Een potje Jenga is leuk

 

Sjoelen blijft leuk

 

Proost!

 

Een dolle boel bij de Taribush feestboerderij

 

Bosgolf in het Dwingelderveld

 

Feesten in de boslucht

 

Opa was op de familiedag weer eens het bokje!

1
1

Feesten in Drenthe

Feesten op bijzondere feestlocatie in de natuur van Drenthe.

Feesten – Een goede plek voor een feest in Drenthe is in het bos bij Taribush. Wij beschikken over een aantal schitterende feestlocaties in Drenthe voor een mooi bedrijfsfeesttrouw / bruiloftsfeestpersoneelsfeest of vrijgezellenfeest.

De feesten die wij organiseren vanaf onze locaties in Drenthe zijn altijd all-in. Dus met leuke activiteiten (indien gewenst), lekker eten en onbeperkt drinken.

Unieke feesten in de Natuur

Feesten op onze locatie in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld is een bijzondere gebeurtenis. Het is een uniek ingerichte feest locatie dat uitermate geschikt is voor alternatieve feesten. Er zijn veel mensen die willen wel eens iets anders dan anders met hun feest. De feesten bij Taribush zijn zeker anders dan anders te noemen. In de zomer als het lekker weer is kun je op deze unieke feest locatie perfect buiten zitten. Tijdens de feesten bij ons zie je met een beetje geluk in de verte de reëen nog door de natuur heen struinen.  Er lopen geen wegen in de buurt en de feest locatie in Drenthe is omgeven door 4000 hectare natuur.

De sfeer bij onze feesten

De sfeer die wij op tijdens een feest proberen neer te zetten is: Gemoedelijkheid, ongedwongenheid en doe of je thuis bent. Er zijn leuke hoekjes ingericht om te zitten. Bij lekker weer worden er fatboy kussens tijdens het feest in het gras neergelegd, er zijn op deze feest locatie hangmatten, prachtig ingerichte luxe tenten die middels pelletkachels kunnen worden verwarmd, een kapschuur en een café met mooi terrasje. Afhankelijk van de groepsgrootte, wordt een deel van deze feestlocatie in Drenthe ingericht voor jou feest. Feesten bij Taribush is lekker relaxt genieten en gezellig kletsen.

Onze feesten in Drenthe

Familiedag in Drenthe

Familiedag

Op de familiedag is opa altijd het bokje

Feesten op feestlocatie in het bos in Drenthe.

Feest in de natuur

Zoek het feestvarken

Pubquiz battle tegel

Pubquiz Battle

Een dolle avond, voor echte kroegtijgers!

Trouwen in de natuur bijzondere trouwlocaties @drenthe

Trouwen in het bos

Onze ceremoniemeester heeft lekker de hele dag in de hangmat kunnen liggen

Onze locaties voor feesten in Drenthe

Kamp de Marke

In de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld ligt Kamp de Marke. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden. Hier is plek voor maximaal vier groepen, waarbij elke groep zijn eigen stuk terrein krijgt. ’s Zomers zorgen wij voor een comfortabele plek in de kapschuur, of in één van onze luxe tenten ‘Leuk & Gezellig’. In de winter kunnen jullie voor je feest terecht in een verwarmd recreatiegebouw.

de Jachthut

Midden in Drenthe, vlakbij Wijster, ligt op een afgelegen stukje platteland de Jachthut. Een gebouw dat vroeger is gebouwd door de jagers uit Wijster. Het terrein van de Jachthut is geschikt voor allerlei activiteiten, de tochten vinden plaats in de directe omgeving. Tijdens een feesten op deze locatie ben je altijd alleen met je eigen groep. Als je hier gaat barbecueën, doe je dat op open vuur.

Andere locaties voor feesten

Hebben wij niet de locatie die je zoekt voor je feest? Dat kan. In dat geval hebben we een aantal links naar locaties die misschien wel voldoen aan jullie wensen.