Pubquiz

Pubquiz: kennis, muziek, denken & veel gezelligheid

Groepsuitje met pubquiz

De Taribush Pubquiz is speciaal samengesteld voor bedrijfsuitjes en vriendenuitjes. Jullie worden opgedeeld in teams van 5 à 6 personen die het tegen elkaar gaan opnemen. In de verschillende originele vragenrondes komen diverse onderwerpen aan bod. Jullie kunnen zelf kiezen of je voor moeilijke of makkelijke vragen kiest. Natuurlijk is er ook een muziekronde en een plaatjesronde. De Taribush Pubquiz bestaat uit doe-, denk- en kennisvragen, maar veel parate kennis hebben is zeker geen vereiste: allerhande specialiteiten komen van pas!

Quiz à la Taribush

Bij Taribush staat de gezelligheid voorop. Het gaat niet om de knikkers, maar om het spel. Onze quizmaster vind het altijd leuk om je kennis over je eigen bedrijf, vriendengroep of familie uit te breiden. Met jullie eigen vragenronde kijkt iedereen gegarandeerd een keer verbaasd op: ‘goh, nooit geweten!’. Deze ronde kun je desgewenst ter plekke onder deskundige begeleiding van onze quizmaster samenstellen.

Keuzerondes

De pubquiz bestaat uit minimaal zes vragenrondes. Iedere vragenronde duurt inclusief nakijken ongeveer 15 minuten. Er zijn in totaal drie vaste vragenrondes. Voor de andere drie rondes mogen jullie bepalen welke onderwerpen aan bod komen. De quizmaster laat jullie stemmen en voegt de drie favorieten toe aan de Pubquiz.

Gezelligheid en fanatisme

Tussen iedere ronde door wordt het glas uiteraard weer gevuld. Er is altijd wel een iets langere pauze en dus is er genoeg tijd om met elkaar te kletsen. Voor het winnende team hebben we een prijsje. Alle reden voor de fanatiekelingen om alles op alles te zetten!

Winters uitje

Op de WinterMarke, midden in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld, branden de terraskachels, knappert het kampvuur en is het zo sfeervol aangekleed dat zelfs de grootste ijskonijnen ontdooien. Lekker actief in de buitenlucht, opwarmen met een hete drank en als het weer echt tegenzit, kun je terecht in een verwarmd kamphuis, mèt houtkachel. De Taribush Pubquiz is nog leuker in de winter!

Pubquiz details

Tijdsduur: 1,5 uur
Vanaf 15 personen
Locatie: Kamp de Marke of de Jachthut

Altijd icm vrij drinken, uit te breiden met barbecue of buffet. Het hele jaar te boeken, vanaf € 65,00 per persoon