Verzameljacht

Bepaal zelf je tegenstander én activiteit; en win de munten

Alles in één!

Welke activiteit kies je dit jaar voor je jaarlijkse uitje? Wordt het een fanatieke strijd of ga je voor een chill dagje uit? Moet het ook geschikt zijn voor mensen die wat minder te been zijn? De Verzameljacht is alles in één! Fanatiekelingen kunnen non-stop doorjagen op munten en de relaxte collega’s of familieleden vermaken zich opperbest met een potje jeu de boules of een drankje bij de kachel. Door de grote variatie aan spellen en uitdagingen is de Verzameljacht het hele jaar rond geschikt en kan zowel binnen als buiten.

Munten verzamelen is de rode draad

Het idee achter de Verzameljacht is dat iedereen begint met dezelfde hoeveelheid munten. Vervolgens kun je door spelletjes tegen elkaar te doen, bijvoorbeeld levensgrote Jenga, munten van elkaar afsnoepen. Ook zijn er extra munten te verdienen door bepaalde puzzel- of speur opdrachten uit te voeren. Bij sommige onderdelen strijd je tegen elkaar, maar je kunt juist ook met mensen samenwerken om zo beide extra munten te verdienen.

Het spel verloop

Je begint gezamenlijk aan een groepsactiviteit onder begeleiding van Taribush. Vervolgens bepaald iedereen zelf wat hij of zij speelt en met en tegen wie die speelt. Alle spellen liggen, staan of hangen klaar in en rondom het gebouw. Je hoeft alleen nog maar te kiezen waar je zin in hebt. De persoon die de activiteiten het slimste speelt of het handigst is in samenwerken, heeft de grootste kans om te winnen. Degene die aan het einde van het programma de dikste zak met munten heeft is de winnaar!

Eigen tempo

De Verzameljacht is ontzettend laagdrempelig en ongedwongen. Je kan het zo moeilijk maken als je zelf wilt. Tussendoor kun je gewoon een drankje pakken of een hapje eten. Fanatieke gasten kunnen non-stop door en de mensen die het niet om de hoofdprijs te doen is, nemen wat meer rust, genieten van de omgeving of zijn gezellig aan het kletsen.

De activiteiten

Hieronder een greep uit de activiteiten die zijn te ondernemen tijdens de verzameljacht, in de loop der tijd komt er eens een activiteit bij of gaat er weer één vanaf. Alle activiteiten duren maximaal een half uur.

 • Jeu de boule
 • Boerengolf
 • Klootschieten
 • Diverse korte spelletjes
 • Vuur maken met firesteel
 • Mega Jenga
 • Tangram
 • De Kano Battle
 • Mini pubquiz ‘Vos & Das”
 • Cornhole
 • Mini Break in Room ‘de jagerskast’
 • Drijfjacht tussen de koeien, letters speuren
 • Kano speurtocht, letters speuren
 • Fotozoektocht
 • En nog veel meer puzzel- en speurtochten.

Verzameljacht details

Tijdsduur: 2,5 uur
Vanaf 15 personen
Locatie: de Jachthut

Als onderdeel van een all-in groepsuitje, bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, teambuilding of familiedag. Inclusief eten en drinken, te boeken vanaf € 60,00 per persoon (inclusief BTW).

Vergadervariant

De verzameljacht kan ook heel goed worden opgedeeld in een aantal tijdsblokken. Bijvoorbeeld twee keer een uur of drie of vier blokken van drie kwartier. Dit wordt veel gedaan bij bedrijven die een dag bij ons komen vergaderen.

Korte en lange variant

Er is ook een variant die in anderhalf uur gespeeld kan worden, met name bij familiedagen is dat vaak voldoende. Er vallen dan een paar activiteiten om uit te kiezen af.

Onze groepsuitjes met de verzameljacht

Indien je een ander uitje wilt uitbreiden met de verzameljacht dan worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht.

Taribush de Jachthut, midden in de Drentse natuur

Verzameljacht

Een bonte verzameling puzzels en spellen

Familiedag in Drenthe

Familiedag in Drenthe

Op de familiedag is opa altijd het bokje

Actief bedrijfsuitje Drenthe - de bosgolf bal wordt geput!

Actief bedrijfsuitje

Sfeervolle locatie voor gezellig samenzijn!

Foto van: Vergaderen en teambuilding in de natuur van Drenthe.

Vergaderen en Teambuilding

Inspirerende plek voor serieuze zaken

Bekijk hier al onze groepsuitjes