Het winnende team!

 

Een vloek in de winter, zijn jullie op tijd?

 

Een potje Jenga is leuk

 

Bevrijd je van de vloek van de Witte Wieven

 

Proost!

 

Het grote feest is binnen, maar jullie staan buiten….

 

Pauzemomentje in het bos

 

Bosgolf in het Dwingelderveld

1
1

Bedrijfsfeesten in Drenthe

All-in bedrijfsfeesten met eten en vrij drinken op drie bijzondere locaties in Drenthe.

Een bedrijfsfeesten in Drenthe bij Taribush is ontspannen, verrassend en uniek. Wij verzorgen uitsluitend complete all-in bedrijfsfeesten in het hart van Drenthe, met of zonder thema. Wat jullie ook gaan doen, een gezellige en ongedwongen sfeer is gegarandeerd!

Bedrijfsfeesten in Drenthe

Vanaf drie prachtige back-to-basic locaties in de natuur organiseren wij het hele jaar door bedrijfsfeesten. Wij bieden twee verschillende soorten arrangementen aan. Je kunt kiezen voor een thema, of zelf bepalen wat je wilt gaan doen. Alle mogelijkheden vind je hieronder. De basis voor alle groepsuitjes bij ons in het mooie Drenthe is ‘doe of je thuis bent’. Gastvrijheid en een ongedwongen, relaxte sfeer staan bij ons voorop. Onze bedrijfsfeesten zijn geschikt voor iedereen!

De Taribush werkwijze

Wie bij ons boekt, kan zich daarna alvast ontspannen gaan verheugen op het bedrijfsfeesten. Wij regelen de rest: de ontvangst met koffie, thee en cake, de activiteiten, de begeleiding, versnaperingen voor tussendoor, een goed gevulde koelkast en een heerlijke maaltijd om mee af te sluiten. Met een vaste prijs per persoon, ongeacht de hoeveelheid consumpties, kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Een bedrijfsfeesten bij Taribush is altijd een feest om te organiseren!

Waarom een bedrijfsfeest bij ons?

  • Keus uit drie locaties voor het bedrijfsfeest.
  • Activiteiten voor iedereen.
  • Prijs is inclusief drinken, ook alcohol.
  • Barbecuevlees van Drentse bodem.
  • Ongedwongen sfeer.
  • Doe alsof je thuis bent!

Onze bedrijfsfeesten in Drenthe

Break-In Room

Het grote feest is binnen, maar jullie staan buiten….

Feesten op feestlocatie in het bos in Drenthe.

Feest in de natuur

Zoek het feestvarken

Mysterie van de Witte Wieven

Een geboeid avontuur

De kei van Linthorst Homan

Winter Break-Out

Een winters avontuur op de Jachthut

WinterWieven

Een vloek in de winter, zijn jullie op tijd?

Onze bedrijfsfeesten locaties in Drenthe uitgelicht

Kamp de Marke

In de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld ligt Kamp de Marke. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden. Hier is plek voor maximaal vier groepen, waarbij elke groep zijn eigen stuk terrein krijgt. ’s Zomers zorgen wij voor een comfortabele plek in de kapschuur, of in één van onze luxe tenten ‘Leuk & Gezellig’. In de winter kunnen jullie voor je bedrijfsfeest terecht in een verwarmd recreatiegebouw.

Jachthut

Midden in Drenthe, vlakbij Wijster, ligt op een afgelegen stukje platteland de Jachthut. Een gebouw dat vroeger is gebouwd door de jagers uit Wijster. Het terrein van de Jachthut is geschikt voor allerlei activiteiten, de tochten vinden plaats in de directe omgeving. Tijdens een bedrijfsfeest op deze locatie ben je altijd alleen met je eigen groep. Als je hier gaat barbecueën, doe je dat op open vuur.

De Boerderij

De Taribush Boerderij is een melkveebedrijf met kalfjes, koeien en stieren. Tijdens een bedrijfsfeest hier mogen jullie overal rondneuzen. Als je geluk hebt, mag je een koe melken of de kalfjes voeren. Een deel van de schuur is ingericht als café, daar ben je altijd de enige groep. Op de Boerderij beleef je het platteland van Drenthe optimaal.

Andere bedrijven die bedrijfsfeesten organiseren

Hebben wij niet de sfeer die je zoekt voor je bedrijfsfeest? Dat kan. In dat geval hebben we een aantal links naar bedrijven die misschien wel een leuk uitje voor je kunnen regelen.

Bedrijfsfeesten elders organiseren?