Skip to main content
 

Knusse vergaderlocatie speciaal voor kleine groepen

 

Inspirerende locatie voor een inspirerend overleg

 

Van de frisse boslucht krijg je goede ideeën

 

Sfeervol vergaderen aan de rand van het bos

 

Midden in de Drentse natuur

 

Kom vergaderen bij de houtkachel, midden in de natuur

 

Afgelegen vergaderlocatie helemaal voor jezelf

 

Vergaderzolder op de Jachthut

1
1

Vergaderen in de natuur

Inspirerende locaties voor serieuze zaken – 1 tot 40 personen

Bij een vergadering op één van de vergaderlocaties van Taribush ben je los van de dagelijkse realiteit. De locaties liggen aan afgelegen zandwegen in de natuur. Je bent er echt uit! Het motto bij Taribush is ‘Doe of je thuis bent!’. Taribush zorgt voor een perfecte basis voor een creatieve of constructieve vergadering.

Welkom!

Bij aankomst bij een van onze vergaderlocaties, waan je je al in een andere wereld. Midden in het groen, maar met alle luxe die je kan verwachten van een vergaderlocatie. Binnen staat de koffie en thee klaar, en na een korte uitleg is de locatie geheel voor jullie. Tijd voor een inspirerend overleg.

Waarom naar Taribush?

  • Keus uit unieke locaties.
  • Faciliteiten binnen en buiten.
  • Prijs is inclusief drinken, ook alcohol.
  • Uitgebreide buffetten optioneel.
  • Doe of je thuis bent.
  • We bewegen met het weer mee.
  • Actieve onderbrekingen met een van onze activiteiten.

Onze vergaderlocaties

  • de Jachthut, 8 – 30 personen
  • de Marke, 12 – 40 personen
  • Klein Jantje, 1 – 8 personen

Onze vergader-arrangementen

Activiteiten, eten en vrij drinken zijn altijd bij de prijs inbegrepen!

Tweedaagse vergadersessie

Unieke vergaderlocatie en avontuurlijk overnachten

Vergaderen in Klein Jantje

Knus vergaderhutje in harmonie met de omgeving

Vergaderen op de Oude Marke

Sfeervolle locatie verscholen in het bos

Vergaderen in Leuk

Vrolijke en kleurrijke plek in de natuur

Overzichtsfoto van uitjes terrein Taribush de Jachthut in Drenthe

Vergaderen op de Jachthut

Inspirerende plek in harmonie met de omgeving

Onze vergaderlocaties

de Jachthut

In het Midden in Drenthe, vlakbij Wijster, ligt op een afgelegen stukje platteland in een klein natuurgebiedje ‘de Jachthut’. Dit is stoere en  inspirerende locatie die je helemaal voor jezelf hebt. De Jachthut is erg geschikt voor brainstorms en nodigt uit voor  ‘out of the box’ denken. Op de vergaderzolder kan iedereen een stoel of bank uitzoeken die bij hem of haar past. De hut en het buitenterrein hebben vele hoekjes zodat je ook perfect in groepjes uit elkaar kunt gaan. Als je hier gaat barbecueën, doe je dat op open vuur.

Groepsgrootte: 8 – 30 personen

Kamp de Marke

In de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld ligt Kamp de Marke. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden. Hier is plek voor vier groepen, waarbij elke groep zijn eigen plek krijgt. ’s Zomers zorgen wij voor een comfortabele plek in één van onze luxe tenten ‘Leuk & Gezellig’. In ons Kamphuis ‘de Oude Marke’ kun je het hele jaar rond terecht voor een inspirerende vergadering.

Groepsgrootte: 15 – 30/40 personen

Klein Jantje

Tegenover de Jachthut vind je nu Klein Jantje, een unieke plek voor vergaderingen, brainstormsessies of als remote werkplek. Klein Jantje ligt verscholen in een bosje en je hebt het hutje de hele dag voor jezelf. De naam zegt het al, Klein Jantje, is de kleinste locatie van Taribush. Vernoemd naar de winterkoning, het kleinste vogeltje van Nederland. Daarom is deze locatie uitermate geschikt voor vergadergroepjes tot acht man of als remote werkplek.

Groepsgrootte: 1 – 8 personen

Ook voor een bedrijfsborrel

Wel een bijeenkomst, maar niet zoveel te bespreken? Ook voor een borrel kun je prima bij ons terecht. Wat dacht je van een gezellig knusse kerstborrel bij de houtkachel? Of jullie nieuwjaarsreceptie in de natuur? En natuurlijk wordt ook de vrijmibo een bijzonder festijn bij ons. Bel of mail ons voor de mogelijkheden. Langskomen voor een kop koffie mag altijd!

Vergaderen en teambuilding

Taribush en natuur zijn onlosmakelijk verbonden

Wij geloven erin dat de natuur een uitgelezen plek om in het hier en nu te zijn. Het stimuleert ook nog eens de creatieve geest. Daarom stimuleren we alle groepen die bij ons komen om een activiteit te integreren in het programma. Dit kan een wandel of fietstocht zijn waarbij je de deelnemers een opdracht of vraagstuk mee kan geven.

Maar je kunt ook denken aan een speurtocht in de natuur, een van onze escaperoom ervaringen of een bonte mix aan spellen bij de Verzameljacht. Onze ervaring leert dat mensen na zo’n activiteit frisser en geïnspireerder de vergadering of presentatie ingaan. Met een buffet of barbecue ter afsluiting wordt het helemaal een ontspannende dag!

Vergaderen met overnachting

Vergaderen met overnachting

Ontdek bij Taribush een unieke en avontuurlijke vergaderervaring, waar vergaderen, teambuildingactiviteiten en overnachten naadloos samenkomen. Ons gastvrije motto “Doe alsof je thuis bent” zorgt voor een ontspannen sfeer gedurende je verblijf. Overnacht in onze comfortabele safaritenten en ontwaak met het vrolijke gefluit van vogels. Bij Taribush beleef je een onvergetelijk vergaderarrangement, waar werk en plezier hand in hand gaan.

Groepsgrootte: 12 – 24 personen