Trouwen in het bos

“Onze ceremoniemeester heeft lekker de hele dag in de hangmat kunnen liggen”

Zorgeloos genieten van de mooiste dag

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere locatie. Op een bruiloft bij Taribush kun je genieten van één van de mooiste plekjes die de Drentse natuur je te bieden heeft. Op het terrein vind je leuke hoekjes om te zitten, hangmatten en prachtig ingerichte Marokkaanse tenten. Een onvergetelijk feest waar iedereen zich thuis voelt!

Trouwen in het bos

Minimum aantal personen: 15
Prijs vanaf: € 55,00 per persoon
Inclusief eten en vrij drinken
Tijdsduur: 6:00 uur
Locatie: de Marke
Alle ruimte voor eigen ideeën!

In het stiltegebied van het Nationaal Park Dwingelderveld, onderdeel van Natura 2000, ligt Kamp de Marke. Een verrassende, alternatieve locatie voor wie graag een bruiloft in de natuur wil houden. Met heide, vennen en bossen op loopafstand is er gegarandeerd een prachtige achtergrond voor de trouwfoto’s!

Jullie locatie, jullie wensen

Hoe jullie de locatie willen inrichten, mogen jullie zelf invullen. Wij zorgen voor een prachtige basisinrichting, maar uiteraard zijn jullie vrij om het geheel naar eigen smaak verder aan te kleden en te versieren. Je eigen foto’s, slingers, ballonnen en natuurlijk je eigen bruidstaart: het kan allemaal.

Plechtigheid

Een ceremonie op het veld of in ons eigen Bostheater? Op Kamp de Marke hebben we prachtige plekken als decor voor jullie ja-woord. Als dat geen mooie foto’s worden! Een ambtenaar of BABS regel je zelf.

Feestelijke activiteiten

Ook de indeling van de dag kan alle kanten op. Wij denken graag met jullie mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Er zijn verschillende activiteiten die we kunnen aanbieden aan jullie gasten, bijvoorbeeld Wandelen met de Geit, Boogschieten of een Speurtocht.

Bruiloft met overnachting

Omdat het een stiltegebied is, is het na tien uur ’s avonds rustig. Wil je het feest verlengen, dan kun je gebruik maken van onze groepsaccommodatie waar je kunt overnachten. Lees in dat geval ook de voorwaarden voor overnachten in een stiltegebied.

Bruiloften op maat

Wij hanteren altijd het open-koelkast principe. Dat houdt in dat iedereen onbeperkt kan drinken en bij dorst zelf naar de koelkast mag lopen. Dit is gewoon bij de prijs inbegrepen, geen verrassingen achteraf dus. Natuurlijk zijn er ook meer dan voldoende hapjes voor de gasten. Tegen de avond steken wij de barbecue aan, standaard met eerlijk, lokaal vlees. Hebben jullie hierover zelf ideeën en wensen, dan horen wij dat graag!

Kom langs!

Jullie zijn altijd welkom om onder het genot van een kop koffie de locatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Ook zonder afspraak mag je gerust een kijkje komen nemen. Is er niemand, loop gerust over het terrein en doe of je thuis bent!

Gaan jullie ook voor een bruiloft in de natuur?

Trouwen in het bos

Tijdsduur: 6:00 uur
Prijs: € 55,00 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 15 betalende volwassenen.
Kinderen t/m 5 zijn gratis. Kinderen van 6 t/m 15 zijn voor de helft van het geld.
Locatie: de Marke
Extra optie: Overnachten in de groepsaccommodatie

Mogelijke tijdsindeling

16:0016:30Bij aankomst staat er een lekkere borrel op jullie te wachten. Ook andere drankjes en een hapje ontbreken niet.
16:3018:00Jullie mogen de middag naar eigen wens inrichten. Een leuke activiteit, gezellig kletsen, een spelletje: het kan allemaal. Gedurende de middag staan de drankjes klaar.
18:0019:30Dwingelderveld barbecue, gezellig kletsen en lekker borrelen.
19:3022:00De avond is nog jong: tijd voor gezelligheid, borrelen en feest vieren!

Interesse in trouwfeest middag / avond?

  Heb je al een datum?

Aanvullende informatie

Eten

Wij hechten waarde aan het milieu, dierenwelzijn en aan lekker eten. Daarom maken wij zoveel mogelijk gebruik van lokale en duurzame producten voor het eten dat wij verzorgen.

Bij de arrangementen met een barbecue zit de standaard barbecue inbegrepen. Per locatie hebben we een barbecue die past bij de sfeer van de locatie. De Dwingelderveld- en Jagers barbecue bestaan uit 3,5 stukken vlees per persoon en de boeren barbecue uit vier stukken vlees. We werken zoveel mogelijk met duurzaam en lokaal vlees, brood, salades en sauzen. In de winter serveren we standaard het “Stamppotbuffet”.

Als je graag een andere barbecue of buffet wilt, dan is dat meestal geen probleem. Hiervoor moet je in de meeste gevallen een kleine meerprijs betalen, deze staat steeds genoemd. Als mooie afsluiter van het eten kun je kiezen voor het toetjesbuffet.

Standaard Barbecues

Onderstaande barbecues zitten standaard bij de arrangementen met een barbecue inbegrepen.

Speciale Barbecues

Voor grote eters die juist meer vlees willen of meer mensen die wat minder vlees willen en meer vegetarische hapjes hebben we speciale barbecue pakketten.

 • Bourgondische Barbecue – Zeer uitgebreide barbecue voor grote eters.
  Meerprijs: € 5,00
 • Barbecuebuffet –  Culinair barbecue buffet met vegetarische gerechten.
  Meerprijs: € 5,00

Lunches

 • De Boslunch –  uitgebreide lunch met soep en fruit.
  Pijs: € 10,00
 • De Boerenlunch – prima lunch zonder soep en fruit.
  Prijs: € 5,00

Buffetten

 • Het Taribush buffet – Uitgebreid Drents buffet met vlees, groente en nog veel meer
  Meerprijs: € 2,50
 • Het Notarissenbuffet – Super de luxe en zeer uitgebreid buffet
  Meerprijs: € 7,50
 • Het Stamppotbuffet – Echte Hollandse pot, heerlijk toch?
  Meerprijs: geen, heeft dezelfde prijs als standaard Barbecue

Toetje

Hapjesbuffet

Standaard serveren we bij Taribush een Hollandse kaasplank tijdens een hapje en drankje. Groepen die hun feestavond willen uitbreiden met een hapjesbuffet raden we onderstaand buffet aan.

 • Hapjesbuffet – Extra lekkere hapjes gedurende een feestavond
  Prijs: € 11,00

Hapjes en drinken

Alle arrangementen bij Taribush zijn inclusief hapjes en onbeperkt drinken. En onbeperkt is bij ons ook echt onbeperkt, wij doen niet aan ‘Drentse zuinigheid’. Hieronder staat een overzicht van alle lekkernijen.

Drinken tijdens uitje

 • Koffie en Thee
 • Sappen: Jus ‘d Orange, Appelsap en Dubbelfris
 • Frisdrank: Cola, Cola Zero, Fanta, Cassis, 7up, Rivella, Bitter Lemon, Spa rood
 • Alcoholisch: bier en wijn (rood, rose, droge witte en zoete witte wijn)
 • In de winter hebben we ook warme chocolademelk en glühwein.

Ontvangst met cake

 • Standaard wordt iedere groep ontvangen met koffie, thee en cake.
 • Je kunt kiezen voor een gebakje van de bakker, dit kost € 2,75 per stuk (inclusief btw).

Hapjes in de middag in de zomer

 • Kaasplankje met: droge worst, kaas, komkommer, tomaatjes, grillworst, leverworst
 • Borrelnootjes
 • Bij lekker weer een lekker ijsje (bij slecht weer moet je er even om vragen)

In de winter in de middag

 • Broodjes knakworst of kaasplankje
 • Borrelnootjes

Bij vergaderarrangementen:

 • Candybar met veel lekkere snoepjes….

Als het regent

Het weer is nooit spelbreker voor een uitje bij Taribush. Hoe guur het buiten ook is, bij ons kun je altijd droog en warm zitten.

Regen? Kou? Sneeuw?

Wij proberen ons altijd zoveel mogelijk aan het afgesproken programma te houden. Maar als het weer slecht is, vinden wij het niet erg het programma aan te passen. We hebben altijd een aantal activiteiten achter de hand die we kunnen gebruiken voor als het weer even iets minder is. Maar zelfs met harde wind, ijzige kou, regen of sneeuw is het een bijzonder avontuur om de natuur in te trekken. De mooiste ervaringen en de beste verhalen ontstaan als het buiten bar en boos is!

Slecht weer activiteiten

Bij slecht weer kunnen we op het dagprogramma op de volgende manieren ombouwen:

Vervoer

Niemand die Bob wil zijn? Wisselen tussen locaties, maar geen eigen vervoer? Gezellig met z’n allen met de bus naar de groepsuitje? Wij kunnen van alles voor je regelen.

Taxi en busvervoer

Regelmatig komen groepen met de bus. Ook moet er bij sommige arrangementen gewisseld worden van locatie. Indien je geen eigen vervoer hebt kunnen wij een taxi of een bus regelen.

Busvervoer tussendoor

Voor het vervoer van de ene naar de andere locatie berekenen wij de volgende prijzen:

Euro 80,00 incl. 6% btw, maximaal 21 personen
Euro 100,00 incl. 6% btw, maximaal 38 personen
Euro 110,00 incl. 6% btw, maximaal 50 personen
Euro 120,00 incl. 6% btw, maximaal 54 personen

Dit is vaak vele malen goedkoper dan het huren van een bus voor een hele dag.

Gehaald en gebracht worden?

Wil je als groep de hele dag op pad met een bus zodat Bob niet nodig is, dan kunnen wij dit ook regelen. Vaak is het beregezellig als je met zijn allen met de bus komt. Informeer bij de aanvraag naar de mogelijkheden. Wij nemen dit dan mee in de offerteaanvraag.

Zie ook www.tenheuveltours.nl

Paardentram

Bij groepen die overnachten in een hotel of accommodatie in de buurt of groepen die binnen een straal van 15 kilometer van onze locatie af wonen, bestaat de mogelijkheid met paardentram of tracktortram gehaald en/of gebracht te worden. Zie voor meer info www.stalbakker.nl

Engelse dubbeldekker

Wij kunnen voor uw personeelsuitje ook een Engelse dubbeldekker regelen. Dat maakt het feest helemaal compleet. Er kunnen circa 60 personen in een Engelse dubbeldekker.

Overnachten

De volgende dag ook nog feest? Verleng jullie uitje met een overnachting!

Kamp de Marke – Groepsaccommodatie de Marke

Op locatie Kamp de Marke bestaat de mogelijkheid om te overnachten voor groepen tot 36 personen. Het is een unieke locatie gelegen in het Nationaal Park het Dwingelderveld. Je slaapt in een slaapkamer in een safaritent of in de groepszaal in het hoofdgebouw. Bekijk de mogelijkheden om te overnachten rondom een groepsuitje bij ons op Groepsaccommodatie de Marke | Dwingeloo, Drenthe.

Alternatieve locaties

In de omgeving zijn meer dan genoeg alternatieve mogelijkheden om te overnachten. Wij geven je een overzicht van hotels, campings en groepsaccommodaties die op minder dan 15 minuten rijden van Kamp de Marke liggen. (Vanaf de Jachthut of de Boerderij kan het 5-10 minuten verder weg of dichterbij zijn.) Je kunt via ons reserveren, maar wij raden aan rechtstreeks contact met de desbetreffende bedrijven op te nemen. Zij zijn beter in staat om specifieke vragen te beantwoorden. De genoemde prijzen zijn indicaties, hier kunnen geen enkele rechten aan ontleend worden.

Groepsaccomodatie en camping de Meistershof

Op slechts 10 minuten lopen van Kamp de Marke, aan de rand van het Dwingelderveld, ligt groepsaccommodatie de Meistershof. Dit is een zeer nette groepsaccommodatie, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.meistershof.nl.

Groepsaccomodatie Hooge Haer

Op 4 kilometer afstand van Kamp de Marke, de hoofdlocatie voor de uitjes van Taribush, ligt groepsaccommodatie Hooge Haer. Deze accommodatie biedt onderdak aan groepen tot 100 personen, te boeken vanaf 25 euro per persoon per nacht. Meer info op www.hoogehaer.nl.

Zonnetij

Camping Zonnetij is gelegen op zo’n 4 km van Taribush Kamp de Marke. Daar worden leuke grote bungalows verhuurd. Ook een prachtige plek voor een overnachting. Evt regelt Taribush het ontbijt.

Bekijk hier meer informatie: http://www.bungalowcampingdrenthe.nl/

Hotel de Drift

In Dwingeloo, op 5 kilometer vanaf Kamp de Marke ligt dit gezellige hotel. Voor ongeveer 80 euro heb je een tweepersoonskamer inclusief ontbijt. Meer informatie op www.hoteldedrift.nl.

Natuurcamping Lheederzand

Deze geweldige natuurcamping van Staatsbosbeheer bevindt zich in de ‘middle of nowhere’, op slechts 4 kilometer afstand van Kamp de Marke. Overnachten op een natuurcamping is een geweldige belevenis en een zeer goedkoop alternatief, al vanaf 5 euro per nacht. Klik hier voor meer informatie

Andere websites met locaties om te overnachten in Drenthe

Naar het overzicht van alle groepsuitjes