Pubquiz

Pubquiz: kennis, muziek, denken & veel gezelligheid

Groepsuitje met pubquiz

De Taribush Pubquiz is speciaal samengesteld voor bedrijfsuitjes en vriendenuitjes. Jullie worden opgedeeld in teams van 5 à 6 personen die het tegen elkaar gaan opnemen. In de verschillende vragenrondes komen diverse onderwerpen aan bod. Daarnaast is er een muziekronde, een plaatjesronde en een interactieve ronde. De Taribush Pubquiz bestaat uit doe-, denk- en kennisvragen, maar veel parate kennis hebben is zeker geen vereiste: allerhande specialiteiten komen van pas!

Quiz à la Taribush

De leukste ronde (vinden wij zelf ook), is de interactieve ‘Taribush ronde’. Daarin moet je met een kompas naar buiten, het terrein verkennen en een puzzel oplossen. Best spannend als het donker is in het bos!

Keuzerondes

De pubquiz duurt zo’n twee uur en bestaat uit minimaal zes vragenrondes. Iedere vragenronde duurt inclusief nakijken ongeveer 15 minuten. Er zijn in totaal drie vaste vragenrondes. Voor de andere drie rondes mogen jullie bepalen welke onderwerpen aan bod komen. De quimaster laat jullie stemmen en voegt de drie favorieten toe aan de Pubquiz.

Gezelligheid en fanatisme

Tussen iedere ronde door wordt het glas uiteraard weer gevuld. Er is altijd wel een iets langere pauze en dus is er genoeg tijd om met elkaar te kletsen. Voor het winnende team hebben we een prijsje. Alle reden voor de fanatiekelingen om alles op alles te zetten! De Taribush Pubquiz is zeker een erg leuke activiteit in de herfst of winter, wanneer het goed toeven is bij de houtkachel.

Pubquiz details

Tijdsduur: 1,5 uur
Vanaf 15 personen
Locatie: Kamp de Marke of de Jachthut

Altijd icm vrij drinken, uit te breiden met barbecue of buffet. Het hele jaar te boeken, vanaf € 35,00 per persoon (inclusief BTW).

Onze groepsuitjes met de pubquiz

Indien je een ander uitje wilt uitbreiden met de pubquiz dan worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

Actief bedrijfsuitje Drenthe - de bosgolf bal wordt geput!

Actief bedrijfsuitje

Sfeervolle locatie voor gezellig samenzijn!

Familiedag in Drenthe

Familiedag

Op de familiedag is opa altijd het bokje

Pubquiz battle tegel

Pubquiz Battle

Een dolle avond, voor echte kroegtijgers!

Bekijk hier al onze activiteiten