Segway rijden in Drenthe

Segway toertocht door de prachtige natuur van Drenthe

Segway à la Taribush

Een Segway toertocht door het Nationaal Park Dwingelderveld organiseren wij in samenwerking met Ice Bear Segway Events. Je combineert het rijden op een Segway met een andere activiteit naar keuze. Ondertussen is er meer dan genoeg tijd voor gezelligheid, een hapje en een drankje. Een heerlijk ontspannen dag in de prachtige Drentse natuur!

All-in segway bedrijfsuitje

Tijdsduur segway uitje: vanaf Fout: Not found uur
Vanaf Fout: Not found personen
Locaties: de Marke of de Jachthut

Bij Taribush alleen te boeken als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken, vanaf Fout: Not found per persoon (inclusief BTW).

Een hele vette ervaring, dat is het rijden op een Segway zeker. Het voertuig is het eerste elektrisch aangedreven zelfbalancerende vervoermiddel ter wereld. Met behulp van de Segway ben je in staat om je op een snelle en directe manier voort te bewegen, waarbij je ook zelf in de hand hebt hoe snel je wilt gaan…

De start van de Segway toertocht

Tijdens dit bedrijfsuitje in Drenthe worden jullie ontvangen met een kopje koffie, thee en een plak cake. Na ontvangst wordt de groep opgedeeld in twee groepen. De ene helft begint met het de tocht op de Segway, de andere groep doet een andere activiteit naar keuze. Je kunt ook kiezen voor een variant waarbij de groep in drieën wordt opgedeeld.

De tochten variëren van drie kwartier tot twee uur. Dit is afhankelijk van het programma waaruit het personeelsuitje is opgebouwd.

De andere activiteit

Jullie kunnen onder andere kiezen uit Bosgolf,Boogschieten, een speurtocht met onze geiten, Schatzoeken of een Pubquiz. Als jullie een uitje voor de hele dag zoeken, worden meerdere activiteiten verzorgd.

Drinken staat de hele dag klaar

Tussen de activiteiten door staat er constant een tafel met diverse drankjes klaar, waar iedereen zijn of haar drankje vanaf kan pakken. Pak lekker waar je zin in hebt!

Eten tijdens het Segway uitje

Aan het einde van de middag staat de Drentse Bosbarbecue garant voor een goede voortzetting van de dag. De barbecue gaat naadloos over in naborrelen en lekker kletsen. Indien je kiest voor een bedrijfsuitje van een hele dag dan nemen we uiteraard ook een lunch in het programma op.

Rijbewijs niet verplicht

Iedereen mag op een Segway rijden. Echter: je bent onderdeel van het verkeer, je mag niet onder invloed zijn. Dus nog even wachten met het biertje!

Boek hier je all-in segway feestje bij Taribush!

Fout: Not found

Tijdsduur: Fout: Not found uur
Prijs: Fout: Not found per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: Fout: Not found
Locaties: de Marke of de Jachthut

Globale tijdsindeling

Fout: Not found

Fout: Not found reserveren?

    Heb je al een datum?

    Eetwensen

De gemotoriseerde groepsuitjes bij Taribush

Aanvullende informatie bij het Segway arrangement

Bekijk hier een impressie van het Segway rijden in Drenthe

Drenthe de segway provincie bij uitstek!

Bekijk hier een impressie van een segwayrit vanaf de Jachthut.

Segway verhuur bedrijven in Drenthe

Segway rijden bij Taribush

Indien je het segway rijden via Taribush wil boeken. Heb je een leuke tour in een prachtige omgeving. Daarnaast heb je lekker eten, vrij drinken, een pracht plek voor een feestje en de mogelijkheid het programma uit te breiden met andere activiteiten.

Alleen een segway huren?

Meer informatie over de segway

  • Segway – Meer info over de Segway op wikipedia