Quad toertocht

Quadtocht door de natuur van Drenthe

Met de quad door de modder

De quad toertocht is een uitje bij Taribush dat start in Oosterwolde bij Quads 4 all met een toertocht rondom Nationaal Park het Drents Friese Wold. Daarna gaat het feestje verder op Kamp de Marke in de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld. Daar staan de drankjes klaar en kan nog een activiteit gedaan worden. Het dagje uit met de quad wordt afgesloten met een heerlijke Drentse barbecue.

All-in quad bedrijfsuitje

Tijdsduur quad uitje: vanaf 7:30 uur
Vanaf 15 personen
Locatie: Quad tocht in Oosterwolde, daarna de Marke

Bij Taribush alleen te boeken als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken, vanaf € 108,00 per persoon (inclusief BTW).

Met een krachtpatser op vier wielen over elke ondergrond met speels gemak. De quad toertocht is voor het stoere werk; een spektakel om mee te maken. Ieder jaargetijde heeft zijn charme, nat, koud, warm of stoffig. De snelheid wordt aangepast aan de ervarenheid van de rijders.

De start van het quadrijden

Bij ontvangst op de quad locatie, word je ontvangen met koffie, thee en een koek. Daarna volgt een introductie en uitleg over de quad. Na de instructie ga je de eerste proefrondjes rijden op een nabijgelegen industrieterrein.

Als de introductie en proef ritjes goed zijn gegaan, ga je onder begeleiding een tocht maken van een uur over verharde en onverharde wegen. Het tempo wordt altijd aangepast aan de langzaamste deelnemer. Er kunnen maximaal 20 personen gelijktijdig quadrijden.

Voor quadrijden is een rijbewijs verplicht

Vervolg van het quad rij uitje

Na de rit met de quad kun je nog even bijkomen met een drankje. Daarna stap je in de auto, op weg naar de Taribush locatie. Je wordt daar ontvangen met een hapje en drankje, vanaf nu kun je onbeperkt drinken en staat er genoeg te snaaien klaar.

Je hebt daarna keuze uit een aantal activiteiten op onze locatie in de natuur. Rond 17:30 uur staat de Drentse barbecue klaar, met heerlijk vlees en keuze uit diverse salades. Indien je kiest voor een bedrijfsuitje van een hele dag, dan wordt er uiteraard een lunch verzorgd bij aankomst.

Boek hier je all-in quad ervaring bij Taribush!

Quad rijden in Drenthe - halve dag

Tijdsduur: 7:00 uur
Prijs: € 108,00 per persoon (incl btw)
Alles inbegrepen: Activiteiten, hapjes, eten en vrij drinken
Minimum aantal personen: 15
Locatie: Quad tocht in Oosterwolde, daarna de Marke

Globale tijdsindeling

14:0014:30Ontvangst op de Quadlocatie in Oosterwolde met koffie en een koek. Jullie krijgen uitleg en instructie op de quad, uiteraard met een helm.
14:3015:30Spectaculaire Quadtocht van een uur over zandpaden en onverharde wegen. Oude kleren of een regenpak zijn geen overbodige luxe!
15:3016:00Uitloop, even nagenieten met een drankje, omkleden en daarna in de auto naar de vervolglocatie van Taribush.
16:0016:30Met eigen vervoer naar de vervolglocatie van Taribush.
16:3017:00Op de Marke worden jullie ontvangen met een hapje en een drankje.
17:0018:30Speurtocht met of zonder geit, Bosgolf, Boogschieten, Dukatenstrijd, Schatzoeken of Pubquiz: wat gaat het worden?
18:3019:00Lekker kletsen en genieten van een drankje.
19:0021:00Dwingelderveld barbecue, gezellig kletsen en lekker borrelen.

Quad rijden in Drenthe - halve dag reserveren?

    Heb je al een datum?

    Quad rijden in Drenthe - halve dag

De gemotoriseerde groepsuitjes bij Taribush

Quad rijden Drenthe

Quad toertocht

Quad toertocht, activiteit naar keus, eten en drinken

Solex rijden in Drenthe

Solex toertocht

Solextocht door de prachtige natuur van Drenthe

Quad verhuur bedrijven in en nabij Drenthe

Quad rijden bij Taribush

Indien je het quad rijden via Taribush wil boeken. Heb je een leuke tour met een prachtig vervolg op de quad. We doen het quad rijden in samenwerking met Quad4All uit Oosterwolde. Zij hebben de quads en wij hebben een prachtige locatie in de natuur voor een leuk feestje met activiteiten, een biologische barbecue en vrij drinken (ook bier en wijn).

Alleen een quadtocht reserveren?

Ben je alleen op zoek naar een plek voor een quad ervaring? Dan kan je bij de onderstaande bedrijven terecht.