Outdoor activiteiten Drenthe

Overzicht met outdoor activiteiten

Boogschieten tijdens actief bedrijfsuitje in Drenthe. Ook leuke teambuilding activiteit.Drenthe is een provincie die zeer geschikt is voor recreatie in de vorm van buitensport en outdoor activiteiten. Drenthe beschikt over mooie bossen, heidevelden, afgelegen vennetjes, vele kilometers fietspad, veel ATB paden, mooie wandelroutes en idyllische dorpjes. Voor veel mensen is dat een reden om eens een recreatie dag in Drenthe te beleven in de vorm van outdoor activiteiten.

Taribush, de locatie voor outdoor activiteiten

Bij Taribush ben je aan het goede adres voor buitensport en outdoor activiteiten. Taribush hecht er veel waarde aan dat iedere deelnemer van een groep tijdens een outdoor activiteit in Drenthe kan deelnemen. Taribush verzorgt haar outdoor activiteiten grotendeels vanaf twee unieke locaties midden in de natuur van Drenthe.

Arrangementen met Outdoor activiteiten Drenthe

In de onderstaande groepsuitjes / arrangementen kan Outdoor activiteiten Drenthe worden ingepast of zit het standaard als activiteit opgenomen. Al onze arrangementen zijn op een unieke locatie en de uitjes zijn ongedwongen en inclusief eten en onbeperkt drinken.

De prijs bij activiteit: Outdoor activiteiten Drenthe

Indien u een groepsuitje / arrangement wilt uitbreiden met Outdoor activiteiten Drenthe worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

De locaties Kamp de Marke en de Jachthut

Alle outdoor activiteiten bij Taribush spelen zich af op of rondom onderstaande unieke locaties. Klik op de links voor een prachtige impressie van de locatie.

  • Kamp de Marke - Prachtige locatie midden in de natuur van nationaal Park het Dwingelderveld, tussen Beilen en Dwingeloo
  • De Jachthut - Prachtige back to basic outdoor locatie, verscholen tussen bosjes en weilanden, tussen Beilen en Wijster

Het doel van de activiteiten is om met z'n allen een leuke, actieve maar vooral gezellige outdoor recreatie dag in de Drentse buitenlucht te beleven.

Links m..b.t. Outdoor Activiteiten al dan niet in Drenthe

Enkele impressiefoto's voor Outdoor activiteiten Drenthe

Overzicht met outdoor activiteiten