Boerengolf

Lachen en struinen tussen de koeien en vlaaien!

“Hole in vlaai”

Gewapend met een stick, een klomp en een bal loop je met je groepje door het weiland van de boer. De kaart geeft aan dat Hole 1 ongeveer 100 stappen verderop in het weiland te vinden is. Je slaat de bal met een mooie swing tussen de koeien door het weiland in. De bal komt zonder stuit tot stilstand… je weet genoeg … “hole in vlaai”.

Zo gaat dat bij Boerengolf. Ook de nieuwsgierige koeien in het weiland, die je graag ‘helpen’ de volgende hole te vinden, zorgen voor veel hilarische momenten.

Boerengolf: Gezellig bezig zijn

Boerengolf speel je in groepen van 5 tot 7 personen. Je turft het aantal slagen dat je nodig hebt om van hole naar hole te gaan. De groep die het parcours in zo min mogelijk slagen weet te voltooien, wint de wedstrijd.

Dit is bij uitstek geschikt voor iedereen die gezellig bezig wil zijn. Je hoeft niet sportief aangelegd te zijn of een goede conditie te hebben, al moet je soms wel over een slootje springen of over de draad heen stappen. Normaal gesproken duurt een spel Boerengolf ongeveer een uur, maar je kunt onderweg besluiten om de route in te korten of juist te verlengen.

Boerengolf details

Tijdsduur: 60-90 minuten
Vanaf 10 personen
Locatie: de Boerderij
Periode: april t/m oktober

Boerengolf als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken, te boeken vanaf € 70,00 per persoon (inclusief BTW).