Actief bedrijfsuitje in Drenthe

Hapje, drankje, activiteit, praatje en lekker eten: Gezellig hoor

Onbezorgd genieten

Een bedrijfsuitje bij Taribush is tot in de puntjes geregeld. Wij zorgen voor een relaxte en ongedwongen sfeer, uitdagende activiteiten, en met onze unieke groepsindeling voor een onvergetelijke dag waarin jullie elkaar ècht op een andere manier leren kennen. Wij hanteren het open-koelkast principe; onbeperkt drinken is gewoon bij de prijs inbegrepen.

Actief bedrijfsuitje in de natuur - halve dag

Minimum aantal personen: 15
Prijs: € 65,00 per persoon
Inclusief eten en vrij drinken
Tijdsduur: 6:00 uur
Locatie: de Marke, de Jachthut of de boerderij
Aanbevolen voor: bedrijfsuitjes, grote groepen, personeelsuitjes

Als jullie aankomen, staat jullie begeleider al te wachten met koffie, thee en iets lekkers. Jullie krijgen de tijd om elkaar te begroeten en de prachtige omgeving in je op te nemen. Dan is het tijd om aan de dag te beginnen. De eerste activiteit; jullie gaan boogschieten. Of tandemfietsen, wandelen met de geit, schatzoeken, of …

Leer elkaar kennen tijdens het bedrijfsuitje

Waar jullie ook voor hebben gekozen, de sfeer zit er meteen in. De begeleider deelt jullie in groepen in, zodat Bert van de boekhouding en Mireille van HR elkaar buiten het werk om ook leren kennen. Dit levert altijd verrassende inzichten in elkaar op, en meer dan eens nieuwe vriendschappen. Tijdens de lunch gaan de gesprekken alle kanten op. Jullie zijn inmiddels gewend aan het open-koelkast principe en weten de weg naar de drankjes te vinden.

Tweede ronde, nieuwe gezichten

Na de lunch start de tweede activiteitenronde. Een Dukatenstrijd, kanovaren, of toch een rondje Bosgolf? Wederom deelt de begeleider jullie in verschillende groepen in. Tijdens een bedrijfsuitje bij Taribush kom je echt met iedereen in contact.

Goede verhalen

In de middag komen jullie weer samen. Onder het genot van een hapje en een drankje wisselen jullie ervaringen uit. Henk bleek kampioen ‘bosgolfbal kwijtraken’ en Jolande een bijzonder fanatieke dukatenverzamelaar. Deze verhalen blijven nog wel even rondcirkelen op de werkvloer!

Borrelen, eten en gezelligheid

Wie nog zin heeft in iets actiefs, doet mee met de derde activiteitenronde. De anderen blijven gezellig op het kamp. Dat de buitenlucht goed is voor je eetlust, merken jullie. We sluiten de dag af met een heerlijke barbecue met lokaal, eerlijk vlees. Of staat er één van onze buffetten op jullie te wachten? Ook aan mensen met specifieke dieetwensen is gedacht. Iedereen voelt zich thuis bij Taribush!

“Voor het eerst kennisgemaakt met Taribush en wat was het een groot succes! Tijdens ons personeelsfeest hebben wij in groepen de Witte Wieven, Pubquiz en Break in room gedaan. Alle medewerkers waren enthousiast, dus we kijken er met een positief gevoel op terug. Zeker een aanrader!!”

Marrit de Vries

De activiteiten tijdens het actief bedrijfsuitje

Activiteiten tijdens het bedrijfsuitje in Drenthe

Je leert elkaar pas echt goed kennen als je samen iets onderneemt. Bijvoorbeeld met een fijne wandeling door de natuur van Drenthe. Of juist door lekker fanatiek de strijd met elkaar aan te gaan en zoveel mogelijk dukaten te winnen. Waar jullie ook zin in hebben, iets ontspannends, een activiteit gericht op teambuilding, of juist iets waar je je energie in kwijt kunt, wij hebben een flink aantal activiteiten waar je uit kunt kiezen.

Afhankelijk van of jullie bedrijfsuitje een hele of een halve dag duurt, plannen we twee à drie momenten voor een activiteit in. Desgewenst plannen we twee activiteiten per ronde, zodat jullie wat te kiezen hebben. Zo is er voor elk wat wils en heeft iedereen het naar z’n zin!

Een bedrijfsuitje bij Taribush kan op drie verschillende locaties plaatsvinden. Kamp de Marke ligt in de natuur van het Dwingelderveld. De Jachthut staat op een stukje afgelegen platteland bij Wijster, en de Taribush Boerderij is een melkveebedrijf, ook in de buurt van Wijster.

Keuze uit verschillende activiteiten

Welke activiteiten jullie gaan doen tijdens je bedrijfsuitje, mag je zelf bepalen. Jullie kunnen kiezen uit de activiteiten in de tabel hieronder. Alles is bij de prijs inbegrepen, alleen het ATB- en tandemfietsen kost wat extra. Graag horen wij vooraf waar jullie voor kiezen. Is het slecht weer, of zijn er mensen met een blessure? Op de dag zelf kunnen wij in overleg natuurlijk ook een alternatief programma samenstellen.

Activiteit Marke Jachthut Boerderij
Boerengolf of Bosgolf
Boogschieten X X
Dukatenstrijd X
Kanovaren X
Klootschieten
Meerkamp X X
Pubquiz
Escaperoom-ervaring X
Verzameljacht X X
Wandel speurtochten
Wandelen met geit X X
ATB-fietsen € 18,50 pp X X
Tandemfietsen € 18,50 pp € 18,50 pp € 18,50 pp

Drie unieke locaties voor jullie bedrijfsuitje

Locaties voor een bedrijfsuitje in Drenthe

Een actief bedrijfsuitje bij Taribush in Drenthe kan vanaf één van de drie eigen locaties plaatsvinden: de Marke in de natuur, de Jachthut op het afgelegen platteland of de Taribush Boerderij.

Kamp de Marke – in de natuur van Drenthe

In de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld ligt Kamp de Marke. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden. Hier is plek voor maximaal vier groepen, waarbij elke groep zijn eigen stuk terrein krijgt. In de zomermaanden zorgen wij voor een comfortabele plek in de kapschuur, of een sfeervol ingerichte luxe tent:  een mooie uitvalsbasis voor een actief bedrijfsuitje. In de winter kunnen jullie terecht in een verwarmd recreatiegebouw.

De Jachthut – op afgelegen stukje platteland van Drenthe

Midden in Drenthe, vlakbij Wijster, ligt op een afgelegen stukje platteland de Jachthut. Een gebouw dat vroeger gebouwd is door de jagers uit Wijster. Het terrein van de Jachthut is geschikt voor allerlei activiteiten, de tochten vinden plaats in de directe omgeving. Houd je een bedrijfsuitje op de Jachthut, dan ben je altijd alleen met je eigen groep. Als je hier gaat barbecueën, doe je dat op open vuur!

De Boerderij – Op melkvee bedrijf in Wijster

De Taribush Boerderij is een melkveebedrijf met kalfjes, koeien en stieren. Hier mogen jullie overal rondneuzen. Als je geluk hebt, mag je een koe melken of de kalfjes voeren. Een deel van de schuur is ingericht als café. Tijdens een bedrijfsuitje op de Boerderij zijn geen andere groepen, jullie hebben het rijk alleen.

Wil jij ook een all-in actief bedrijfsuitje?

Actief bedrijfsuitje in de natuur - halve dag

Tijdsduur: 6:00 uur
Prijs: € 65,00 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 15
Locatie: de Marke, de Jachthut of de Boerderij

Globale tijdsindeling

13:0013:30Ontvangst met koffie, thee en cake op locatie de Marke.
13:3015:00Speurtocht met of zonder geit, bosgolf, boogschieten, dukatenstrijd of pubquiz. Als je ons vooraf je keuze laat weten weet je zeker dat het kan.
15:0015:30Genieten van een hapje & drankje
15:3017:00Activiteitenronde, waarbij iedereen weer mag kiezen wat hij of zij gaat doen.
17:0019:00Dwingelderveld barbecue, gezellig kletsen en lekker borrelen.

Actief bedrijfsuitje in de natuur - hele dag

Tijdsduur: 9:00 uur
Prijs: € 90,00 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 15
Locatie: de Marke, de Jachthut of de Boerderij

Globale tijdsindeling

10:0010:30De koffie, thee en cake staan klaar.
10:3012:00Dukatenstrijd (of een andere activiteit naar keuze).
12:0013:00Heerlijke uitgebreide Bos Lunch.
13:0015:00Speurtocht Kliploo - met geit! Je mag ook een andere activiteit kiezen.
15:0015:30Genieten van een hapje & drankje
15:3017:00Zin in bijvoorbeeld Bosgolf? Niets moet, alles mag. Gezellig kletsen met een drankje kan ook.
17:0019:00Dwingelderveld barbecue, gezellig kletsen en lekker borrelen.

Actief bedrijfsuitje reserveren?

  Heb je al een datum?

Aanvullende informatie over het bedrijfsuitje

Hapjes en drinken

Alle arrangementen bij Taribush zijn inclusief hapjes en onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. Hieronder staat een overzicht van alle lekkernijen.

Drinken tijdens uitje

 • Koffie, Thee en water uit de kraan
 • Sappen: Jus ‘d Orange, Appelsap en Dubbelfris
 • Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Cassis, Fuze Green Tea, Rivella, Spa rood, Amstel Radler 0%
 • Alcoholisch: bier en wijn (rood, rose, droge witte en zoete witte wijn)
 • In de winter hebben we ook warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake

 • Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake.
 • Je kunt kiezen voor een gebakje van de bakker, dit kost Fout: product bestaat niet per stuk (inclusief btw).

Hapjes in de middag in de zomer

 • Kaasplankje met: droge worst, kaas, komkommer, tomaatjes, grillworst, leverworst, olijven, druiven, kaasstengels en kaasvlinders.
 • Borrelnootjes
 • Bij lekker weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er even om vragen)

In de winter in de middag

 • Broodjes knakworst of kaasplankje
 • Borrelnootjes

Bij vergaderarrangementen:

 • Candybar met veel lekkere snoepjes….

Als het regent

Het weer is nooit spelbreker voor een uitje bij Taribush. Hoe guur het buiten ook is, bij ons kun je altijd droog en warm zitten.

Regen? Kou? Sneeuw?

Wij proberen ons altijd zoveel mogelijk aan het afgesproken programma te houden. Maar als het weer slecht is, vinden wij het niet erg het programma aan te passen. We hebben altijd een aantal activiteiten achter de hand die we kunnen gebruiken voor als het weer even iets minder is. Maar zelfs met harde wind, ijzige kou, regen of sneeuw is het een bijzonder avontuur om de natuur in te trekken. De mooiste ervaringen en de beste verhalen ontstaan als het buiten bar en boos is!

Slecht weer activiteiten

Bij slecht weer kunnen we op het dagprogramma op de volgende manieren ombouwen:

Vervoer

Niemand die Bob wil zijn? Wisselen tussen locaties, maar geen eigen vervoer? Gezellig met z’n allen met de bus naar de groepsuitje? Wij kunnen van alles voor je regelen.

Taxi en busvervoer

Regelmatig komen groepen met de bus. Ook moet er bij sommige arrangementen gewisseld worden van locatie. Indien je geen eigen vervoer hebt kunnen wij een taxi of een bus regelen.

Busvervoer tussendoor

Voor het vervoer van de ene naar de andere locatie berekenen wij de volgende prijzen:

Euro 80,00 incl. 9% btw, maximaal 21 personen
Euro 100,00 incl. 9% btw, maximaal 38 personen
Euro 110,00 incl. 9% btw, maximaal 50 personen
Euro 120,00 incl. 9% btw, maximaal 54 personen

Dit is vaak vele malen goedkoper dan het huren van een bus voor een hele dag.

Gehaald en gebracht worden?

Wil je als groep de hele dag op pad met een bus zodat Bob niet nodig is, dan kunnen wij dit ook regelen. Vaak is het beregezellig als je met zijn allen met de bus komt. Informeer bij de aanvraag naar de mogelijkheden. Wij nemen dit dan mee in de offerteaanvraag.

Zie ook www.tenheuveltours.nl

Paardentram

Bij groepen die overnachten in een hotel of accommodatie in de buurt of groepen die binnen een straal van 15 kilometer van onze locatie af wonen, bestaat de mogelijkheid met paardentram of tracktortram gehaald en/of gebracht te worden. Zie voor meer info www.stalbakker.nl

Engelse dubbeldekker

Wij kunnen voor uw personeelsuitje ook een Engelse dubbeldekker regelen. Dat maakt het feest helemaal compleet. Er kunnen circa 60 personen in een Engelse dubbeldekker.

Overnachten

De volgende dag ook nog feest? Verleng jullie uitje met een overnachting!

Kamp de Marke – Groepsaccommodatie de Marke

Op locatie Kamp de Marke bestaat de mogelijkheid om te overnachten voor groepen tot 36 personen. Het is een unieke locatie gelegen in het Nationaal Park het Dwingelderveld. Je slaapt in een slaapkamer in een safaritent of in de groepszaal in het hoofdgebouw. Bekijk de mogelijkheden om te overnachten rondom een groepsuitje bij ons op Groepsaccommodatie de Marke | Dwingeloo, Drenthe.

Alternatieve locaties

In de omgeving zijn meer dan genoeg alternatieve mogelijkheden om te overnachten. Wij geven je een overzicht van hotels, campings en groepsaccommodaties die op minder dan 15 minuten rijden van Kamp de Marke liggen. (Vanaf de Jachthut of de Boerderij kan het 5-10 minuten verder weg of dichterbij zijn.) Je kunt via ons reserveren, maar wij raden aan rechtstreeks contact met de desbetreffende bedrijven op te nemen. Zij zijn beter in staat om specifieke vragen te beantwoorden. De genoemde prijzen zijn indicaties, hier kunnen geen enkele rechten aan ontleend worden.

Groepsaccomodatie en camping de Meistershof

Op slechts 10 minuten lopen van Kamp de Marke, aan de rand van het Dwingelderveld, ligt groepsaccommodatie de Meistershof. Dit is een zeer nette groepsaccommodatie, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.meistershof.nl.

Groepsaccomodatie Hooge Haer

Op 4 kilometer afstand van Kamp de Marke, de hoofdlocatie voor de uitjes van Taribush, ligt groepsaccommodatie Hooge Haer. Deze accommodatie biedt onderdak aan groepen tot 100 personen, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.hoogehaer.nl.

Zonnetij

Camping Zonnetij is gelegen op zo’n 4 km van Taribush Kamp de Marke. Daar worden leuke grote bungalows verhuurd. Ook een prachtige plek voor een overnachting. Evt regelt Taribush het ontbijt.

Bekijk hier meer informatie: http://www.bungalowcampingdrenthe.nl/

Hotel de Drift

In Dwingeloo, op 5 kilometer vanaf Kamp de Marke ligt dit gezellige hotel. Voor ongeveer 80 euro heb je een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Meer informatie op www.hoteldedrift.nl.

Natuurcamping Lheederzand

Deze geweldige natuurcamping van Staatsbosbeheer bevindt zich in de ‘middle of nowhere’, op slechts 4 kilometer afstand van Kamp de Marke. Overnachten op een natuurcamping is een geweldige belevenis en een zeer goedkoop alternatief, al vanaf 5 euro per nacht. Klik hier voor meer informatie

Andere websites met locaties om te overnachten in Drenthe

Bekijk hier al onze groepsuitjes