Paardentram

Een bijzondere rit over het platteland!

Onthaasten

Vroeger was niet alles beter, maar sommige dingen waren wel leuker! Wie graag lekker rondtoert en daarbij alles goed in zich wil opnemen, doet er goed aan de paardentram te nemen. Met de paardentram gaan jullie even terug in de tijd en kunnen jullie ontspannen genieten van het Drentse platteland. Deze wordt getrokken door twee of drie Haflingers – onverstoorbare, rustige paarden die niet snel van hun omgeving schrikken. Tijdens deze rit lijkt te tijd even stil te staan.

Geen paardenfan? Het is ook mogelijk getrokken te worden door een tractor.

Geschikt voor iedereen

De tram heeft een lage instap, en is dus geschikt voor kinderen en mindervaliden. Ook rolstoelgebruikers kunnen mee, dankzij een speciale oprijplaat aan de achterkant. De banken binnenin kunnen ingeklapt worden, zodat er ruimte genoeg is.

Comfortabele rit

Er liggen kussens op de banken zodat je lekker kunt zitten. Als het warm is, worden de huifkleden opgerold zodat het lekker doorwaait. En op koude dagen is er verwarming aanwezig, dus de paardentram is altijd comfortabel!

Paardentram details

Tijdsduur: 60-120 minuten
Maximaal 35 personen
Locatie: De Marke, De Jachthutde Boerderij
Periode: april t/m oktober

De paardentram of tractortram is te boeken als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken en kent een meerprijs vanaf € 125,-. Neem contact op voor een exacte prijsopgave.