Boerengolf

Lachen en struinen tussen de koeien en vlaaien!

“Hole in vlaai”

Gewapend met een stick, een klomp en een bal loop je met je groepje door het weiland van de boer. De kaart geeft aan dat Hole 1 ongeveer 100 stappen verderop in het weiland te vinden is. Je slaat de bal met een mooie swing tussen de koeien door het weiland in. De bal komt zonder stuit tot stilstand… je weet genoeg … “hole in vlaai”.

Zo gaat dat bij Boerengolf. Ook de nieuwsgierige koeien in het weiland, die je graag ‘helpen’ de volgende hole te vinden, zorgen voor veel hilarische momenten.

Boerengolf: Gezellig bezig zijn

Boerengolf speel je in groepen van 5 tot 7 personen. Je turft het aantal slagen dat je nodig hebt om van hole naar hole te gaan. De groep die het parcours in zo min mogelijk slagen weet te voltooien, wint de wedstrijd.

Dit is bij uitstek geschikt voor iedereen die gezellig bezig wil zijn. Je hoeft niet sportief aangelegd te zijn of een goede conditie te hebben, al moet je soms wel over een slootje springen of over de draad heen stappen. Normaal gesproken duurt een spel Boerengolf ongeveer een uur, maar je kunt onderweg besluiten om de route in te korten of juist te verlengen.

Boerengolf details

Tijdsduur: 60-90 minuten
Vanaf 10 personen
Locatie: de Boerderij
Periode: april t/m oktober

Boerengolf als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken, te boeken vanaf € 60,00 per persoon (inclusief BTW).

Onze groepsuitjes met boerengolf

Actief bedrijfsuitje Drenthe - de bosgolf bal wordt geput!

Actief bedrijfsuitje

Sfeervolle locatie voor gezellig samenzijn!

Familiedag in Drenthe

Familiedag

Op de familiedag is opa altijd het bokje

Een dolle boel bij de Taribush feestboerderij

Karaoke Café

Een dolle boel bij de Taribush feestboerderij

Bedrijfsuitje op boerderij drenthe. Koeien.

Op de boerderij

Activiteiten en gezelligheid op en rondom een melkvee bedrijf!

Boerengolf is ook als losse activiteit te boeken

Taribush biedt alleen volledig verzorgde arrangementen aan, maar boerengolf kan je via Gerda de boerin, voor 10 euro per persoon ook los regelen. Niet via het kantoor van Taribush.

Contactgegevens boer Gerrit
Email: boerderij@taribush.nl
Telefoon: (06) 13 80 66 51

Boerengolf los boeken?

Indien je Boerengolf via de boerin regelt, krijg je bij aankomst het spel uitgelegd. Daarna mag je op eigen houtje en in je eigen tempo op pad. Neem een versnapering mee in je rugzak, zodat je halverwege rustig kunt genieten van het boerenland. Bij terugkomst lever je de materialen weer in, en kun je nog nagenieten op de picknickbank. Of een rondje lopen op de Boerderij natuurlijk. Er is één drankje bij de prijs in begrepen.

Bekijk hier al onze activiteiten