De Nacht van Taribush

28 oktober 2017 van 19:00 tot middernacht op Taribush Kamp de Marke

 

Deze pagina is nog niet bijgewerkt, de informatie dat hier staat is van het festival 2016!

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht.

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door de Natuur- en Milieufederaties. In heel Nederland doen zoveel mogelijk mensen en bedrijven hun verlichting uit, zodat iedereen kan genieten van de duisternis. De Nacht van de Nacht vindt sinds 2006 iedere laatste zaterdag van oktober plaats. Bekijk hier alle evenementen die in Nederland worden georganiseerd.

De Nacht van Taribush

In het donker krijgt alles wat je doet een extra dimensie. Doordat je minder ziet, beleef je meer. De Nacht van Taribush is een bijzondere avond waarbij een klein, select gezelschap deze extra dimensie kan ervaren. Vanaf 19:00 uur is Kamp de Marke geopend. Het programma duurt tot 23:30 uur.

Meld je aan voor de Nacht van Taribush Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven

Blote Voetenpad

blotevoetenpadZonder lamp … met je hand aan een touw loop je een rondje door het bos op blote voeten. Durf jij het aan?

Het Blote Voetenpad is te lopen van 19:30 tot 22:00 uur.

Weerwolven

Het wordt donker. De dorpelingen maken zich op voor de nacht. Eén voor één sluiten ze de luiken, doen de deur op slot en kruipen onder de wol. Wat deze nacht gaat brengen, weet niemand. Maar als het ochtend wordt, blijkt dat er een gruwelijk bloedbad heeft plaatsgevonden in één van de woningen. Er is een weerwolf actief!
In dit spel is het de bedoeling de weerwolf te ontmaskeren. Maar overdag blijkt dat er onderling flink wat bekokstoofd is…
Weerwolven begint rond 22:00 uur in de tent.

Duistere Verhalen

duister-verhaal
In het donker gaat je fantasie met je aan de haal. Een betere setting om te luisteren naar duistere verhalen is er niet!

Rond 20:30 en 21:30 uur in de tent.

Koningshert Speciaalbier

koningshertWilmer en Kees weten het een en ander van lekker bier. In hun eigen brouwerij Koningshert brouwen ze speciaalbieren, die nog lekkerder zijn in het donker!

We zijn uitverkocht

Helaas voor degenen die nog geen kaartje hebben; we zitten vol. Volgend jaar weer een kans. Er zijn vanavond nog vele andere leuke evenementen, dus geniet van de Nacht van de Nacht.

Theaterwandeling

Dirk is DOOD Entertainment heeft een bijzondere wandeling voor je in petto. In groepen van maximaal 25 personen loop je door het bos langs korte theatervoorstellingen. Elke voorstelling duurt een paar minuten. In totaal ben je 45 minuten onderweg.

Vanaf 19:30 uur start elk kwartier een groep. De laatste groep start om 21:15 uur. Je kunt vanaf 19:00 uur een plek reserveren.

Muziek

taribushkune_standaard-286

Gedurende de avond treden geven verschillende artiesten akoestische optredens. Bert to the Bone: Bert Groenewold en een piano. Wat wil je nog meer? Dear Ellinor flirt met muziekstijlen en met haar publiek, terwijl ze haar uit het hart geschreven verhalen vertelt. Normaliter een 7-koppige band, tijdens de Nacht van Taribush spelen Gerben Kroeze en Gerdine Vermeer een intieme sessie. Bij de muziek van Circle of Shells kun je heerlijk wegdromen en tot rust komen. Deze artiesten spelen wereldmuziek vanuit hun gevoel en improviseren er op los.

Van 19:00 tot 23:30 uur.

Vis

visrokerJohan van Heerde en Jurgen Huizinga zijn echte visliefhebbers. Johan staat in Kampen en wijde omstreken zelfs bekend als “De Visroker”. Tijdens de Nacht van Taribush serveren ze broodjes haring en vers gerookte zalm. Onze suggestie: niet teveel eten van tevoren!