Onze menukaart

Een dagje uit is niet compleet zonder een hapje eten en daarom hebben we in bijna al onze programma’s een maaltijd opgenomen. Dit zit standaard bij de prijs in. Wil je iets anders eten of de maaltijd uitbreiden dan rekenen we daarvoor soms een extra bedrag per persoon. Deze meerprijs staat dan genoemd.

Lunches

Belegde broodjes – belegde broodjes, fruit, soep en drinken, € 15,00
Boslunch – uitgebreide lunch, vanaf € 11,00

Barbecues

Zomer Barbecue – Onze barbecue voor de Marke en Jachthut
Winter Barbecue – Keuze voor een sfeervolle winterbeleving
Bourgondische Variant – Meer op de BBQ en grotere variatie + € 5,00
Boeren Barbecue – Onze standaard barbecue op de Boerderij

Pizza uit de houtoven

Pizza’s van Wouter – vanaf 30 personen met pizzabakker Wouter
Zelf pizza bakken– Alleen op de jachthut
Festival BBQ & Pizza – Voor bourgondische gezelligheid

Buffetten

Festival Barbecue Buffet – Heerlijke vegetarische gerechten en vlees op de barbecue + € 5,00
Boswachters buffet – Voor de groepen die willen opscheppen + € 2,50
Winters Stamppot buffet – Echte Hollandse pot, standaard in de winter

Toetje

Zomertoetje – IJs, pudding, mousse en slagroom, € 6,50
Wintertoetje – Crème Brûlée, flensjes, cheesecake en bavarois, € 6,50

Hapjes

Wordt in het programma tijd ingepland voor een hapje en een drankje, dan serveren we bij Taribush standaard een Hollandse kaasplank. Groepen die hun feestavond willen uitbreiden met een tappasbuffet, krijgen extra lekkere hapjes gedurende hun feestavond voor € 12,50 per persoon.

Onze lunches

Bij de uitjes en vergaderingen die voor de middag beginnen zit meestal een lunch. Sommige groepen vinden het fijn om hun dagje uit met een lunch te starten. We hebben 2 varianten voor de lunches, de ene met belegde broodjes zodat je lekker ‘uit het vuistje’ kunt lunchen. De ander is een buffet, waarbij je met zijn allen echt even aan tafel kunt gaan zitten. Je bent als groep ook vrij om je eigen lunch mee te nemen.

Taribush Boslunch

Vanaf € 11,- per persoon, standaard opgenomen in ieder dagprogramma bij de groepsuitjes

Brood van de verse bakker: Mix van vers afgebakken luxe broodjes; Zachte bolletjes; krentenbolletjes.
Beleg:
Roomboter; Plakjes kaas; Diverse vleeswaren vers van het mes; Verschillende zoetwaren; Huisgemaakte scharrelei salade; Huisgemaakte tonijnsalade.
Puur:
Mix van vers handfruit en snackgroenten “komkommer, tomaat, etc.”
Voor de dorst:
Zuivel en Jus ‘d orange

Optioneel

Soep: Mosterdsoep en/of Boeren Groente soep, vanaf 30 personen serveren we beide soepen. –  Meerprijs € 2,50 pp
Kroket: Kroket met mosterd, kaassoufflé voor de vegetariër. Meerprijs € 2,00 pp

Belegde broodjes, fruit, soep

€ 15,- per persoon, standaard opgenomen in ieder vergaderprogramma

Soep: Mosterd met spekjes
Brood:Mix van diverse vers afgebakken luxe broodjes (o.a.)ciabatta, meergranen triangle, pistolets(gemiddeld 2 per persoon)
Belegd met: Gezond: (ham, kaas, komkommer, tomaat, sla en ei), Brie met honing en walnoot, Filet americain, Huisgemaakte tonijnsalade
Voor de dorst: Mix van vers fruit, Biologische jus’ d Orange, Biologsche melk en karnemelk

Onze barbecue’s

In de zomer zit bij de meeste uitjes een barbecue. Dat is lekker en gezellig omdat je ondertussen een beetje in de weer bent en zo allerlei verschillende mensen even spreekt. De zomer en winter barbecue is voor de meeste groepen, helemaal voor mensen die doorgaans de dag doorbrengen op kantoor, meer dan voldoende. Bestaat je groep uit grote eters, dan kun je kiezen voor de bourgondische variant. Onze winterbarbecue is ook een mooi avontuur, als je warm gekleed bent is dat ook genieten!

Zomer Barbecue

Van april t/m oktober standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op locatie de Marke en Jachthut.

Op de BBQ: Speklap, kipsatéspies, burger van boer Woertink en een maiskolf. Vanaf 15 personen ook keus uit rundersaucijs van boer Woertink, Piri Piri Spies en kipshaslick en vanaf 40 personen ook keus uit gemarineerde procureur filet en gevulde paprika
Voor vegetariërs: Groente Spies, Groente burger
Aantal: 3,5 stukken op de barbecue per persoon
Salades / snacks: Kartoffelsalade, Snackgroente plateau/schaal, bourgondische rauwkostsalade
Vanaf 40 personen ook huzaren-rundvleessalade
Brood: Diverse broden en smeersels, bij grotere groepen iets meer variatie
Sauzen: Satésaus, knoflooksaus, vanaf 15 personen ook barbecue-grillsaus

Bourgondische Zomer Barbecue

Onze Zomer Barbecue is voor de meeste groepen meer dan genoeg. Bestaat de groep uit grote eters, woeste werkers of eten jullie laat? Dan kun je kiezen voor de bourgondische barbecue. Je krijgt dan alle soorten vlees en salades die groepen van 40 personen ook krijgen en ook nog eens 5 in plaats van 3,5 stuks per persoon op de barbecue!

Meerprijs: 5,00 euro per persoon, vanaf 10 personen

Boeren Barbecue

Alléén op de Boerderij! Standaard opgenomen in ieder arrangement met diner op deze locatie. Voor deze barbecue wordt alleen vlees gebruikt van eigen boerderij!

Vlees: Worst, hamburger, combinatie van satéstokjes, tartaartjes, bieflapjes, entrecôte en biefstuk.
Aantal: Per persoon 3,5 stukken vlees.
Salades: Aardappelsalade, huzarensalade, boeren rauwkostsalade.
Brood: Wit en bruin stokbrood, focaccia, geserveerd met kruidenboter.
Sauzen: Satésaus, beenhamsaus, knoflooksaus, whiskey-cocktailsaus.

Winter Barbecue

Alléén in de winter: november tot en met maart

Op de BBQ: Speklap, kipshaslick, burger van boer Woertink en een maiskolf. Vanaf 15 personen ook piri piri spies en een hertenburger en vanaf 40 personen ook gevulde paprika en ambachtelijk gerookte braatworst.
Voor vegetariërs: Groente Spies, Groente burger
Aantal: Gemiddeld 3 stukken vlees pp en halve maiskolf pp.
Salades / snacks: Kartoffelsalade, Snackgroente plateau/schaal
Vanaf 15 personen ook: Penne pasta salade
Vanaf 40 personen ook huzaren-rundvleessalade
Brood: Diverse broden en smeersels, bij grotere groepen iets meer variatie
Sauzen: Knoflooksaus en Jagerssaus, vanaf 15 personen ook barbecue-grillsaus

Bourgondische Winter Barbecue

Onze Winter Barbecue is voor de meeste groepen meer dan genoeg. Bestaat de groep uit grote eters, woeste werkers of eten jullie laat? Dan kun je kiezen voor de bourgondische barbecue. Je krijgt dan alle soorten vlees en salades die groepen van 40 personen ook krijgen en ook nog eens 5 in plaats van 3,5 stuks per persoon op de barbecue!

Meerprijs: 5,00 euro per persoon, vanaf 10 personen

Kinder Barbecue

De meeste kinderen worden erg blij van een broodje hamburger en stokbrood. Daarom hebben we voor kinderen van 4 t/m 12 deze speciale kinderbarbecue. Snel eten en dan weer lekker verder spelen. Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee. Voor kinderen t/m 12 jaar geven wij een korting op de totale arrangementsprijs.

Op de BBQ: Maiskolf, runderburger.
Sauzen: Mayonaise en ketchup.
Brood: Hamburgerbroodje, mix van broodsoorten, geserveerd met kruidenboter.
Salades: Huzarensalade, blokjes augurk voor op het broodje hamburger.

Met pizza aan de slag!

Een dunne, knapperige bodem. Geurige tomatensaus. Goudgele gesmolten kaas. Smakelijke groente. Heerlijk vlees. Klinkt goed, toch?

Zelf Pizza bakken – alleen op de Jachthut

Bij Taribush de Jachthut mag je zelf pizza bakken op ons pizza plein. De oven wordt een uur voor tijd al op temperatuur gebracht en alle ingrediënten en gereedschappen worden klaargelegd. Daarna kun je aan de slag bij onze robuuste pizza oven. Vaak zijn er wel een paar liefhebbers die het voortouw nemen, degenen die aan het kletsen zijn worden meestal bediend met de heerlijkste pizza punten.

Vooralsnog alleen te boeken op de Jachthut.

Deeg: Je maakt eerst een pizzabodem van de pizzabollen van de Italiaan
Saus: Daarna smeer je deze in met tomatensaus
Vlees: Vervolgens doe je er Salami en/of Ham op. Daarna lekker opmaken met groente en kaas
Groente: Paprika mix, Ui ringen, Rucola, Olijven plakjes, Cherry tomaat, Ananas stukjes, Asperge stukjes, Knoflook, pepers
Kaas: Geraspte kaas, Mozzarella, Gorgonzola

Geen meerprijs
Vanaf 8 personen

Pizza bakken met Wouter

Wouter, onze pizzabakker, is heer en meester van de houtoven. Hij zorgt ervoor dat de snelheid er goed in zit, met hem erbij hoeft niemand lang te wachten op een pizzapunt. Hij heeft een groot arsenaal aan pizza’s die hij jullie graag wil laten proeven. Of wil je zelf de kneepjes van het vak leren? Onder begeleiding van de pizzabakker rol je je eigen bodem en beleg je de pizza met waar jij zin in hebt.

Wouter kan ongeveer 1 pizza per minuut bakken, we rekenen er dan wel op dat er een aantal enthousiastelingen van de groep meehelpen. Als je niet de intentie hebt om mee te bakken geef dit dan van te voren maar even door, Wouter neemt dan zijn eigen turbo-oven mee!

Wouter komt alleen bij groepen vanaf 25  personen en als die beschikbaar is! Dit kan zowel op de Marke als op de Jachthut. 

Vlees: Ham en salami
Vis: Tonijn, sardientjes en ansjovis
Groente: Tomatensaus, paprika, spinazie, ui, ananas, courgette, kappertjes en champignons
Kaas: Goudse smeltkaas en gorgonzola
Toppings: (na de oven): Olijven, rucola, basilicum, Parmezaanse kaas

Meerprijs: Groepen vanaf 30; meerprijs 2.50 euro pp, kleinere groepen meerprijs afhankelijk van aantal

Festival Pizza & BBQ – op de Jachthut

Op maat gemaakt voor het prachtige eetplein op de Jachthut met pizzaoven en braai; het Festival Pizza & BBQ buffet. Het eetplein is een heerlijke plek om gezellig te hangen met je drankje en te kletsen. Ondertussen worden de hamburgers gebakken en zijn mensen in touw met de pizza oven. De plek ademt een feestelijke sfeer.

Wij zijn zelf zo enthousiast over dit buffet, dat we in de toekomst graag op al onze locaties het perfecte eetplein creëeren!

Voorafje: Nachos & breekbrood met aiolie

Broodje Burger

XL Burger: Smoky Mountains Xl Burger van 100% rundvlees met een Glazed Bun.
Toppings: Cheddar Cheese Sause, Guacamole, Sour cream, Jalapeño peper, Sweet pickle relish, Tomato country relish, Grill Barbecue Sauce, Geroosterde ui, Sla
Salade: Coleslaw, Huzarensalade, Mediterrane Pasta salade.

De pizza’s

Deeg: Je maakt eerst een pizzabodem van de pizzabollen van de Italiaan
Saus: Daarna smeer je deze in met tomatensaus
Vlees: Vervolgens doe je er Salami en/of Ham op. Daarna lekker opmaken met groente en kaas
Groente: Paprika mix, Champignon, Ui ringen, Rucola, Olijven plakjes, Cherry tomaat, Ananas stukjes, Knoflook, pepers
Kaas: Geraspte kaas, Gorgonzola

Buffetten

Wil je ‘makkelijk’ eten dan kun je kiezen voor een buffet. Voor de winter hebben we het stamppotbuffet en in de zomer het boswachtersbuffet. Voor de festivalliefhebbers is er het Festival Street Food buffet!

Festival barbecue Buffet

Het festival barbecue buffet is ons culinaire hoogstandje. Voor de ultieme feestsfeer. De burgers worden door jullie zelf op de barbecue gebakken!

Voorafje: Nachos & breekbrood met aiolie
XL Burger:
Smoky Mountains Xl Burger van 100% rundvlees met een Glazed Bun.
Toppings: Cheddar Cheese Sause, Guacamole, Sour cream, Jalapeño peper, Sweet pickle relish, Tomato country relish, Grill Barbecue Sauce, Geroosterde ui, Sla
Salade: Coleslaw, Huzarensalade, Mediterrane Pasta salade.

Onze huiskok Jaap van Groentje Catering uit Dwingeloo kookt er heerlijke gerechten bij met biologische producten uit de streek.

De gerechten die Jaap kookt zijn:

  • Hartig taartje van tomaat, basilicum en geitenkaas
  • Gevuld kruidenflensje met gember/kokossaus
  • Gegrilde polenta gegratineerd met gorgonzola
  • Spinaziebeignets met salie en dille

Soms kan Jaap niet, dan hebben we een alternatief van onze vaste cateraar de Hofmeester hij kookt dan de volgende gerechten en hapjes.

  • Vegetarische Groente Quiche
  • Falafel balletjes met chilisaus
  • Gebakken bospaddestoelen

Te boeken voor groepen vanaf 40 personen
Meerprijs
 Festival barbecue buffet: 5 euro pp

Voor groepen groter dan 75 personen combineren we bovenstaand ook nog wel eens met pizza van Wouter de pietsa bakker.

Boswachters Buffet

Geen zin om zelf aan de slag te gaan met barbecue of pizza dan is het boswachtersbuffet wat voor jou..

Warme gerechten: Hofmeester Ribs in Pikant Zoete Marinade, Kip Piri Piri, Groente Quiche, Provencaalse aardappels, Witte rijst, Haricot Verts, Mix van verse roerbak groente gelang het seizoen
Voor kids: Kip Nuggets, Hertoginnenaardappels, snackgroente
Salade: Bourgondische rauwkostsalade
Sauzen: Mayo en ketchup
Brood: Plankje Breekbrood met Aioli

Meerprijs: 2,50 euro pp

Optioneel
Boeren groente soep met worst van Woertink, geserveerd met oerbrood, meerprijs 2,50 euro pp

Stamppotbuffet

Standaard in de winter.

Stamppotten: Boerenkool, hutspot, zuurkool.
Vlees: Speklapje, runder rookworst, karbonade in jus.
Erbij: Gebakken spekjes, zilveruitjes, blokjes augurk
Sauzen: Mosterd, piccalilly.

Geen meerprijs

Optioneel
Brune Bonen Soep,  meerprijs 3,00 euro pp

Toetje

Wil je de dag echt feestelijk afsluiten dan mag een toetje niet ontbreken!

Zomer toetje

Vanille-ijs, aardbeien-ijs, pistache-ijs
Chocolademousse
Vers geslagen slagroom
Sausjes en strooisels
Vers fruit

Prijs: € 6,50 per persoon
Vanaf: 8 personen

Winter toetje

Custard pudding
Flensjes met vers fruit
Bavarois van het seizoen
Cheesecake van het seizoen
Vers geklopte slagroom

Prijs: € 6,50 per persoon
Vanaf: 8 personen

Tapas

Wil je aan het einde van de middag nog even een luxe afsluiter? dan is het tapasbuffet iets voor jullie.

Tapas

Warm: Pikante Balletjes, Kipspiesjes, Mini Groente Quiche
Koud: Knoflookolijven, Peppadew met roomkaas, verschillende vleeswaren
Kazen: Gorgonzola, Oude kaas blokjes
Vis: Gerookte makreelfilet
Sauzen:
Chilli saus, knoflooksaus
Brood:
Breekbrood met aioli, pesto en tapenade

Prijs: € 12,50 per persoon