Escaperoom-ervaringen

Zoek aanwijzingen, los puzzels op en vind de sleutel tot het feest!

Sesam open u

In de meeste escaperooms beland je in een kamer waaruit je binnen een bepaalde tijd moet ontsnappen. De ‘sleutel’ vind je door aanwijzingen te vinden en puzzels op te lossen. Het is altijd spannend, omdat je het mysterie binnen de tijd moet oplossen. Wij zijn er gek op! En wij zijn zelf ook fanatieke puzzelaars.

Grote groepen

Bij Taribush hebben we vier verschillende escaperoom-ervaringen voor jullie bedrijfsuitje, familiedag of vriendenfeest. Het unieke aan deze escaperooms is dat ze juist gemaakt zijn voor grote groepen. Zo strijd je altijd met elkaar, tegen elkaar. Elke variant heeft unieke opdrachten en een uniek verhaal waarmee jullie aan de slag gaan.

Zomer en Winter

Bij Taribush kun je het hele jaar terecht. Onze “escaperooms” zijn zelfs toegespitst op de tijd van het jaar. We hebben twee winter varianten die van november tot en met maart kunnen worden gedaan. Deze spelen zich gedeeltelijk binnen bij de houtkachel af, maar er zijn ook opdrachten buiten die ook prima in het donker kunnen worden gedaan; extra spannend! Voor de zomer hebben we ook twee escaperoom-ervaringen die van april tot en met november te boeken zijn. Deze spelen zich volledig buiten af en kunnen alleen bij daglicht worden gedaan.

Kamp de Marke en Jachthut

We hebben twee eigen locaties en op deze beide locaties kun je een escaperoom-ervaring boeken zowel in de zomer als in de winter. Het ligt er dus maar net aan in welk jaargetijde je bij ons wilt komen en of je voorkeur hebt voor een locatie!

Onze Escaperoom varianten

Kamp de Marke & Jachthut in Winter & Zomer

Onze escaperoom-ervaringen zijn los te boeken. Je wordt dan ontvangen met een kopje koffie en een plak cake. Na de ontknoping kun je heerlijk genieten van een hapje en drankje. Dat zit bij de prijs in. Wil je nog langer bij ons blijven? Dat is goed mogelijk. Je kunt blijven eten en eventueel genieten van een extra activiteit.

Winter Break-Out

Bij de Jachthut waren een eeuw geleden honderden mannen in de weer om een kanaal te graven. Als Linthorst Homan langskwam waren de gravers op hun hoede. Straf hing boven hun hoofd. Door logica en goed speuren viel dat nog te ontlopen!

Periode: november – maart
Locatie: de Jachthut
Duur: 2,5 uur
Vanaf 12 personen
Vanaf € 32,50 per persoon.

Break-In Room

De Jachthut zit op slot. Het feest is binnen, maar jullie staan buiten…  In verschillende groepen ga je op zoek naar de code die toegang geeft tot het feest. Onze Break-In Room is de omgekeerde escaperoom. Binnen lachen de drankjes je tegemoet.

Periode: april – oktober
Locatie: de Jachthut
Vanaf: 12 personen
Duur: 3 uur
Vanaf: € 32,50 per persoon

De WinterWieven

De WinterWieven zijn ernstig ontstemd en verstoren elk feest op de Marke. Achterhaal wat er met ze aan de hand is, bevrijd je van de vloek en geniet van jullie feest! Een sprookjesachtig spannend avontuur, speciaal voor de winterperiode.

Periode: november – maart
Locatie: de Wintermarke
Vanaf 12 personen
Duur: 3 uur
Vanaf: € 32,50 per persoon

Mysterie van de Witte Wieven

Aagje is op mysterieuze wijze verdwenen. Jullie worden hiervoor verantwoordelijk gehouden. Een aantal personen worden geketend. Aan jullie om je onschuld te bewijzen door allerlei mysteries op te lossen en je zo van je ketenen te ontdoen.

Periode: april – oktober
Locatie: Kamp de Marke
Vanaf 12 personen
Duur: 2,5 uur
Vanaf € 32,50 per persoon