig kletsen.
13:0014:30Tweede activiteitenronde. Gaan jullie een Dukatenstrijd doen, of kies je voor iets anders?
14:3015:30Genieten van een hapje & drankje
15:3017:00Wie zin heeft, kan nog iets actiefs ondernemen. Je mag ook gezellig kletsen met een drankje.
17:0019:00Dwingelderveld barbecue, gezellig kletsen en lekker borrelen.

Relaxte familiedag in de natuur reserveren?

Heb je al een datum?

Complete familiedag in de natuur

Relaxte Familiedag de Jachthut

Tijdsduur: 5:00 uur
Prijs: € 60,00 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 15
Locatie: de Jachthut

Globale tijdsindeling

13:3014:30Ontvangst bij de Jachthut in Wijster met koffie, thee en cake.
14:3016:00Ruim de tijd voor een activiteit.  Jullie mogen zelf kiezen, maar we bevelen de verzameljacht van harte aan!
16:0017:00Borreluurtje met een goedgevulde kaasplank. Wie zin heeft kan nog genieten van een potje jeu de boules!
17:0018:30Feest met de Jagers barbecue op open vuur, onder het genot van een drankje en een praatje!

Relaxte Familiedag de Jachthut reserveren?

  Heb je al een datum?

  Relaxte Familiedag de Jachthut

Actieve familiedag de Jachthut

Tijdsduur: 6:00 uur
Prijs: € 65,00 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 15
Locatie: de Jachthut

Globale tijdsindeling

13:0013:30Ontvangst bij de Jachthut in Wijster met koffie, thee en cake.
13:3015:00Speurtocht de drijfjacht, Boerengolf, Verzameljacht, Kanoën of Pubquiz. Als je ons vooraf je keuze doorgeeft, weet je zeker dat het kan.
15:0015:30Genieten van een hapje & drankje
15:3017:00Activiteitenronde, waarbij iedereen weer mag kiezen wat hij of zij gaat doen.
17:0019:00Feest met de Jagers barbecue op open vuur, onder het genot van een drankje en een praatje!

Actieve familiedag de Jachthut reserveren?

  Heb je al een datum?

  Actieve familiedag de Jachthut

Familiedag op de boerderij

Tijdsduur: 6:00 uur
Prijs: € 65,00 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 15
Locatie: de Boerderij

Globale tijdsindeling

13:0014:00Gerda ontvangt jullie op de Taribush Boerderij met koffie, thee en boerencake.
14:0015:30Boerengolf is een hilarische activiteit voor jong en oud. Iets anders mag natuurlijk ook!
15:3016:00Genieten van een hapje & drankje
16:0017:30Activiteitenronde, waarbij iedereen weer mag kiezen wat hij of zij gaat doen.
17:3019:00Lekker eten van de Boeren Barbecue en gezellig kletsen. Als je boer Gerrit vraagt, mag je komen kijken tijdens het melken in de melkstal.

Halve dag Boerderij reserveren?

  Heb je al een datum?

  Familiedag op de boerderij

Aanvullende informatie

Hapjes en drinken

Alle arrangementen bij Taribush zijn inclusief hapjes en onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. Hieronder staat een overzicht van alle lekkernijen.

Drinken tijdens uitje

 • Koffie, Thee en water uit de kraan
 • Sappen: Jus ‘d Orange, Appelsap en Dubbelfris
 • Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Cassis, Fuze Green Tea, Rivella, Spa rood, Amstel Radler 0%
 • Alcoholisch: bier en wijn (rood, rose, droge witte en zoete witte wijn)
 • In de winter hebben we ook warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake

 • Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake.
 • Je kunt kiezen voor een gebakje van de bakker, dit kost Fout: product bestaat niet per stuk (inclusief btw).

Hapjes in de middag in de zomer

 • Kaasplankje met: droge worst, kaas, komkommer, tomaatjes, grillworst, leverworst, olijven, druiven, kaasstengels en kaasvlinders.
 • Borrelnootjes
 • Bij lekker weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er even om vragen)

In de winter in de middag

 • Broodjes knakworst of kaasplankje
 • Borrelnootjes

Bij vergaderarrangementen:

 • Candybar met veel lekkere snoepjes….

Als het regent

Het weer is nooit spelbreker voor een uitje bij Taribush. Hoe guur het buiten ook is, bij ons kun je altijd droog en warm zitten.

Regen? Kou? Sneeuw?

Wij proberen ons altijd zoveel mogelijk aan het afgesproken programma te houden. Maar als het weer slecht is, vinden wij het niet erg het programma aan te passen. We hebben altijd een aantal activiteiten achter de hand die we kunnen gebruiken voor als het weer even iets minder is. Maar zelfs met harde wind, ijzige kou, regen of sneeuw is het een bijzonder avontuur om de natuur in te trekken. De mooiste ervaringen en de beste verhalen ontstaan als het buiten bar en boos is!

Slecht weer activiteiten

Bij slecht weer kunnen we op het dagprogramma op de volgende manieren ombouwen:

Vervoer

Niemand die Bob wil zijn? Wisselen tussen locaties, maar geen eigen vervoer? Gezellig met z’n allen met de bus naar de groepsuitje? Wij kunnen van alles voor je regelen.

Taxi en busvervoer

Regelmatig komen groepen met de bus. Ook moet er bij sommige arrangementen gewisseld worden van locatie. Indien je geen eigen vervoer hebt kunnen wij een taxi of een bus regelen.

Busvervoer tussendoor

Voor het vervoer van de ene naar de andere locatie berekenen wij de volgende prijzen:

Euro 80,00 incl. 9% btw, maximaal 21 personen
Euro 100,00 incl. 9% btw, maximaal 38 personen
Euro 110,00 incl. 9% btw, maximaal 50 personen
Euro 120,00 incl. 9% btw, maximaal 54 personen

Dit is vaak vele malen goedkoper dan het huren van een bus voor een hele dag.

Gehaald en gebracht worden?

Wil je als groep de hele dag op pad met een bus zodat Bob niet nodig is, dan kunnen wij dit ook regelen. Vaak is het beregezellig als je met zijn allen met de bus komt. Informeer bij de aanvraag naar de mogelijkheden. Wij nemen dit dan mee in de offerteaanvraag.

Zie ook www.tenheuveltours.nl

Paardentram

Bij groepen die overnachten in een hotel of accommodatie in de buurt of groepen die binnen een straal van 15 kilometer van onze locatie af wonen, bestaat de mogelijkheid met paardentram of tracktortram gehaald en/of gebracht te worden. Zie voor meer info www.stalbakker.nl

Engelse dubbeldekker

Wij kunnen voor uw personeelsuitje ook een Engelse dubbeldekker regelen. Dat maakt het feest helemaal compleet. Er kunnen circa 60 personen in een Engelse dubbeldekker.

Overnachten

De volgende dag ook nog feest? Verleng jullie uitje met een overnachting!

Kamp de Marke – Groepsaccommodatie de Marke

Op locatie Kamp de Marke bestaat de mogelijkheid om te overnachten voor groepen tot 36 personen. Het is een unieke locatie gelegen in het Nationaal Park het Dwingelderveld. Je slaapt in een slaapkamer in een safaritent of in de groepszaal in het hoofdgebouw. Bekijk de mogelijkheden om te overnachten rondom een groepsuitje bij ons op Groepsaccommodatie de Marke | Dwingeloo, Drenthe.

Alternatieve locaties

In de omgeving zijn meer dan genoeg alternatieve mogelijkheden om te overnachten. Wij geven je een overzicht van hotels, campings en groepsaccommodaties die op minder dan 15 minuten rijden van Kamp de Marke liggen. (Vanaf de Jachthut of de Boerderij kan het 5-10 minuten verder weg of dichterbij zijn.) Je kunt via ons reserveren, maar wij raden aan rechtstreeks contact met de desbetreffende bedrijven op te nemen. Zij zijn beter in staat om specifieke vragen te beantwoorden. De genoemde prijzen zijn indicaties, hier kunnen geen enkele rechten aan ontleend worden.

Groepsaccomodatie en camping de Meistershof

Op slechts 10 minuten lopen van Kamp de Marke, aan de rand van het Dwingelderveld, ligt groepsaccommodatie de Meistershof. Dit is een zeer nette groepsaccommodatie, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.meistershof.nl.

Groepsaccomodatie Hooge Haer

Op 4 kilometer afstand van Kamp de Marke, de hoofdlocatie voor de uitjes van Taribush, ligt groepsaccommodatie Hooge Haer. Deze accommodatie biedt onderdak aan groepen tot 100 personen, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.hoogehaer.nl.

Zonnetij

Camping Zonnetij is gelegen op zo’n 4 km van Taribush Kamp de Marke. Daar worden leuke grote bungalows verhuurd. Ook een prachtige plek voor een overnachting. Evt regelt Taribush het ontbijt.

Bekijk hier meer informatie: http://www.bungalowcampingdrenthe.nl/

Hotel de Drift

In Dwingeloo, op 5 kilometer vanaf Kamp de Marke ligt dit gezellige hotel. Voor ongeveer 80 euro heb je een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Meer informatie op www.hoteldedrift.nl.

Natuurcamping Lheederzand

Deze geweldige natuurcamping van Staatsbosbeheer bevindt zich in de ‘middle of nowhere’, op slechts 4 kilometer afstand van Kamp de Marke. Overnachten op een natuurcamping is een geweldige belevenis en een zeer goedkoop alternatief, al vanaf 5 euro per nacht. Klik hier voor meer informatie

Andere websites met locaties om te overnachten in Drenthe

Bekijk hier al onze groepsuitjes in Drenthe