Kanovaren

Beleef de schitterende Drentse natuur vanaf het water….

Kanoën door ’t Drentsche land

Kanotochten van Taribush gaan door het mooi Drenthe. We maken gebruik van het Linthorst-Homankanaal en het Vamkanaal. De oevers van deze kanalen zijn aan beide kanten begroeid met bomen en struiken. Hiermee is kanovaren in het hart van Drenthe een geweldig mooie belevenis.

Kano & wandelcombinatie

Het kanovaren wordt bij ons vaak gedaan in combinatie met een wandeltocht. De helft van jullie groep stapt in de kano en de andere helft vertrekt te voet. Halverwege ontmoet iedereen elkaar weer, en is het tijd voor een hapje en drankje. Daarna wisselen jullie van activiteit.

Kanoën als onderdeel van een uitje:

Tijdsduur: 1,5 – 2 uur
Vanaf 15 personen
Locatie: de Jachthut of de Boerderij

Kanoën als onderdeel van een all-in groepsuitje inclusief eten en vrij drinken, te boeken vanaf € 70,00 per persoon (inclusief BTW).

Losse kanoverhuur

Taribush biedt alleen volledig verzorgde arrangementen aan, maar kanoën kan je via Gerrit, voor 10 euro per persoon ook los regelen. Niet via het kantoor van Taribush.

Contactgegevens van Gerrit
Email: boerderij@taribush.nl
Telefoon: (06) 13 80 66 51

Kano’s los huren?

Je krijgt de kano’s mee om op eigen houtje het Linthorst-Homankanaal te gaan verkennen. Als je een versnapering meeneemt in je rugzak, kun je onderweg genieten van een heerlijke break. Terug op de Boerderij is er alle tijd om nog even na te genieten. Er is één drankje bij de prijs in begrepen.