De Nacht van Taribush

28 oktober 2017 van 19:00 tot middernacht op Taribush Kamp de Marke

Kampvuur, theater, muziek, duisternis en speciaal bier

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht.

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door de Natuur- en Milieufederaties. In heel Nederland doen zoveel mogelijk mensen en bedrijven hun verlichting uit, zodat iedereen kan genieten van de duisternis. De Nacht van de Nacht vindt sinds 2006 iedere laatste zaterdag van oktober plaats. Bekijk hier alle evenementen die in Nederland worden georganiseerd.

De Nacht van Taribush

In het donker krijgt alles wat je doet een extra dimensie. Doordat je minder ziet, beleef je meer. De Nacht van Taribush is een bijzondere avond waarbij een klein, select gezelschap deze extra dimensie kan ervaren. Vanaf 19:00 uur is Kamp de Marke geopend. Het programma duurt tot 0:00 uur.

In totaal zijn er 200 tickets beschikbaar en op=op.

Meld je aan voor de Nacht van Taribush Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

Theatervoorstellingen

In een prachtige Marokkaanse tent worden korte intieme theatervoorstellingen gegeven. Dit gaat de hele avond door. Per voorstelling kunnen er zo’n 30 personen in de tent terecht.

Diverse activiteiten

  • Blote voetenpad
  • Weerwolven
  • Snert, chocomel of Gluwein drinken
  • Lekker klein hapje eten

Koningshert Speciaalbier

koningshertWilmer en Kees weten het een en ander van lekker bier. In hun eigen brouwerij Koningshert brouwen ze speciaalbieren, die nog lekkerder zijn in het donker!

Tickets

Prijs: 10 euro per ticket
Aantal tickets: 200 op=op

Boek hier je ticket

Theaterwandeling

Dirk is DOOD Entertainment heeft een bijzondere wandeling voor je in petto. In groepen van maximaal 25 personen loop je door het bos langs korte theatervoorstellingen. Elke voorstelling duurt een paar minuten. In totaal ben je 45 minuten onderweg.

Vanaf 19:30 uur start elk kwartier een groep. De laatste groep start om 21:15 uur. Je kunt vanaf 19:00 uur een plek reserveren.

Muziek

taribushkune_standaard-286

Gedurende de avond geven verschillende artiesten akoestische optredens in een marokkaanse tent. Er kunnen zo’n 30 a 40 personen in de tent. Binnenkort zullen hier de namen verschijnen.

Warmte protocol: Dikke jas, muts, sjaal, thermo kleding enzo.

Een koutje vatten hoort niet bij de nacht van Taribush.