Escaperoom-ervaringen

Zoek aanwijzingen, los puzzels op en vind de sleutel tot het feest!

Sesam open u

In de meeste escaperooms beland je in een kamer waaruit je binnen een bepaalde tijd moet ontsnappen. De ‘sleutel’ vind je door aanwijzingen te vinden en puzzels op te lossen. Het is altijd spannend, omdat je het mysterie binnen de tijd moet oplossen. Wij zijn er gek op! En wij zijn zelf ook fanatieke puzzelaars.

Drie varianten

Bij Taribush hebben we drie verschillende escaperoom-ervaringen voor jullie bedrijfsuitje, familiedag of vriendenfeest. Het unieke aan deze escaperooms is dat ze juist gemaakt zijn voor grote groepen. Zo strijd je altijd met elkaar, tegen elkaar. Elke variant heeft unieke opdrachten en een uniek verhaal waarmee jullie aan de slag gaan.

De WinterWieven
De WinterWieven zijn ernstig ontstemd en verstoren elk feest op de Marke. Achterhaal wat er met ze aan de hand is, bevrijd je van de vloek en geniet van jullie feest! Een sprookjesachtig spannend avontuur, speciaal voor de winterperiode.

Break-In Room
De Jachthut zit op slot. Het feest is binnen, maar jullie staan buiten…  In verschillende groepen ga je op zoek naar de code die toegang geeft tot het feest. Onze Break-In Room is de omgekeerde escaperoom. Het is niet de bedoeling om uit te breken, maar om in te breken!

Witte Wieven legende van Aagje Dwingel
Bij dit arrangement draait het om de verdwijning van Aagje. Jullie groep wordt verantwoordelijk gehouden voor haar mysterieuze verdwijning en is daarom geketend. Aan jullie om je onschuld te bewijzen door 9 mysteries op te lossen en je zo van je ketenen te ontdoen. Je strijd tegen andere groepen; ben jij de eerste?!

De WinterWieven
Duur: 3 uur
Vanaf 12 personen
Locatie: de Marke

Altijd icm vrij drinken, uit te breiden met buffet en extra activiteit. Te boeken van 1 november t/m 17 maart, vanaf € 30,00 per persoon.

Break-In Room
Duur: 2 uur
Vanaf 12 personen
Locatie: de Jachthut

Altijd icm vrij drinken, uit te breiden met barbecue of buffet. Te boeken van 1 april t/m 31 oktober, vanaf € 30,00 per persoon.

Mysterie van de Witte Wieven
Duur: 2,5 uur
Vanaf 12 personen
Locatie: de Marke

Altijd icm vrij drinken, uit te breiden met barbecue of buffet. Te boeken van 1 april t/m 31 oktober, vanaf € 30,00 per persoon.

Onze groepsuitjes met een Escaperoom ervaring

Actief bedrijfsuitje Drenthe - de bosgolf bal wordt geput!

Actief bedrijfsuitje

Sfeervolle locatie voor gezellig samenzijn!

Break-In Room

Het grote feest is binnen, maar jullie staan buiten….

Familiedag in Drenthe

Familiedag

Op de familiedag is opa altijd het bokje

Feesten op feestlocatie in het bos in Drenthe.

Feest in de natuur

Zoek het feestvarken

Groepenfestival - bedrijfsuitje voor elk wat wils in Drenthe.

Groepen Festival

Bedrijfsuitje voor elk wat wils, relaxt sfeertje en lekker eten!

Bekijk hier al onze activiteiten