Warning: Attempt to read property "slug" on bool in /var/www/nltaribush-afedj/wordpress/current/wp-content/plugins/salient-nectar-slider/includes/frontend/helpers.php on line 698

Teamuitjes in Drenthe

All-in teamuitjes met eten en vrij drinken op drie bijzondere locaties in Drenthe.

Een teamuitje bij ons in Drenthe is ontspannen, verrassend en uniek. Wij verzorgen uitsluitend complete all-in teamuitjes in het hart van Drenthe. Wat jullie ook gaan doen, een gezellige en ongedwongen sfeer is gegarandeerd. Je komt met je team even helemaal los van de dagelijkse realiteit!

Teamuitjes in Drenthe

Vanaf drie prachtige locaties in de natuur organiseren wij het hele jaar door teamuitjes. Of je op zoek bent naar een echte teambuilding dag  of dat je met je team een gezellig teamuitje wil, dat maakt voor ons niet uit. De basis voor al onze teamuitjes is dat je mag doen of je thuis bent. Gastvrijheid en een ongedwongen, relaxte sfeer staan daarbij voorop. Onze teamuitjes zijn geschikt voor iedereen en vinden plaats in de prachtige natuur van Drenthe.

Onze werkwijze

Wie bij ons boekt, kan zich daarna alvast ontspannen gaan verheugen op het teamuitje. Wij regelen de rest: de ontvangst met koffie, thee en cake, de activiteiten, de begeleiding, versnaperingen voor tussendoor, een goed gevulde koelkast en een heerlijke maaltijd om mee af te sluiten. Met een vaste prijs per persoon, ongeacht de hoeveelheid consumpties, kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Bij een teamuitje bij Taribush ben je er als team even echt uit.

Waarom een teamuitje bij ons?

  • Keus uit drie locaties voor het teamuitje.
  • Activiteiten voor iedereen.
  • Prijs is inclusief drinken, ook alcohol.
  • Barbecuevlees van Drentse bodem.
  • Ongedwongen sfeer.
  • Doe alsof je thuis bent!

Onze teamuitjes in Drenthe

Taribush de Jachthut, midden in de Drentse natuur

Verzameljacht

Een bonte verzameling puzzels en spellen

Break-In Room

Het grote feest is binnen, maar jullie staan buiten….

Wie is de Mol bedrijfsuitje Drenthe

Expeditie de Mol

Bert van de boekhouding bleek een uitstekende dief

Foto van: Vergaderen en teambuilding in de natuur van Drenthe.

Vergaderen en Teambuilding

Inspirerende plek voor serieuze zaken

Winter Break-Out

Een winters avontuur op de Jachthut

Onze Teamuitjes locaties in Drenthe

Kamp de Marke

In de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe ligt Kamp de Marke. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden. Hier is plek voor maximaal vier groepen, waarbij elke groep zijn eigen stuk terrein krijgt. ’s Zomers zorgen wij voor een comfortabele plek in de kapschuur, of in één van onze luxe tenten ‘Leuk & Gezellig’. In de winter kunnen jullie voor je teamuitje terecht in een verwarmd recreatiegebouw.

Jachthut

Midden in Drenthe, vlakbij Wijster, ligt op een afgelegen stukje platteland de Jachthut. Een gebouw dat vroeger is gebouwd door de jagers uit Wijster. Het terrein van de Jachthut is geschikt voor allerlei activiteiten, de tochten vinden plaats in de directe omgeving. Tijdens een teamuitje op deze locatie ben je altijd alleen met je eigen groep. Als je hier gaat barbecueën, doe je dat op open vuur.

De Boerderij

De Taribush Boerderij is een melkveebedrijf met kalfjes, koeien en stieren. Tijdens een teamuitje hier mogen jullie overal rondneuzen. Als je geluk hebt, mag je een koe melken of de kalfjes voeren. Een deel van de schuur is ingericht als café, daar ben je altijd de enige groep. Op de Boerderij beleef je het platteland van Drenthe optimaal.

Andere websites met teamuitjes

Hebben wij niet de sfeer die je zoekt voor je teamuitje? Of is Drenthe te ver rijden? Dat kan. In dat geval hebben we een aantal links naar sites waar je misschien wel een leuk teamuitje kan vinden.

Teamuitje elders organiseren?