Feest in de natuur

Kun jij het feestvarken vinden?

Een memorabele dag!

Wie iets te vieren heeft, en dat graag op een unieke locatie doet, is bij Taribush aan het goede adres. Onze feestlocaties liggen midden in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld en zijn verrassend ingericht. Uiteraard is alles tot in de puntjes geregeld, indien gewenst verzorgen wij een leuke activiteit voor de feestgangers. Doen alsof je thuis bent, zelf je drinken pakken en genieten van de mooie omgeving: voor iedereen die een buitengewoon feestje wil!

Feest in de natuur

Minimum aantal personen: 15
Prijs vanaf: € 55,00 per persoon
Kinderen t/m 5 zijn gratis en t/m 15 voor halve prijs.
Inclusief eten en vrij drinken
Tijdsduur: 6:00 uur
Locatie: de Marke
Aanbevolen voor: jubileum, verjaardag, bijzondere gebeurtenissen

Bestaat het bedrijf 25 jaar? Heb je Abraham of Sara gezien? Zijn jullie samen 100 jaar of misschien 40 jaar getrouwd? Welke reden je ook hebt om feestelijk uit te pakken, bij Taribush helpen we graag mee aan een onvergetelijk jubileum. Deze dag is voor het ‘feestvarken’ zelf ook feest, wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt.

Jouw feest op jouw manier

Op je eigen feest wil je natuurlijk zoveel mogelijk zelf bepalen wat je gaat doen. Bij Taribush kun je je eigen dagindeling maken. Wil je ’s middags beginnen, of liever ’s avonds; een buffet of een barbecue; wandelen met de geit, een speurtocht of liever geen activiteit? Bij ons kun je alle kanten op. Wij weten welke ingrediënten het goed doen op een feest, maar je eigen suggesties zijn welkom. Wil je een eigen taart of versiering meenemen? Dat kan!

Open-koelkast principe

Bij ons is de standaard dat iedereen zich thuis moet voelen. Heb je dorst, dan loop je naar de koelkast om wat te drinken te pakken. Heb je trek, dan neem je wat te eten. Bij ons is eten en onbeperkt drinken bij de prijs inbegrepen, dus je krijgt geen verrassingen achteraf.

Feest met overnachting

Een feest bij Taribush duurt tot maximaal tien uur ’s avonds. Dit omdat het een stiltegebied is. Als je wilt, kun je het feest verlengen met één of meerdere overnachtingen in onze groepsaccommodatie. Lees in dat geval ook de voorwaarden voor overnachten in een stiltegebied.

Locatie

In de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld ligt Kamp de Marke. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden. ’s Zomers zorgen wij voor een comfortabele plek in de kapschuur, of in een prachtig ingerichte Marokkaanse tent. In de winter kunnen jullie terecht in het kamphuis.

In de winter

Een feestje in de winter? Doen! De donkere dagen worden bij Taribush bijzondere dagen. Wij zorgen voor een warm en knus kamphuis op De Marke. De houtkachel brandt, de kaarsjes zijn aan en de geur van warme chocolademelk komt je tegemoet. Na een korte buitenactiviteit geniet je van een heerlijk glas glühwein. Laat het weer het echt niet toe om naar buiten te gaan, dan hebben we meer dan genoeg binnenactiviteiten voor jullie in petto!

“Dank jullie wel voor de perfectie communicatie en organisatie van Johans feest. Ook het eten was voortreffelijk! Onze gasten waren onder de indruk van de locatie, het thuisgevoel en de catering! En Johan? Hij neemt een bijzondere blijvende herinnering mee aan zijn 50ste verjaardag. Hartelijk dank dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!”

Joanne

Wil jij ook je feest vieren in de natuur?

Feest in de natuur

Tijdsduur: 6:00 uur
Prijs: € 55,00 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 15 betalende volwassenen.
Kinderen t/m 5 zijn gratis. Kinderen van 6 t/m 15 zijn voor de helft van het geld.
Locatie: de Marke
Extra optie: Overnachten in de groepsaccommodatie

Globale tijdsindeling

13:0014:00Ontvangst met koffie, thee en cake op locatie de Marke.
14:0015:30Een Speurtocht met of zonder geit, Bosgolf, Dukatenstrijd, Schatzoeken of een Pubquiz: jullie beslissen. Wie vooraf zijn keuze doorgeeft, weet zeker dat het kan.
15:3017:00Genieten van een hapje, een drankje en een praatje. De liefhebber kan een spelletje doen of een potje Boogschieten.
17:0019:00Dwingelderveld barbecue, gezellig kletsen en lekker borrelen.

Uiteraard kan je de tijden en het programma volledig naar eigen wens invullen. We horen graag wat je wensen zijn.

Interesse? laat het ons weten!

  Heb je al een datum?

Aanvullende informatie

Eten

Wij hechten waarde aan het milieu, dierenwelzijn en aan lekker eten. Daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van lokale en duurzame producten voor het eten dat wij verzorgen.

Bij de arrangementen met een barbecue zit de standaard barbecue inbegrepen. Per locatie hebben we een barbecue die past bij de sfeer van de locatie. De Dwingelderveld- en Jagers barbecue bestaan uit 3,5 stukken vlees per persoon en de boeren barbecue uit vier stukken vlees. We werken zoveel mogelijk met duurzaam en lokaal vlees, brood, salades en sauzen. In de winter serveren we standaard het “Stamppotbuffet”.

Als je graag een andere barbecue of buffet wilt, dan is dat meestal geen probleem. Hiervoor moet je in de meeste gevallen een kleine meerprijs betalen, deze staat steeds genoemd. Als mooie afsluiter van het eten kun je kiezen voor het toetjesbuffet.

Standaard Barbecues

Onderstaande barbecues zitten standaard bij de arrangementen met een barbecue inbegrepen.

Speciale Barbecues

Voor grote eters die juist meer vlees willen of meer mensen die wat minder vlees willen en meer vegetarische hapjes hebben we speciale barbecue pakketten.

 • Bourgondische Barbecue – Zeer uitgebreide barbecue voor grote eters.
  Meerprijs: € 5,00
 • Barbecuebuffet –  Culinair barbecue buffet met vegetarische gerechten.
  Meerprijs: € 5,00

Lunches

 • De Boslunch –  uitgebreide lunch met soep en fruit.
  Pijs: € 10,00
 • De Boerenlunch – prima lunch zonder soep en fruit.
  Prijs: € 5,00

Buffetten

 • Het Taribush buffet – Uitgebreid Drents buffet met vlees, groente en nog veel meer
  Meerprijs: € 2,50
 • Het Notarissenbuffet – Super de luxe en zeer uitgebreid buffet
  Meerprijs: € 7,50
 • Het Stamppotbuffet – Echte Hollandse pot, heerlijk toch?
  Meerprijs: geen, heeft dezelfde prijs als standaard Barbecue

Toetje

Hapjesbuffet

Standaard serveren we bij Taribush een Hollandse kaasplank tijdens een hapje en drankje. Groepen die hun feestavond willen uitbreiden met een hapjesbuffet raden we onderstaand buffet aan.

 • Hapjesbuffet – Extra lekkere hapjes gedurende een feestavond
  Prijs: € 11,00

Hapjes en drinken

Alle arrangementen bij Taribush zijn inclusief hapjes en onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. Hieronder staat een overzicht van alle lekkernijen.

Drinken tijdens uitje

 • Koffie en Thee
 • Sappen: Jus ‘d Orange, Appelsap en Dubbelfris
 • Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Cassis, 7up, Rivella, Bitter Lemon, Spa rood
 • Alcoholisch: bier en wijn (rood, rose, droge witte en zoete witte wijn)
 • In de winter hebben we ook warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake

 • Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake.
 • Je kunt kiezen voor een gebakje van de bakker, dit kost € 2,75 per stuk (inclusief btw).

Hapjes in de middag in de zomer

 • Kaasplankje met: droge worst, kaas, komkommer, tomaatjes, grillworst, leverworst
 • Borrelnootjes
 • Bij lekker weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er even om vragen)

In de winter in de middag

 • Broodjes knakworst of kaasplankje
 • Borrelnootjes

Bij vergaderarrangementen:

 • Candybar met veel lekkere snoepjes….

Als het regent

Het weer is nooit spelbreker voor een uitje bij Taribush. Hoe guur het buiten ook is, bij ons kun je altijd droog en warm zitten.

Regen? Kou? Sneeuw?

Wij proberen ons altijd zoveel mogelijk aan het afgesproken programma te houden. Maar als het weer slecht is, vinden wij het niet erg het programma aan te passen. We hebben altijd een aantal activiteiten achter de hand die we kunnen gebruiken voor als het weer even iets minder is. Maar zelfs met harde wind, ijzige kou, regen of sneeuw is het een bijzonder avontuur om de natuur in te trekken. De mooiste ervaringen en de beste verhalen ontstaan als het buiten bar en boos is!

Slecht weer activiteiten

Bij slecht weer kunnen we op het dagprogramma op de volgende manieren ombouwen:

Vervoer

Niemand die Bob wil zijn? Wisselen tussen locaties, maar geen eigen vervoer? Gezellig met z’n allen met de bus naar de groepsuitje? Wij kunnen van alles voor je regelen.

Taxi en busvervoer

Regelmatig komen groepen met de bus. Ook moet er bij sommige arrangementen gewisseld worden van locatie. Indien je geen eigen vervoer hebt kunnen wij een taxi of een bus regelen.

Busvervoer tussendoor

Voor het vervoer van de ene naar de andere locatie berekenen wij de volgende prijzen:

Euro 80,00 incl. 6% btw, maximaal 21 personen
Euro 100,00 incl. 6% btw, maximaal 38 personen
Euro 110,00 incl. 6% btw, maximaal 50 personen
Euro 120,00 incl. 6% btw, maximaal 54 personen

Dit is vaak vele malen goedkoper dan het huren van een bus voor een hele dag.

Gehaald en gebracht worden?

Wil je als groep de hele dag op pad met een bus zodat Bob niet nodig is, dan kunnen wij dit ook regelen. Vaak is het beregezellig als je met zijn allen met de bus komt. Informeer bij de aanvraag naar de mogelijkheden. Wij nemen dit dan mee in de offerteaanvraag.

Zie ook www.tenheuveltours.nl

Paardentram

Bij groepen die overnachten in een hotel of accommodatie in de buurt of groepen die binnen een straal van 15 kilometer van onze locatie af wonen, bestaat de mogelijkheid met paardentram of tracktortram gehaald en/of gebracht te worden. Zie voor meer info www.stalbakker.nl

Engelse dubbeldekker

Wij kunnen voor uw personeelsuitje ook een Engelse dubbeldekker regelen. Dat maakt het feest helemaal compleet. Er kunnen circa 60 personen in een Engelse dubbeldekker.

Overnachten

De volgende dag ook nog feest? Verleng jullie uitje met een overnachting!

Kamp de Marke – Groepsaccommodatie de Marke

Op locatie Kamp de Marke bestaat de mogelijkheid om te overnachten voor groepen tot 36 personen. Het is een unieke locatie gelegen in het Nationaal Park het Dwingelderveld. Je slaapt in een slaapkamer in een safaritent of in de groepszaal in het hoofdgebouw. Bekijk de mogelijkheden om te overnachten rondom een groepsuitje bij ons op Groepsaccommodatie de Marke | Dwingeloo, Drenthe.

Alternatieve locaties

In de omgeving zijn meer dan genoeg alternatieve mogelijkheden om te overnachten. Wij geven je een overzicht van hotels, campings en groepsaccommodaties die op minder dan 15 minuten rijden van Kamp de Marke liggen. (Vanaf de Jachthut of de Boerderij kan het 5-10 minuten verder weg of dichterbij zijn.) Je kunt via ons reserveren, maar wij raden aan rechtstreeks contact met de desbetreffende bedrijven op te nemen. Zij zijn beter in staat om specifieke vragen te beantwoorden. De genoemde prijzen zijn indicaties, hier kunnen geen enkele rechten aan ontleend worden.

Groepsaccomodatie en camping de Meistershof

Op slechts 10 minuten lopen van Kamp de Marke, aan de rand van het Dwingelderveld, ligt groepsaccommodatie de Meistershof. Dit is een zeer nette groepsaccommodatie, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.meistershof.nl.

Groepsaccomodatie Hooge Haer

Op 4 kilometer afstand van Kamp de Marke, de hoofdlocatie voor de uitjes van Taribush, ligt groepsaccommodatie Hooge Haer. Deze accommodatie biedt onderdak aan groepen tot 100 personen, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.hoogehaer.nl.

Zonnetij

Camping Zonnetij is gelegen op zo’n 4 km van Taribush Kamp de Marke. Daar worden leuke grote bungalows verhuurd. Ook een prachtige plek voor een overnachting. Evt regelt Taribush het ontbijt.

Bekijk hier meer informatie: http://www.bungalowcampingdrenthe.nl/

Hotel de Drift

In Dwingeloo, op 5 kilometer vanaf Kamp de Marke ligt dit gezellige hotel. Voor ongeveer 80 euro heb je een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Meer informatie op www.hoteldedrift.nl.

Natuurcamping Lheederzand

Deze geweldige natuurcamping van Staatsbosbeheer bevindt zich in de ‘middle of nowhere’, op slechts 4 kilometer afstand van Kamp de Marke. Overnachten op een natuurcamping is een geweldige belevenis en een zeer goedkoop alternatief, al vanaf 5 euro per nacht. Klik hier voor meer informatie

Andere websites met locaties om te overnachten in Drenthe

Bekijk hier al onze groepsuitjes