Wandelroutes bij Taribush

Op deze pagina staan allerlei mooie wandelroutes die je vanaf Taribush kunt lopen

Kamp de Marke – Dwingelderveld

Rondje Witteveen

  • Rondje Witteveen, een uitgezette route van Staatsbosbeheer,  is slechts op 250 meter afstand van Kamp de Marke. Dit is een mooie route van 6 kilometer door het noordelijke deel van het Dwingelderveld.
  • Hier volgt meer

Op Kamp de Marke verzorgen we diverse all-in arrangementen voor bedrijfsuitjes en familiedagen. Activiteiten, eten en vrij drinken (ook wijn en bier) voor een vaste prijs per persoon. Zie ook het overzicht van de groepsuitjes op de Marke in de natuur van Drenthe. Het weer in Nederland lijkt niet altijd optimaal voor outdooractiviteiten. Maar als je eenmaal buiten bent, valt het vaak toch ook wel mee. Mocht het weer echt dramatisch zijn, dan passen wij het dagprogramma aan. Bijvoorbeeld met een aantal binnenactiviteiten als een Pubquiz, Schatzoeken of een Dukatenstrijd.

Vanaf eind oktober worden de tenten op Kamp de Marke buiten gebruik gesteld en bestaat het Kamp uitsluitend uit het stenen kamphuis (de groepsaccommodatie). Deze wordt eind oktober omgetoverd tot de WinterMarke en  biedt dan nog plaats aan groepen tot maximaal 60 personen. Het is dan heerlijk vertoeven bij de houtkachel onder het genot van warme chocolademelk, Taribitter of lekkere glühwein.

Ligging