Bedrijfsuitjes in Drenthe

Bedrijfsuitje | Bedrijfsuitjes in Drenthe

Bedrijfsuitjes in Drenthe | Uniek Bedrijfsuitje

Boogschieten tijdens actief bedrijfsuitje in Drenthe. Ook leuke teambuilding activiteit.Een bedrijfsuitje in Drenthe bij Taribush is ontspannen verrassend en uniek. Ook zijn onze bedrijfsuitjes gezellig en ongedwongen. U kunt onder andere bij ons terecht voor een actief bedrijfsuitje. Organiseert u dit jaar het bedrijfsuitje, dan bent u hier op de juiste plek. Vind hier alle informatie over onze bedrijfsuitjes. We verzorgen uitsluitend complete all in bedrijfsuitjes.

Workshop Boemerang gooien. Boomerang werpen tijdens australisch bedrijfsuitje.Onze bedrijfsuitjes locaties in Drenthe

Onze locaties zijn zeer geschikt voor een superleuk bedrijfsuitje. Leuke groepsactiviteiten worden tijdens dit bedrijfsuitje afgewisseld met, lekkere hapjes, drinken, een praatje en lekker eten. Taribush heeft verschillende locaties voor bedrijfsuitjes. Hieronder staan links naar de websites van de verschillende locaties.

Bedrijfsuitje zandspeelplek in boswachterij schoonloo, het eerste uitje.Bedrijfsuitje of bedrijfsuitjes bij Taribush in Drenthe

De locaties voor de bedrijfsuitjes liggen verscholen op mooie plekjes in de natuur en op het platteland van Drenthe. De sfeer is gastvrij en ongedwongen. Drinken is altijd bij de prijs inbegrepen ook alcoholisch. Iedereen kan tijdens dit bedrijfsuitje gewoon pakken waar hij of zij zin in heeft. Dat is de basis voor alle bedrijfsuitjes die wij organiseren in het mooie Drenthe.

Zitten op picknickbank bij kapschuur tijdens bedrijfsuitje bij Taribush in Drenthe.Kijk voor een bedrijfsuitje verder op deze site

Op deze website staat een groot aantal bedrijfsuitjes. Indien geboekt is alles geregeld en kunt u zich alvast ontspannen gaan verheugen op het bedrijfsuitje. Een vaste prijs per persoon ongeacht hoeveel er wordt gedronken en incl begeleiding, eten, activiteiten, hapjes, drankjes, koffie, thee, cake etc etc. Een bedrijfsuitje bij Taribush is eigenlijk al een feest om te organiseren, je zou haast een heleboel bedrijfsuitjes ineens organiseren! 

Voorbeeld bedrijfsuitjes bij Taribush in Drenthe

Voor de organisatie van een leuk bedrijfsuitje kun je ook onder groepsuitjes op deze site kijken. Er zit vast een geschikt bedrijfsuitje tussen. Veel plezier en succes met de organisatie van het bedrijfsuitje en weet dat je bij ons altijd welkom bent. 

Ook op een van onze unieke evenementen.

Fotoos van onze unieke bedrijfsuitjes in Drenthe

Bekijk hier fotoos van onze bedrijfsuitjes in Drenthe

Externe bedrijfsuitjes links

Bent u op zoek naar een uniek en verrassend bedrijfsuitje in Drenthe - dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Enkele impressiefoto's voor Bedrijfsuitjes in Drenthe