Feesten in de boslucht

 

Trouwen op een unieke locatie

 

Boogschieten en kletsen

1
1

Bruiloft, Trouwlocatie in Drenthe

Bijzondere feest- bruiloft locatie in de bossen en natuur van Drenthe.

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere feestlocatie. Op onze feest- en bruiloftlocatie kun je genieten van één van de mooiste plekjes die de Drentse natuur je te bieden heeft. Op het terrein vind je leuke hoekjes om te zitten, hangmatten en prachtig ingerichte luxe tenten. Een onvergetelijk feest waar iedereen zich thuis voelt!

Jullie feest, jullie wensen

Hoe jullie de feestlocatie willen inrichten, mogen jullie zelf invullen. Wij zorgen voor een prachtige basisinrichting, maar uiteraard zijn jullie vrij om het geheel naar eigen smaak verder aan te kleden en te versieren. Je eigen foto’s, slingers, ballonnen en natuurlijk je eigen bruidstaart: het kan allemaal op een bruiloft bij ons in de natuur van Drenthe.

Feestelijke activiteiten

Ook de indeling van de bruiloft kan alle kanten op. Wij denken graag met jullie mee om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken. Er zijn verschillende activiteiten die we kunnen aanbieden aan jullie gasten, bijvoorbeeld Wandelen met de Geit, Boogschieten of een Speurtocht.

Bruiloft met overnachting

Omdat het een stiltegebied is, is het na tien uur ’s avonds rustig. Wil je het feest verlengen, dan kun je gebruik maken van onze groepsaccommodatie waar je kunt overnachten. Lees in dat geval ook de voorwaarden voor overnachten in een stiltegebied.

Bruiloften op maat

Wij hanteren altijd het open-koelkast principe. Dat houdt in dat iedereen tijdens het trouwfeest onbeperkt kan drinken en bij dorst zelf naar de koelkast mag lopen. Dit is gewoon bij de prijs inbegrepen, geen verrassingen achteraf dus. Natuurlijk zijn er ook meer dan voldoende hapjes voor de gasten. Tegen de avond steken wij de barbecue aan, standaard met eerlijk, lokaal vlees. Hebben jullie hierover zelf ideeën en wensen, dan horen wij dat graag!

Kom langs!

Jullie zijn altijd welkom om onder het genot van een kop koffie de trouwlocatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Ook zonder afspraak mag je gerust een kijkje komen nemen. Is er niemand, loop gerust over het terrein en doe of je thuis bent!

Onze bruiloften en feesten in Drenthe

Feesten op feestlocatie in het bos in Drenthe.

Feest in de natuur

Zoek het feestvarken

Mysterie van de Witte Wieven

Een geboeid avontuur

Pubquiz battle tegel

Pubquiz Battle

Een dolle avond, voor echte kroegtijgers!

Trouwen in de natuur bijzondere trouwlocaties @drenthe

Trouwen in het bos

Onze ceremoniemeester heeft lekker de hele dag in de hangmat kunnen liggen

WinterWieven

Een vloek in de winter, zijn jullie op tijd?

Onze bruiloft, trouw en feestlocaties in Drenthe

Kamp de Marke

In de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld ligt Kamp de Marke. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden. Hier is plek voor maximaal vier groepen, waarbij elke groep zijn eigen stuk terrein krijgt. ’s Zomers zorgen wij voor een comfortabele plek in de kapschuur, of in één van onze luxe tenten ‘Leuk & Gezellig’. In de winter kunnen jullie voor je bruiloft terecht in een verwarmd recreatiegebouw.

Bruiloft locatie de Jachthut

Midden in Drenthe, vlakbij Wijster, ligt op een afgelegen stukje platteland de Jachthut. Een gebouw dat vroeger is gebouwd door de jagers uit Wijster. Het terrein van de Jachthut is geschikt voor allerlei activiteiten, de tochten vinden plaats in de directe omgeving. Tijdens een feest of bruiloft op deze locatie ben je altijd alleen met je eigen groep. Als je hier gaat barbecueën, doe je dat op open vuur.

Andere bruiloft, trouw en feestlocaties

Hebben wij niet de locatie die je zoekt voor je bruiloft? Dat kan. In dat geval hebben we een aantal links naar locaties die misschien wel voldoen aan jullie wensen.

Bruiloft of trouwfeest elders organiseren?