Skip to main content

Vrijgezellenfeest in Drenthe

All-in vrijgezellenfeesten met eten en vrij drinken op drie bijzondere locaties in Drenthe.

Het is mogelijk om bij ons in Drenthe een vrijgezellenfeest te organiseren, zowel voor mannen als voor vrouwen. Op deze website staan leuke groepsuitjes die worden aanbevolen voor vrijgezellenfeesten. De vrijgezellenfeesten bij ons kenmerken zich door ontspannenheid en relaxtheid, geen baldadigheid en irritant gedrag 🙂 maar je hebt wel gewoon onbeperkt drinken bij ons.

Vrijgezellenfeest in Drenthe

Wij bieden veel activiteiten aan die kunnen dienen als vrijgezellenfeest. Bij ons heb je een programma voor een vrijgezellenfeest vanaf 50 euro per persoon. De groep moet dan wel minimaal uit 15 personen bestaan. Kom je tijdens het vrijgezellenfeest in Drenthe met wat minder personen dan wordt de prijs per persoon wat hoger. Groepen die op zoek zijn naar meer spectaculaire gemotoriseerde activiteiten moeten rekenen zo’n 100 euro per persoon. De prijzen voor de vrijgezellenfeesten staan genoemd bij onze groepsuitjes in Drenthe.

Vrijgezellenfeest tips

Tips bij de organisatie van het vrijgezellenfeest?

  • Zorg dat je weet hoeveel personen er mee gaan naar het vrijgezellenfeest.
  • Prik een datum voor het vrijgezellenfeest en check of iedereen kan
  • Zorg dat je het vrijgezellenfeest (de activiteiten) organiseert
  • Bij ons en vele collega bedrijven moet je van te voren doorgeven met hoeveel personen je op het vrijgezellenfeest komt, het aantal dat een week voor tijd bekend is wordt gefactureerd. Laat dit iedereen weten die mee gaat naar het vrijgezellenfeest in Drenthe. Zodat mensen beseffen dat ze een paar dagen voor tijd besluiten toch niet mee te gaan naar het vrijgezellenfeest.

Waarom je vrijgezellenfeest niet bij ons?

Sommige groepen vooral mannen denken dat ze tijdens een vrijgezellenfeest alles kunnen maken en worden onbeschoft. Die categorie vrijgezellen zijn bij ons niet welkom. Als jou groep zo is doe je ons een plezier verder te zoeken.

Waarom je vrijgezellenfeest wel bij ons?

Gezellige leuke mensen, mannen of vrouwen, die een relaxte, actieve, maar vooral ook gezellige vrijgezellen dag willen houden in een ongedwongen sfeer. Ons motto is doe of je thuis bent. Wij verzorgen tijdens het vrijgezellenfeest diverse activiteiten, eten en onbeperkt drinken in de mooie natuur van Drenthe.

Onze Vrijgezellenfeesten in Drenthe

Taribush de Jachthut, midden in de Drentse natuur

Verzameljacht

Een bonte verzameling puzzels en spellen

Break-In Room

Het grote feest is binnen, maar jullie staan buiten….

Feesten op feestlocatie in het bos in Drenthe.

Feest in de natuur

Zoek het feestvarken

Onze locaties in Drenthe voor het vrijgezellenfeest

Kamp de Marke

In de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe ligt Kamp de Marke. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden. Hier is plek voor maximaal vier groepen, waarbij elke groep zijn eigen stuk terrein krijgt. ’s Zomers zorgen wij voor een comfortabele plek in de kapschuur, of in één van onze luxe tenten ‘Leuk & Gezellig’. In de winter kunnen jullie voor je vrijgezellenfeest terecht in een verwarmd recreatiegebouw.

Jachthut

Midden in Drenthe, vlakbij Wijster, ligt op een afgelegen stukje platteland de Jachthut. Een gebouw dat vroeger is gebouwd door de jagers uit Wijster. Het terrein van de Jachthut is geschikt voor allerlei activiteiten, de tochten vinden plaats in de directe omgeving. Bij een vrijgezellenfeest op de Jachthut ben je altijd alleen met je eigen groep. Als je hier gaat barbecueën, doe je dat op open vuur.

De Boerderij

De Taribush Boerderij is een melkveebedrijf met kalfjes, koeien en stieren. Tijdens een vrijgezellenfeest op de boerderij, mag je overal rondneuzen. Als je geluk hebt, mag je een koe melken of de kalfjes voeren. Een deel van de schuur is ingericht als café, daar ben je altijd de enige groep. Op de Boerderij beleef je het platteland van Drenthe optimaal.

Andere websites met vrijgezellenfeesten

Hebben wij niet de sfeer die je zoekt voor je vrijgezellenfeest? Of is Drenthe te ver rijden? Dat kan. In dat geval hebben we een aantal links naar sites waar je misschien wel een leuk personeelsfeest kan vinden.