We hebben drie bijzondere locaties

Onze feestlocaties zijn gelegen in de natuur en op het platteland van Drenthe

Kamp de Marke

Kamp de Marke ligt in het stiltegebied van Nationaal Park Dwingelderveld, onderdeel van Natura 2000. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden is dit een prachtige locatie voor bedrijfsuitjes, familiefeesten en andere groepsuitjes. Hier is plek voor maximaal vier groepen, waarbij elke groep zijn eigen stuk terrein krijgt. ’s Zomers hebben wij comfortabele plekken onder de kapschuur, of in één van onze luxe tenten ‘Leuk & Gezellig’. In de winter hebben wij een verwarmd recreatiegebouw waar je heerlijk kunt zitten.

De Jachthut

Als je echt back-to-basic wilt, is de Jachthut zeer geschikt. Buiten het dorpje Wijster in Drenthe hebben de lokale jagers ooit een uitvalsbasis voor hun tochten gebouwd. Dit is ook een perfecte plek voor een groepsuitje. Lekker afgelegen op het platteland kunnen jullie je hier heerlijk uitleven. Er zijn geen andere groepen, tijdens een uitje hier heb je het rijk alleen.

De Boerderij

Vlakbij Wijster in Drente ligt de Taribush Boerderij. Een melkveebedrijf met koeien en kalfjes en met stieren die er vetgemest worden. Een rustige plek waar je een dag uit het boerenleven kunt meemaken. Als uitvalsbasis voor alle bedrijfsuitjes, familiedagen en vriendenfeesten die we hier organiseren, hebben we een gedeelte van de schuur omgetoverd tot gezellig café. Gerrit en Gerda Woertink heten jullie van harte welkom!