Tractor rijden - lekker op de trekker

Lekker op de trekker tijdens een speurtocht in Ansen

Op een mooie zomerse dag tractorrijden in DrentheLekker op de trekker 'scheuren' gecombineerd met een zeer uitdagende speurtocht. Wie wil dat nou niet? De trekker speurtocht is bijzonder geschikt voor een leuk groepsuitje.

Opdrachten gedurende de tractortocht

Tijdens de trekkertocht moeten allerlei vragen worden beantwoord. Uiteindelijk komt er een winnaar uit de tractor. Met de trekker wordt zoveel mogelijk over onverharde wegen op het platteland gereden rondom het prachtige dorpje Ansen in Drenthe.

Sukkel of genie?

Er kunnen maximaal twee personen in één trekker rijden. Na tijd worden middels een beamer de antwoorden centraal behandeld, waarbij velen zichzelf op dat moment een beetje een sukkel voelen. De reden; er zijn een aantal "tricky" vragen tijdens de trekker speurtocht! De anderen wanen zich, met recht, echter een geniaal!

Met een teamuitje tractorrijden in AnsenDe tractor tocht

De trekker speurtocht is een leuke activiteit waar je zo'n anderhalf uur mee zoet bent. De speurtocht is onderdeel van ons lekker op de trekker arrangement. Rijden op een trekker is tof, helemaal voor degenene die het nog nooit eerder gedaan hebben. De tocht begint dus in Ansen, dat ligt tussen Ruinen en Dwingeloo, in Drenthe.

Groepen groter dan 17 personen

Het trekker rijden kan worden gedaan door maximaal 17 personen. We beschikken over acht tractoren waarvan er één geschikt gemaakt is om met drie personen in te zitten. De puzzeltocht wordt veel gedaan in combinatie met boerenactiviteiten. Bij groepen groter dan 17 personen kunnen we het zo plannen dat eerst de helft gaat boerengolfen en de andere helft begint met de trekker speurtocht. Bij groepen tot 17 personen is het ook mogelijk om de groep te splitsen. Dan gaat bijvoorbeeld de ene helft solex rijden en de andere helft doet dan de trekker speurtocht.

Arrangementen met Tractor rijden - lekker op de trekker

In de onderstaande groepsuitjes / arrangementen kan Tractor rijden - lekker op de trekker worden ingepast of zit het standaard als activiteit opgenomen. Al onze arrangementen zijn op een unieke locatie en de uitjes zijn ongedwongen en inclusief eten en onbeperkt drinken.

De prijs en het minimum aantal bij activiteit: Tractor rijden - lekker op de trekker

Taribush verzorgt uitsluitend complete all-in bedrijfsuitjes, familiedagen en andere groepsarrangementen, dus inclusief eten en drinken. Het kan voorkomen dat u een op de website aangeboden groepsuitje wilt uitbreiden met Tractor rijden - lekker op de trekker of dat u een groepsuitje op maat wilt samenstellen, in dat geval is de meerprijs:

  • EUR 30,99 per persoon ex btw (EUR 37,50 inc BTW) bij Tractor Speurtocht.
    Minimum aantal: 6

Klik op een onderstaande categorie voor een bijpassend activiteitenoverzicht

Andere leuke activiteiten bij Taribush in Drenthe

Enkele impressiefoto's voor Tractor rijden - lekker op de trekker

Lekker op de trekker tijdens een speurtocht in Ansen