Solex rijden in Drenthe

Solextocht door de prachtige natuur van Drenthe

Dolle pret op de Solex

Het solex uitje bij Taribush start bij Solex Drenthe in Ruinen met een toertocht over het Drentse platteland. Daarna gaat het feestje verder op locatie de Marke in de natuur van Dwingeloo. Daar staan de drankjes klaar en kunnen jullie nog een activiteit doen. Het solex dagje uit sluiten we af met een heerlijke Drentse barbecue.

All-in solex bedrijfsuitje

Tijdsduur solex uitje: vanaf 8:00 uur
Vanaf 15 personen
Start bij Solex Drenthe in Ruinen daarna locatie de Marke

Bij Taribush alleen te boeken als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken, vanaf € 94,83 per persoon (inclusief BTW).

De solex is hip

Solex rijden in Drenthe is een geweldige activiteit tijdens een bedrijfsuitje. Een solex is een 48cc snorfiets die gemaakt is tussen 1946 en 1988. ‘Echte’ solexrijders hebben pothelmen op en dragen lange leren jassen. Door de moderere voertuigen is solex rijden een tijdje in de vergetelheid geraakt, maar…………..

De start van de solextocht

Bij het Solex Drenthe arrangement is het na ontvangst tijd om een pothelm en een passende lange leren jas uit te zoeken. Met deze gave outfit aan stapt iedereen op de solex voor de solexrit! Halverwege de solex rit staat er een kopje koffie voor jullie klaar. Daarna toeren jullie weer verder op de solex.

Vervolg van het solex Drenthe uitje

Na het solex rijden, ga je met eigen vervoer naar locatie de Marke. Daar kunnen jullie bijkomen met een hapje en drankje. Daarna is het tijd voor een andere activiteit. Jullie kunnen onder andere kiezen uit Bosgolf, Boogschieten, een speurtocht met onze geiten, Schatzoeken of een Pubquiz. Als jullie een uitje voor de hele dag zoeken, worden meerdere activiteiten verzorgd.

Eten tijdens het solex uitje

Aan het einde van de middag staat de Drentse Bosbarbecue garant voor een goede voortzetting van de dag. De barbecue gaat naadloos over in naborrelen en lekker kletsen. Indien je kiest voor een bedrijfsuitje van een hele dag, dan nemen we uiteraard ook een lunch in het programma op.

Voor solexrijden is een rijbewijs verplicht

Iedereen die op de solex stapt moet in het bezit zijn van een rijbewijs of een brommercertificaat. Voor degenen die dat niet hebben, bestaat de mogelijkheid om in de Mehari, een schitterend geel autootje, mee te rijden. In dat geval beleef je het solex avontuur mee. Een andere mogelijkheid is om een prachtige fietstocht te rijden. In overleg met Taribush is er voor de personen die niet gaan solex rijden nog veel meer mogelijk.

Boek hier je all-in solex feestje bij Taribush!

Solex Drenthe

Tijdsduur: 8:00 uur
Prijs: € 94,83 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 15
Start bij Solex Drenthe in Ruinen daarna locatie de Marke

Globale tijdsindeling

13:0013:30De mensen van Solex Drenthe ontvangen jullie in Ruinen met koffie en thee.
13:3014:15Na de uitleg over de Solex krijgen jullie lange leren jassen aan. Dan is het helmen op en rijden maar!
14:1514:45Halverwege krijgen jullie een kopje koffie of thee in Dwingeloo.
14:4515:30Vervolg Solextocht door de Drentse natuur
15:3016:00Reistijd
16:0016:30Bij Taribush worden jullie ontvangen met een hapje en een drankje.
16:3018:00Jullie gaan een activiteit naar keuze doen. Bijvoorbeeld een Speurtocht met of zonder geit.
18:0018:30Bijkomen met een drankje.
18:3020:30Zomer barbecue, gezellig kletsen en lekker borrelen.

Solex Drenthe reserveren?

    Heb je al een datum?

    Eetwensen

    Solex Drenthe

Solex Drenthe impressie

Drenthe de solex provincie bij uitstek!

Bekijk hier een impressie van een solexrit vanaf solex Drenthe. Het bedrijf waarmee we dit arrangement in samenwerking doen.

Mehari voor de niet Solex rijders

Mooi alternatief voor mensen zonder rijbewijs

Tijdens de solex uitjes in Drenthe die we verzorgen zijn er altijd wel een aantal mensen binnen de groep geen rijbewijs hebben. Dit is geen enkel probleem. We beschikken namelijk over een klein geel cabrio autootje. Harstikke leuk en gezellig. Die moet uiteraard bestuurd worden door iemand die een rijbewijs heeft. Maar halverwege de solex tocht door Drenthe kan de bestuurder van die auto wisselen met iemand anders uit de groep. Op deze manier beleven zelfs de mensen die geen rijbewijs hebben het solex uitje helemaal mee. Ondertussen kunnen die personen wat fotootjes maken.

Solex verhuur bedrijven in Drenthe

Solex rijden bij Taribush

Indien je het solexrijden via Taribush wil boeken. Heb je een leuke tour met een prachtig vervolg op de solex tour. We doen de tour in samenwerking met Solex Drenthe uit Ruinen. Zij hebben de solexen en wij hebben een prachtige locatie in de natuur voor een leuk feestje met activiteiten, een biologische barbecue en vrij drinken (ook bier en wijn).

Alleen een solextocht reserveren?

Ben je alleen op zoek naar een plek voor een solextocht? Dan kan je bij de onderstaande bedrijven terecht.

De gemotoriseerde groepsuitjes bij Taribush