De Nacht van Taribush

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht.

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement dat georganiseerd wordt door de Natuur- en Milieufederaties. In heel Nederland doen zoveel mogelijk mensen en bedrijven hun verlichting uit, zodat iedereen kan genieten van de duisternis. De Nacht van de Nacht vindt sinds 2006 iedere laatste zaterdag van oktober plaats. Bekijk hier alle evenementen die in Nederland worden georganiseerd.

De Nacht van Taribush wordt dit jaar niet gehouden

Van 2014 t/m 2017 hebben we tijdens de Nacht van de Nacht de Nacht van Taribush georganiseerd. In 2017 hebben we de voorlopig laatste editie van dit evenement georganiseerd. Hieronder kan je het programma nog bekijken van de laatste nacht van Taribush.

De Nacht van Taribush

In het donker krijgt alles wat je doet een extra dimensie. Doordat je minder ziet, beleef je meer. De Nacht van Taribush is een bijzondere avond waarbij je deze extra dimensie kan ervaren. Vanaf 19:00 uur is Kamp de Marke geopend. Het programma duurt tot 0:00 uur.

We hebben een theaterwandeling en 6 acts verdeeld over 2 tenten! En nog wat andere gezelligheid!

Theaterwandeling door het bos

Voor het vierde jaar op rij maakt DIRK is DOOD entertainment weer een speciale theaterwandeling voor de Nacht van Taribush. In het donker op het terrein rondom de Marke ontstaat weer een mysterieuze sfeer vol bijzondere ontmoetingen, verbazing, verwondering en humor. DIRK is DOOD entertainment neemt je mee op een reis die speciaal voor deze nacht is bedacht.

In groepen van maximaal 25 personen loop je door het bos langs korte theatervoorstellingen. Elke voorstelling duurt een paar minuten. In totaal ben je 45 minuten onderweg.

Vanaf 19:30 uur start elk kwartier een groep. De laatste groep start om 21:15 uur. Je kunt vanaf 19:00 uur een plek reserveren.

Diverse activiteiten

Naast de theater en live muziek kan je ook nog genieten van een paar andere leuke dingen.

  • Loop eens met je blote voeten door de blubber.
  • Weerwolven van Wakkerdam door Roos –  aan het kampvuur
  • Genieten van een kop Snert, Chocomel of Gluwein

Koningshert Speciaalbier

koningshertWilmer en Kees weten het een en ander van lekker bier. In hun eigen brouwerij Koningshert brouwen ze speciaalbieren, die nog lekkerder zijn in het donker!

Tickets

Prijs: 10 euro per ticket

Boek hier je ticket

Programma Muziektent

taribushkune_standaard-286

Bij ontvangst om 19:00 is er live muziek op het terrein aanwezig. Vanaf 20:00 verplaatst de muziek zich naar de Marokkaanse tent. Ga lekker op de vloer zitten en geniet van een intiem optreden. De volgende muzikanten zullen de muziek verzorgen:

Er kunnen zo’n 30 a 40 personen in de tent. Kom zo dicht mogelijk vooraan zitten, want de muziek is immers acoustisch.

Programma Theatertent

19.30 – 20.00 Helen Franke
20.15 – 20.45 Ruth en Carola
21.00 – 21.30 Bovenste Knoopje Open
21.45 – 22.15 Helen Franke
22.30 – 23.00 Ruth en Carola
23.15 – 23.45 Bovenste Knoopje Open

  • Hélèn Franke – Hélèn brengt sferische kleinkunstliedjes en bestaand materiaal naar eigen interpretatie. Het doel van haar muziek is het vertalen van wat er in een mens kan spelen en/of in de wereld om je heen. ”Ze hoopt dat dit een gevoel van herkenning en verbondenheid oplevert
  • Ruth en Carola – Op deze verhalenreis is het waanzinnig genieten op de klanken van een Hangdrum.
  • Bovenste Knoopje open -Kleinkunstcollectief die de getrouwe Taribush festival gangers ongetwijfeld al eens hebben gezien op het Taribush Kuna Festival.

Kom in de tent gezellig en knus bij elkaar zitten!

Warmte protocol:

Dikke jas, muts, sjaal, thermo kleding enzo