Skip to main content

We hebben vijf bijzondere locaties

Onze feest- en vergaderlocaties zijn gelegen in de natuur en op het platteland van Drenthe

Kamp de Marke

Kamp de Marke ligt in het stiltegebied van Nationaal Park Dwingelderveld, onderdeel van Natura 2000. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden is dit een prachtige locatie voor bedrijfsuitjes, familiefeesten en andere groepsuitjes. Hier is plek voor maximaal vier groepen, waarbij elke groep zijn eigen stuk terrein krijgt. ’s Zomers hebben wij comfortabele plekken onder de kapschuur, of in één van onze luxe tenten ‘Leuk & Gezellig’. Een uitje in de winter? Dan kun je terecht op de WinterMarke.

De Jachthut

Als je echt back-to-basic wilt, is de Jachthut zeer geschikt. Buiten het dorpje Wijster in Drenthe hebben de lokale jagers ooit een uitvalsbasis voor hun tochten gebouwd. Dit is ook een perfecte plek voor een groepsuitje. Lekker afgelegen op het platteland kunnen jullie je hier heerlijk uitleven. Er zijn geen andere groepen, tijdens een uitje hier heb je het rijk alleen.

De Boerderij

Vlakbij Wijster in Drente ligt de Taribush Boerderij. Een melkveebedrijf met koeien en kalfjes en met stieren die er vetgemest worden. Een rustige plek waar je een dag uit het boerenleven kunt meemaken. Als uitvalsbasis voor alle bedrijfsuitjes, familiedagen en vriendenfeesten die we hier organiseren, hebben we een gedeelte van de schuur omgetoverd tot gezellig café. Gerrit en Gerda Woertink heten jullie van harte welkom!

De WinterMarke

In de winter is het koud buiten, maar binnen is het kouder! Op de WinterMarke, midden in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld, branden de terraskachels, knappert het kampvuur en is het zo sfeervol aangekleed dat zelfs de grootste ijskonijnen ontdooien. Lekker actief in de buitenlucht, opwarmen met een hete drank en als het weer echt tegenzit, kun je terecht in een verwarmd kamphuis, mèt houtkachel.

Klein Jantje

Tegenover de Jachthut vind je Klein Jantje, een unieke plek voor vergaderingen, brainstormsessies of als remote werkplek. Klein Jantje ligt verscholen in een bosje en je hebt het hutje de hele dag voor jezelf. De naam zegt het al, Klein Jantje, is de kleinste locatie van Taribush. Vernoemd naar de winterkoning, het kleinste vogeltje van Nederland. Daarom is deze locatie uitermate geschikt voor vergadergroepjes tot acht man of als remote werkplek.