Het winnende team!

 

Een potje Jenga is leuk

 

Proost!

 

Een dolle boel bij de Taribush feestboerderij

 

Pauzemomentje in het bos

 

Bosgolf in het Dwingelderveld

 

In de buitenlucht smaken de biertjes prima!

1
1

Personeelsfeesten in Drenthe

All-in personeelsfeesten met eten en vrij drinken op drie bijzondere locaties in Drenthe.

Een personeelsfeest bij ons  is ontspannen, verrassend en uniek. Wij verzorgen uitsluitend complete all-in personeelsfeesten. Onze personeelsfeesten worden gehouden op één van onze unieke locaties in de natuur van Drenthe.

Personeelsfeesten in Drenthe

Vanaf drie prachtige locaties in de natuur organiseren wij het hele jaar door personeelsfeesten. De basis voor al onze personeelsfeesten is dat je mag doen of je thuis bent. Gastvrijheid en een ongedwongen, relaxte sfeer staan daarbij voorop. Onze personeelsfeesten zijn geschikt voor iedereen en vinden plaats in de prachtige natuur van Drenthe. Lekker zitten aan een kampvuur of genieten van een zwoele zomeravond of de warmte van de houtkachel!

Onze werkwijze

Wie bij ons boekt, kan zich daarna alvast ontspannen gaan verheugen op het personeelsfeest. Wij regelen de rest: de ontvangst met koffie, thee en cake, de activiteiten, de begeleiding, versnaperingen voor tussendoor, een goed gevulde koelkast en een heerlijke maaltijd. Met een vaste prijs per persoon, ongeacht de hoeveelheid consumpties, kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Tijdens een personeelsfeest bij ons ben je verzekerd van een mooie setting in de natuur van Drenthe.

Waarom een personeelsfeest bij ons?

  • Keus uit drie locaties voor het teamuitje.
  • Activiteiten voor iedereen.
  • Prijs is inclusief drinken, ook alcohol.
  • Barbecuevlees van Drentse bodem.
  • Ongedwongen sfeer.
  • Doe alsof je thuis bent!

Onze personeelsfeesten in Drenthe

Prijsuit

Boswachtersvete

Ellen van de postkamer en Peter van Accountancy bleek een gouden team

Break-In Room

Het grote feest is binnen, maar jullie staan buiten….

Mysterie van de Witte Wieven

Een geboeid avontuur

Pubquiz battle tegel

Pubquiz Battle

Een dolle avond, voor echte kroegtijgers!

De kei van Linthorst Homan

Winter Break-Out

Een winters avontuur op de Jachthut

WinterWieven

Een vloek in de winter, zijn jullie op tijd?

Onze locaties in Drenthe voor het personeelsfeest

Kamp de Marke

In de natuur van Nationaal Park Dwingelderveld in Drenthe ligt Kamp de Marke. Aan de rand van het bos, met een prachtig uitzicht over de velden. Hier is plek voor maximaal vier groepen, waarbij elke groep zijn eigen stuk terrein krijgt. ’s Zomers zorgen wij voor een comfortabele plek in de kapschuur, of in één van onze luxe tenten ‘Leuk & Gezellig’. In de winter kunnen jullie voor je personeelsfeest terecht in een verwarmd recreatiegebouw.

Jachthut

Midden in Drenthe, vlakbij Wijster, ligt op een afgelegen stukje platteland de Jachthut. Een gebouw dat vroeger is gebouwd door de jagers uit Wijster. Het terrein van de Jachthut is geschikt voor allerlei activiteiten, de tochten vinden plaats in de directe omgeving. Bij een personeelsfeest op de Jachthut ben je altijd alleen met je eigen groep. Als je hier gaat barbecueën, doe je dat op open vuur.

De Boerderij

De Taribush Boerderij is een melkveebedrijf met kalfjes, koeien en stieren. Tijdens een personeelsfeest op de boerderij, mag je overal rondneuzen. Als je geluk hebt, mag je een koe melken of de kalfjes voeren. Een deel van de schuur is ingericht als café, daar ben je altijd de enige groep. Op de Boerderij beleef je het platteland van Drenthe optimaal.

Andere websites met personeelsfeesten

Hebben wij niet de sfeer die je zoekt voor je personeelsfeest? Of is Drenthe te ver rijden? Dat kan. In dat geval hebben we een aantal links naar sites waar je misschien wel een leuk personeelsfeest kan vinden.

Personeelsfeest elders organiseren?